Home Speltakken Welpen Sioniehorde-Welpen

Informatie over de Sionie horde

Welpen trekken de wereld in

Scouting is meer dan spelletjes doen in het bos of het park. Er zit een visie achter de inhoud van het spel, waarmee de welpen door deĀ wereld geleid worden. Spelenderwijs wordt hun ontwikkeling gestimuleerd en leren ze veel.
Welpen beleven op Scouting elke week een ander jungleavontuur met hoofdpersonen Mowgli en Shanti. Door hun ogen kunnende welpen de jungle leren kennen en ondernemen ze spannende activiteiten. Ook maken de welpen kennis met veel junglefiguren, zoals Bagheera, Shere Khan, Baloe, Raksha, Vader Wolf, Akela, Broer Wolf, Mor, Oe, Kaa, Mang, Jacala, Ikki, Rikki Tikki Tavi, Chil, Marala, Malchi en Tabaqui. Aan de hand van de jungleverhalen beleven de welpen verschillende avonturen: ze speuren naar sporen, knutselen, spelen buiten, varen op het water en zingen met elkaar. Spelenderwijs leren welpen steeds meer over de wereld om hen heen. Na een paar jaar in de jungle trekken de welpen er, net als Mowgh en Shanti, op uit om de rest van de wereld en Nederland te ontdekken. Deze ontdekkingsreis gaat van start bij de speltak scouts.

De Sionie horde heeft opkomst op zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.

Wil je meer informatie over de welpen van de Sionie horde? Mail dan naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Je kunt ook telefonisch contact met de leiding opnemen. Bel hiervoor of op dinsdagavond of op zaterdagmiddag met: 06-39231812

Komende Activiteiten