Home De Seinlamp
De Seinlamp

30 maart 2021

Nummer: 12 Jaargang: 36 Datum: 30 maart 2021

Afgelopen zaterdag zijn we gestart met het Steven Stroom insigne. Jullie hebben prachtige windwijzers geknutseld. Deze kunnen jullie zaterdag meenemen. Ook hebben jullie geoefend met de windrichtingen. Als klap op de vuurpijl werd Steven ook nog eens geïnstalleerd!
Aankomende zaterdag gaan we verder met het Steven Stroom insigne. Ook worden Josje, Abel en Arwen geïnstalleerd.

Zijn jullie thuis goed de achtknoop, platte knoop en de schoorsteen aan het oefenen? Aankomende zaterdag gaan we weer verder met knopen, dan leren we er nog een paar bij. Ook komt er nog een nieuwe bever kijken! Aankomende zaterdag word het dus weer super gezellig! Tot zaterdag 10.00.
De leiding

Afgelopen zaterdag een superleuke actieve opkomst gehad, wat een uithoudingsvermogen hebben jullie zeg!
Ook het nieuwe vier vakken trefbal is een spel wat we zeker nog eens gaan spelen.
Aankomende zaterdag houden we een spetterende opkomst over pasen, als jullie zorgen dat jullie er compleet in uniform bij zijn, zorgen wij dat het weer een opkomst voor in de boeken wordt!
Zien we jullie zaterdag?
Groetjes jullie leiding!
Aankomende zaterdag is het weer een oneven week. Dus als je in de oneven weken mag komen dan hebben we deze week weer een leuke opkomst voor jullie in elkaar gezet.
Hebben jullie goed geoefend met de knopen de afgelopen weken?
Deze zaterdag gaan we daar namelijk weer mee verder.
En als jullie je knopen nog goed kennen dan kunnen we daarna verder met wat uitdagendere knopen.
Dus mocht je nog niet geoefend hebben, dan heb je nog de tijd tot zaterdag
Voor de scouts die in de even weken komen, jullie moeten nog even een weekje wachten, maar daarna gaan we ook weer vrolijk verder met het pionieren.
Heel veel groetjes
Het Scoutsteam

Afgelopen week hebben we tot het eind van dit seizoen de opkomsten ingepland. Vanaf a.s. vrijdag gaan we weer van 19.00u tot 21.00u draaien.
Aankomende vrijdag wordt georganiseerd door Amber en Danique in het thema van Among us.
Hopelijk zien we jullie allemaal vrijdag weer.
De begeleiding
Laatst aangepast op dinsdag 30 maart 2021 19:33