Home De Seinlamp
De Seinlamp

22 September 2020

Nummer: 38 Jaargang: 36 Datum: 22 September 2020

Afgelopen zaterdag hebben jullie flink je handen uit de mouwen gestoken. Vele vuilniszakken met zwerfafval hebben jullie uit de berm bij de boerderij weten te plukken. IJsselstein is dankzij jullie weer een stukje schoner geworden.
Aankomende zaterdag gaan we beginnen met het Steven Stroom insigne. Steven vaart met zijn boot de hele wereld over. Kennis over een kompas komt dan goed van pas. Voor de opkomst hebben we een paar glazen potjes nodig. Heb je een leeg potje thuis? Neem hem dan mee naar de boerderij.
De bevers die gaan overvliegen mogen nog een keertje mee kijken bij de khaniwara horde (10:00-12:00 uur)
Tot zaterdag,

Afgelopen zaterdag hebben we weer allemaal leuke spellen gedaan. We hebben de mogelijk nieuwe bervers leren kennen. Aankomende zaterdag gaan deze bevers als het goed is ook weer bij ons komen kijken! Aankomende zaterdag gaan we iets maken, wat we de opkomst erna kunnen gaan gebruiken. De opkomst 3-10 zal dan ook niet op de boerderij zijn, maar wel in de buurt, dus houd de seinlamp goed in de gaten. Wij zien jullie graag allemaal zaterdag. Tot dan!
Bagheera, Mysa, Oe, Rikki-tikki-tavi en Rama

Afgelopen zaterdag weer een leuke opkomst gedaan en gewerkt aan het insigne 'Weer'. Aanstaande zaterdag gaan we hier dan ook weer mee verder. Mocht je nou niet kunnen, laat dat even weten aangezien je dan thuis alsnog je insigne kan halen! We verzamelen aanstaande zaterdag gewoon weer om 14:00 op de boerderij.
Hieronder nog wat belangrijke data:
- Za 03-10: Uitje naar het Natte Pad in Haarzuilens. ( dus niet op de boerderij ) <-- Dit is wel onder voorbehoud van 'goed' weer!
- Za 17-10: Jota/Joti, zonder overnachting. Meer info volgt later.
- Vrij 30-10: Halloween opkomst in de avond, en dus geen opkomst op zaterdag!
Groet,
De leiding.
Afgelopen zaterdag zijne de nieuwe scouts bij ons komen kijken.
Aankomende zaterdag gaan we weer een start maken met het insigne programma.
We hebben er weer een leuke opkomst van gemaakt, dus we hopen jullie allemaal weer te zien zaterdag in compleet uniform.
Tot zaterdag
Groetjes
Jullie leiding

Afgelopen week zijn we druk bezig geweest met het kennis maken met de nieuwe explorers die van de scouts zijn gekomen. Aankomende vrijdag gaan we beginnen met programmeren van het komende jaar. Afhankelijk van hoever we komen moet er nog een 2de programmeer opkomst gepland worden. Daarnaast gaat Aron een actief spel organiseren.
Aankomende vrijdag komt er ook nog iemand kijken of deze het leuk zal vinden om het begeleidingsteam te versterken.
Het is op de gewone tijden op vrijdag van 20.00-22.00u, dus wees op tijd. Vergeet ook niet na te denken of je een rol wil in het zelfbestuur.

Laatst aangepast op dinsdag 22 september 2020 20:52

Pagina 1 van 63