Home De Seinlamp

21 juli 2020

Nummer: 29 Jaargang: 36 Datum: 21 juli 2020

Hallo iedereen,

De zomervakantie is gestart. Een vreemd gevoel. De afgelopen maanden waren uniek, anders en onwennig. Het virus heeft veel invloed gehad op het leven van iedereen. Digitaal les krijgen, online opkomsten en thuis werken. Ook binnen de scouting was de impact groot. Maar heeft ook veel mooie ervaringen opgeleverd. Met veel inspanning, creativiteit en flexibiliteit is het elke speltak gelukt om de opkomsten door te laten gaan. Met de protocollen in de hand zorgen dat we elkaar konden blijven ontmoeten. Heel veel dank aan alle leiding. Dank aan de ouders die ons zijn blijven steunen. Dank aan de kinderen die enthousiast hebben meegedaan.

Op het moment van schrijven kunnen we alweer terugkijken op een super kamp van de bevers. De scouts zijn langzaam aan het wakker worden op hun laatste dag kamp. De explorers zijn nog aan het wennen op de tweede dag en de Sionie en Khaniwara staan klaar om de kinderen op te vangen. Gelukkig was het toch mogelijk om de ZoKa’s door te laten gaan. Op die manier kunnen we het scoutingseizoen 2019-2020 afsluiten zoals het hoort.

Vooruitkijkend zijn er nog een aantal onzekerheden en uitdagingen. Wat zijn de regels na de zomervakantie? Kunnen we weer verder met de fysieke opkomsten? Kunnen we, zoals ieder jaar starten, met onze traditionele schoonmaak dag? We gaan hier wel van uit. Dus aan alle ouders en leden …. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 5 september 2020. We starten om 10.00 uur met een goede bak koffie/thee en hebben dan diverse kleine klusjes en schoonmaakwerkzaamheden waar een ieders hulp zeer welkom is. Mocht je niet de hele dag kunnen, geen probleem we verzinnen voor ieder moment en tijdstip een taak :-) Mocht je nu al voor staan te popelen geef je dan op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . We zullen hier in onze eerste Seinlamp van komend seizoen uiteraard ook nog even aandacht aan besteden, maar noteer de datum vast en geef je op. Samen maken we er een topdag van!

Rest ons niets anders dan alle leden en ouders een hele fijne zomer te wensen en we zien elkaar graag weer op 5 september! Kun je niet aanwezig zijn dan goed om te vertellen dat de eerste opkomsten weer voor de week daarna staan gepland.

Last but not least en zeker niet vergeten.....Dank alle vrijwilligers voor dit afgelopen seizoen. Zonder jullie was en is het niet zo leuk. Wat fijn dan jullie er allemaal iedere keer weer zijn!

Zonnige groet,

Bestuur Nico Steenbeekgroep