Nico Steenbeekgroep IJsselstein

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Seinlamp 14 september 2021

14 september 2021

E-mailadres Afdrukken PDF


Nummer: 37 Jaargang: 36 Datum: 14 september 2021
Nico Steenbeek Groep
Panoven 10 3401 RA IJsselstein
Postbus 347 3400 AH IJsselstein
Tel.: (030)6876722
Website: https://nsgscouting.nl
Twitter: @NicoSteenbeekgr

Hallo Bevers,
Afgelopen zaterdag hebben we de zomerkamp foto’s bekeken. Ook hebben we de bloembakken gevuld met bloembollen. Hopelijk kunnen we van het voorjaar genieten van allemaal mooie bloemen.
Aankomende zaterdag willen we met jullie naar de modderspeeltuin in Haarzuilens. Hiervoor moeten jullie schone kleren en een handdoek meenemen. Mocht het weer een beetje tegenvallen, dan blijven we gewoon op de boerderij.
De opkomst start gewoon om 10:00 uur en we zullen om twaalf uur weer terug zijn.
Rick, Josje en Haelin gaan voor het eerst bij de welpen kijken. Lees hiervoor even goed de seinlamp van de welpen om te kijken of je iets mee moet nemen naar de opkomst.
Groetjes van de leiding
25 september doen we mee met de sportfair. De opkomst zal dan niet op de boerderij zijn en we starten dan een uurtje later (11:00-13:00)

Hallo Khaniwarahorde,

Afgelopen zaterdag hebben we lekker samen foto's gekeken en een aantal leuke spellen gespeeld! Aankomende zaterdag gaan we weer allemaal leuke dingen doen. Er komen ook een aantal bevers bij ons kijken, zorg dus dat je extra lief bent zodat ze bij ons willen blijven! We zien jullie graag zaterdag om 10.00.
25 september doen we mee met de sportfair. De opkomst zal dan niet op de boerderij zijn en we starten dan een uurtje later (11:00-13:00), houd daar rekening mee.

Groetjes van de leiding.Hallo Sioniehorde,
Afgelopen zaterdag een spetterende eerste opkomst gehouden waar we eerst nog even terug blikte naar het fijne zomerkamp.
Ook hebben we 2 leuke nieuwe welpen gezien waarvan we hopen dat ze het net zo leuk vonden als ons!
-
Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor een leuke opkomst waar we weer eens gaan kokkerellen! Wat we gaan maken is 1 groot geheim maar wat wel belangrijk is, is dat als je thuis een appelboor hebt liggen je deze MOET meenemen!!
-
Verder gaan we 25 september op het podium meedoen aan de sportfair. Hier kunnen kinderen en ouders komen kijken welke sporten er nou allemaal zijn en of het iets voor hun is. Nou hopen wij natuurlijk dat er heel veel mensen zijn die bij ons willen komen kijken en dus gaan we daar op het podium opkomst draaien. Meer informatie hierover volgt nog.
-
Hopelijk zien we jullie allemaal zaterdag! Oh en de scouts die overvliegen, zorg dat je rond 13:45 aanwezig bent zodat we je eventjes kunnen voorstellen aan de scouts!
-
Groetjes,
De sionie leiding.
-

Hallo Scouts,
-
Wat was het weer leuk om elkaar te zien na de zomervakantie. Zaterdag komen de nieuwe scouts erbij, jeej super gezellig. We gaan de patrouille hokken klaarmaken voor een nieuw seizoen. Mocht je thuis leuke dingen hebben die in je patrouillehok kunnen dan kun je ze zaterdag meenemen.
-
We beginnen om 14:00 uur, mocht je voor het eerst komen kom dan om 13:45 uur, dan kunnen we je rondleiden en alvast kennis maken.
-
Vergeet niet om de insignes die je thuis hebt liggen (als ze nog niet op de blouse zitten) en ook je scoutsboekje mee te nemen! We gaan namelijk kijken wat iedereen al heeft behaald de afgelopen jaren.
-
Zaterdag 25 september hebben we de sport en verenigingsfair op het podium, meer info volgt.
-
Tot zaterdag!
-
Scoutinggroetjes,
De scoutsleiding

Hallo Explorers,
.
Afgelopen week hebben we kunnen nagenieten van het Zomerkamp! Daarnaast hebben we ook nog een fanatiek potje chaosbal gespeeld. 
Aankomende week hebben we een teambuilding opkomst georganiseerd door de begeleiding. Want we krijgen een nieuwe explo erbij, jaja! Wie dat is, is voor sommigen nog een raadsel dus wees aanwezig vrijdag! De opkomst is van 19.00 tot 21.00.
.
Belangrijk om in je agenda te zetten: 25 september (zaterdag) hebben we opkomst van 13 tot 15 op het podium. Zorg ervoor dat je je even aanmeld of afmeld!
.
Groetjes, 
Danique namens de begeleiding.
.