Home Speltakken AWA-Stam

AWA Stam

De AWA Stam bestaat vooral uit (oud)leiding en ouders die graag nog actief zijn binnen Scouting. Dit kan gaan om het ondersteunen van de overige speltakken, of hun eigen activiteiten ontplooien.

De AWA Stam komt iedere Vrijdagavond om 20:00 bij elkaar, om hun activiteiten te ondernemen, of gewoon voor de gezelligheid.

In principe is iedereen welkom, vanaf 18 jaar. Er is geen bovengrens aan de leeftijd, omdat wij geloven dat iedereen wel iets kan bijdragen, en wij dit een ideale manier vinden om oudere leden nog verbonden te houden met de groep. Dit wil niet zeggen dat er geen nieuwe leden binnen de AWA Stam mogen komen, de enige "eis" is dat men affiniteit heeft met Scouting of avontuurlijke geest.

Wil je meer informatie over de explorers van de Nico Steenbeekgroep? mail dan naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of je kan ook telefonisch contact met ze opnemen. Bel hiervoor of op dinsdagavond of op vrijdagavond met: 030-6876722