Home De Seinlamp
De Seinlamp

2 juni 2020

Nummer: 22 Jaargang: 36 Datum: 2 juni 2020

Afgelopen zaterdag zijn we met zijn allen verder gegaan met het Steven Stroom insigne. Jullie hebben met zijn allen een hele mooie tekening gemaakt van 1 van de reizen van Steven. Ook Joaquim is geïnstalleerd.
Zaterdag gaan we verder met het Steven Stroom insigne. We gaan onze landen kennis testen. En ook het kompas wordt nog tevoorschijn gehaald.
De opkomst is zaterdag van 10:00-12:00 uur op de boerderij. Kom weer via de Kiss en ride bij de wenteltrap. Mocht het slecht weer worden, dan zal de opkomst niet doorgaan. Jullie krijgen dan uiterlijk vrijdagochtend daar bericht over.
Afgelopen zaterdag zijn we weer lekker bezig geweest met knopen. Jullie hebben 4 knopen geleerd: de platteknoop, de achtknoop, de mastworp en de schootsteek. Deze kan je thuis natuurlijk nog even oefenen. Aankomende zaterdag is er geen opkomst, de week erna weer wel, dan gaan we weer verder met de knopen en als het allemal goed gaat kan je hier nog een insigne mee verdienen ook! Graag zien wij jullie allemaal weer 13 juni!
De Leiding

Afgelopen zaterdag hadden we weer een superleuke en natte opkomst! Wat leuk dat er zoveel van jullie waren!
Aankomende zaterdag is het aan de scouts om opkomst te hebben en moeten wij helaas nog een weekje wachten.
Wat we gaan doen, daar komen jullie in de volgende Seinlamp nog achter..
Oh, vergeet niet dat het nog steeds belangrijk is dat je via de Wenteltrap komt, ook als je ouders je afzetten met de auto!
Het scoutingterrein en de parkeerplaats is tot nader order echt niet toegestaan voor ouders, sorry!
Zien we jullie allemaal over 2 weken op zaterdag?
Groet,
Jullie toffe leiding!

Het is zo ver, aankomende zaterdag hebben we na lang moeten wachten weer opkomst.
De opkomst zal helemaal buiten plaatsvinden. We vragen jullie om zo veel mogelijk alleen te komen en zo veel als mogelijk afstand te bewaren tot elkaar en zeker tot de leiding.
Onze Koenjo heeft voor aanstaande zaterdag weer een leuke opkomst in elkaar weten te bouwen, ik ben erg benieuwd.
Wat ik wel alvast kan verklappen, als je thuis je knoop handschoentjes heb neem ze mee!
Zorg dat je alleen op tijd en uiteraard in compleet uniform aanwezig bent, dat is inmiddels al even geleden dus zoek hem van tevoren vast even op en niet om kwart voor 2 zaterdag want dan kan het je wel is een streepje kosten.
Laat even weten als je er zaterdag niet ben.
Wij hebben er erg veel zin in, en we zien jullie hopelijk zaterdag van 14:00 tot 16:00 op de boerderij.
-.
De scoutsleiding.

Afgelopen zaterdag hebben we een online escape room gedaan. Er stond 3 tot 12 uur voor maar ondanks dat we met een kleine groep waren hebben we er slechts 2,5 over gedaan!

Let op! Deze week hebben we weer op zaterdag opkomst. Deze opkomst wordt georganiseerd door Amber en Roy.

je kan joinen via discord: https://discord.gg/6dFPBc8

Mocht je niet kunnen of willen meld je dan af.

Tot zaterdag,

Groetjes de begeleiding.