Home De Seinlamp
De Seinlamp

4 mei 2021

Nummer: 17 Jaargang: 36 Datum: 4 mei 2021

De herdenkingslichtjes zijn bij het monument geplaatst. Ze waren erg mooi geworden.
Zaterdag gaan we werken aan een verrassing.
Tot zaterdag,

Afgelopen zaterdag hebben we heerlijk buiten spelletjes gespeeld. Aankomende zaterdag is het weer ongeveer hetzelfde als afgelopen zaterdag. Hopelijk waait het iets minder hard dan vandaag. Hopelijk hebben jullie al lekker veel lotenboekjes verkocht, mocht je een nieuwe willen kan je deze zaterdag bij de leiding komen halen. Graag allemaal tot zaterdag!
de leiding

Wat een leuke opkomst hebben we afgelopen zaterdag weer gehad met zijn allen. Vergeet niet je gemaakte creatie aan je moeder te geven op zondag! (Als je die nog niet hebt gegeven natuurlijk..!)
Aankomende zaterdag hebben we weer een leuke opkomst voor jullie in petto, dus zorg dat je erbij bent! We verzamelen weer om 14:00 in de kampvuurkuil en sluiten om 16:00.
Afgelopen zaterdag hebben we jullie ook al wat verteld over zomerkamp en hoe dat allemaal in elkaar zit, omdat we veel nieuwe kinderen hebben leek het ons goed dit nog even toe te lichten aan de ouders in de seinlamp:
Elk jaar aan het begin van de zomervakantie gaan de welpen een week lang op zomerkamp om het seizoen af te sluiten, dit jaar is dat 17 tot en met 24 juli. Dit jaar zal kamp in Zutphen gehouden worden. In deze week slapen we in een blokhut, samen met elkaar op 1 slaapzaal op ons eigen matje. De week is altijd gevuld met veel activiteiten en samenhangend aan een thema. Wat dat thema is houden we nog even geheim.
Omdat het voor veel kinderen een grote stap naar zelfstandigheid is om een week van huis te zijn leek het ons een goed idee om vooraf het zomerkamp nog een 'proefkamp' te organiseren. Dit proefkamp draaien we dan van 14:00 zaterdag tot 14:00 zondag en slapen we 1 nachtje op de boerderij in IJsselstein. De geplande datum hiervoor is 12 juni.

Wij als leiding begrijpen dat er wellicht veel informatie op u af komt, we zullen voor het zomerkamp tijdig alle informatie verstrekken als er meer definitief bekend is.
Voor wat betreft het proefkamp, wilt u uw kind hiervoor graag per mail opgeven? Dit om rekening te houden met de inkopen.
Alvast heel erg bedankt!
De Sionie leiding,
Afgelopen zaterdag allemaal keurig jullie best gedaan, top!! Dat zorgt ervoor dat jullie de fietshike snel zullen uitfietsen tijdens het zomerkamp!
We hopen dat we binnenkort weer met alle Scouts samen kunnen draaien, maar tot die tijd draaien we nog even in 2 groepen.
Dat betekent dat deze week de Scouts weer aan de beurt zijn die in de even weken naar de boerderij komen.
Komende zaterdag hoeft er niet hard gewerkt te worden, maar gaan we er weer is ouderwets een gezellige opkomst van maken. Dat word lachen gieren brullen!!
Tot zaterdag uiteraard in compleet uniform

Wat hadden we een actieve opkomst afgelopen vrijdag. Deze vrijdag weer totaal wat anders, want we gaan met zijn allen koken. De opkomst is daarom van 18.00 tot 20.00 uur (uitloop is mogelijk). Je hoeft dus van tevoren niet te eten, want dat doen we op scouting.
De begeleiding
Laatst aangepast op dinsdag 04 mei 2021 20:59