Nico Steenbeekgroep IJsselstein

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home De Seinlamp
Seinlamp

19 oktober 2021

E-mailadres Afdrukken PDF


Nummer: 42 Jaargang: 36 Datum: 19 oktober 2021
Nico Steenbeek Groep
Panoven 10 3401 RA IJsselstein
Postbus 347 3400 AH IJsselstein
Tel.: (030)6876722
Website: https://nsgscouting.nl
Twitter: @NicoSteenbeekgr

Hallo Bevers,
Afgelopen zaterdag hadden we met zijn allen een hele geslaagde Jota Joti. We zijn erg druk geweest; broodjes bakken, een wagentje in elkaar geschroefd, regenboog kwartet, praten met kinderen van andere scouting groepen, pannenkoeken eten, minecraft spelen, kleurentwister, enzovoort.
Aankomende zaterdag hebben we weer een gewone opkomst. Nou ja, gewoon… we gaan verder met de Stanley Stekker insigne. Tot dan. Groetjes de leiding

Hallo Khaniwarahorde,
Wat hebben we een heerlijk weekend gehad! Jullie hebben lekker mogen zenden en een nachtje mogen slapen op de boerderij. Hopelijk stonken jullie lekker naar kampvuur. Aankomende zaterdag hebben we weer een gewone opkomst op de boerderij. We gaan dan werken aan een nieuw insigne! Kom dus op tijd om 10.00 in je hele uniform. We zien jullie graag allemaal zaterdag!
Groetjes,
Bagheera, Oe, Mysa, Rikki-tikki-tavi en Rama

Hallo Sioniehorde,
-
Afgelopen weekend hebben we het eerste kamp van dit seizoen gehad. Wij vonden het erg gezellig met de hele groep, en volgens mij hebben jullie er ook van genoten!
Deze zaterdag is het vriendjes en vriendinnetjes dag. Dit betekent dat elke wel 1 (of 2) vriend(innet)je(s) mee mag nemen.
Wat we gaan doen is nog een verassing, maar 1 kleine hint: het kan weleens slijmerig gaan worden... ;) .
De opkomst is op de normale tijd van 14.00 tot 16.00.
-
tot zaterdag!
kusjes,
De leiding

Hallo Scouts,
-
Zijn jullie al een beetje bijgekomen van het kamp? Wat hebben we veel gedaan, zelfs geprobeerd om naar elkaar te seinen over de Nedereindse plas. Wat een mooi gezicht was dat.
-
Zaterdag gaan we installeren. Dit gaan we doen aan het begin van de opkomst en er kunnen toeschouwers aanwezig zijn. Degene die geïnstalleerd hebben hierover een mail gehad, dus als het goed is weten jullie wat je moet hebben ;-). Na de installatie kunnen de toeschouwers en gaan we verder met de opkomst die in het kader zal zijn van veiligheid. Dus vergeet niet je zakboekje mee te nemen voor tips.
-
We zien jullie graag op tijd in compleet uniform op de zolder!
-
Belangrijke data:
29 oktober Avondopkomst
26 november Avondopkomst
4 december Sinterklaas
11 december Oliebollenverkoop
18 december Kerstopkomst
-
Jullie lieve scoutsleiding!
-

Hallo Explorers,
Afgelopen weekend hadden we Jota Joti kamp (ja ja, kamp, geen opkomst), waar we lekker wat spellen gespeeld hebben en nog een hoop andere dingen gedaan hebben.
.
Aankomende vrijdag hebben een opkomst van Fleur, Donja en Talisa waar we gewoon wat leuke spellen gaan doen. De opkomst is op de normale tijden van 19u-21u.
.
Vergeet je niet aan (of af) te melden in de Erbij app.
.
Groetjes,
Lucy namens de begeleiding.
.
Laatst aangepast op dinsdag 19 oktober 2021 20:26
 


Pagina 1 van 8