Home Seinlamp 21 september 2021

Nummer: 38 Jaargang: 36 Datum: 21 september 2021
Website: https://nsgscouting.nl

Hallo allemaal,

We zijn weer gestart. Schoonmaak dag achter de rug waarbij veel werk is verzet en het super gezellig was. Dank aan iedereen die heeft geholpen!!

De opkomsten zijn ook weer gestart. Heerlijk om al die vrolijke gezichten weer te zien en live te horen. Daar doen we het allemaal voor. De maatregelen zijn al zo aangepast dat al veel mogelijk is.Nog niet alles, maar genoeg om het allemaal gezelliger en leuker te maken. Ook het halen en brengen. De kiss en ride is niet meer nodig. We kunnen, wel met afstand houden, gebruik maken van de normale ingang en parkeerplaats.

Naast de opkomsten zijn we ook al aan het kijken naar volgend jaar. Een jubileum jaar. De rode draad en tijdlijn is al aardig op papier gezet. Nu de uitvoering nog. Mocht u werken bij een bedrijf die ons daarvoor financieel willen ondersteunen ... dan horen we dat graag. Neem hiervoor contact op met de leiding of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Ook de actie bij Plus supermarkt helpt ons. Dus als u daar (een keer) boodschappen doet en denkt aan de NSG bij het toekennen van de sponsorpunten, dan zijn we u eeuwig dankbaar.

En als u groene vingers heeft of verstand van communicatie dan komen we ook graag in contact. Een paar keer per jaar kunnen we extra hulp goed gebruiken. Voor een seizoenklus op het terrein of het samenstellen van een informatiemap voor nieuwe leden. Juist de "externe" blik en "nieuwe" energie is zeer waardevol voor de hele groep!!!

Bij de updates vanuit de speltakken is het al gemeld. Zaterdag 25 september de sportfair waar we als NSG ook aanwezig zijn. Laten zien hoe leuk scouting is met een aantal spannende en uitdagende activiteiten. Zijn er nog vriendjes en vriendinnen die nog niet op scouting zitten …. neem ze gezellig mee!

Tot gauw

Namens het bestuur

Erik van de Sanden

Afgelopen zaterdag waren we met zijn allen naar de Oerrr speeltuin in Haarzuilens geweest. Wat waren jullie lekker vies geworden zeg! Ook hebben we genoten van een heerlijke traktatie van de lotencommissie.
De opkomst start om 11:00 uur en we zijn klaar om 13:00 uur. We verzamelen bij het toiletgebouwtje op het podium (vlakbij het busstation). Zorg dat je in compleet uniform komt zodat we goed herkenbaar zijn voor iedereen die de sportfair bezoekt.

Afgelopen zaterdag hebben we weer een ouderwets leuke spellen opkomst gehad. Aankomende zaterdag hebben we een iets andere opkomst dan normaal. We staan dan met de scouting op de Sportfair. We draaien dan opkomst op een andere locatie en een andere tijd dan normaal.

Lieve welpjes van de Sioniehorde,

Afgelopen week hebben we appelmoes en appelflappen gebakken. Dat was een heel proces, hopelijk hebben jullie er lekker van gesmuld thuis. Aankomende opkomst gaan we een opkomst op de Sportfair draaien. We willen namelijk aan heel IJsselstein laten zien wat voor leuke dingen we allemaal op de scouting doen! We verzamelen om 14.00 op het podium (podiumweg 2, IJsselstein). De opkomst duurt gewoon tot 16.00.
Verder nog dingen voor op de agenda:
1. Jota-Joti kamp is van 16 op 17 oktober. Precieze tijden volgend nog, maar een nachtje blijven slapen mag sowieso!
2. 23 oktober is vriendjes en vriendinnetjes dag, dus dan mag iedere welp 1 (of 2) vriend(innet)je(s) uitnodigen om een keertje mee te komen kijken wat we precies doen op de scouting.
Hopelijk zien we jullie allemaal zaterdag,
Lieve groet,
Akela, Baloe, Chill, Ikki, Jacala en Raksha

Ha Scouts,

Wat leuk dat we kennis hebben gemaakt met onze nieuwe jonge scouts en samen lekker fris in nieuwe patrouilles in de nieuwe hokken hebben op geruimd.

Aankomende zaterdag hebben we een “expeditie Robinson” opkomst op het podium.

Dus even voor de zekerheid:

Van 14.00 tot 16.00 uur

Lokatie Het Podium, dat is achter het busstation van de binnenstad.

In compleet uniform, dus blouse en das met das ring.

Verder komt de jota er weer aan (16/17 oktober) en wordt dat ons eerste kamp van dit seizoen. Dus let op seinlamp, want binnenkort komt er extra informatie en details over het jota-kamp.

Meld je altijd even af! zeker als we niet op de boerderij opkomst hebben anders ben je tussen thuis en ons verdwaald…. En gaan we bellen en zoeken!

Kijk vooral nog even naar de expeditie Robinson afleveringen om te zien hoe het niet of juist wel moet, als inspiratie voor aankomende zaterdag, wij hebben weer zin in!

Tot zaterdag

Jullie leidingsssssss

Afgelopen week hebben we de nieuwe explorer goed kunnen verwelkomen met een paar leuke spellen. Aankomende week hebben we Sportfair op zaterdag van 13 tot 15, meld je even aan of af als je dat nog niet gedaan hebt!! Als je komt zorg dat je lege blikjes meeneemt, het liefst 2 maar 1 is ook al genoeg ;).

Vergeet niet om te melden welk onderdeel je wil organiseren.

Wie weet kunnen we nog nieuwe leden werven.

Denk ook na of je je nog wilt opgeven voor het zelfbestuur. Opgeven kan bij Kim via een appje.

Danique namens de begeleiding.

Hallo AWA Stammers!

Wat leuk als jullie ook even lang komen, mocht je tijd hebben, op het podium.
Ergens tussen 11 en 17 hebben alle speltakken daar opkomst om NSG te promoten.
Kom even langs om bij te kletsen tijdens een kopje koffie.

Groetjes