Home Seinlamp 13 juli 2021

13 juli 2021

Nummer: 27 Jaargang: 36 Datum: 13 juli 2021

De leiding kijkt terug op een geslaagd zomerkamp. Wij wensen alle bevers een fijne zomervakantie en zien jullie in september graag weer terug. We starten het seizoen met een terugblik op het afgelopen seizoen. De zaterdag voor de eerste opkomst is de jaarlijkse schoonmaak dag. Jullie ontvangen hiervoor nog een uitnodiging.
Fijne zomer,

Aankomende zaterdag is het zo ver! We gaan op zomerkamp! Gelukkig kan dit nog steeds door gaan na de persconferentie van vorige week. Wij hebben er in elk geval super veel zin. Vorige week is er een mail gestuurd met extra informatie en de bagagelijst. Lees deze nog even goed door. We zien jullie dan zaterdag om 16.00 in Wijchen.

Voor de kinderen die niet mee gaan op zomerkamp dit jaar. We wensen jullie een hele fijne vakantie en zien jullie in het nieuwe scouting seizoen!

Groetjes

De leiding

Aankomende zaterdag is het eindelijk zo ver! Zomerkamp!! Yes!
Nog even de belangrijkste dingen op een rijtje:
- We verwachten jullie op de afgesproken locatie om 15:00/15:30
- Het kamp duurt tot de volgende zaterdag, je mag dan om 12:30/13:00 opgehaald worden.
- De ouders mogen aan het begin niet de kamplocatie op. Aan het einde wel!
- Vergeet niet goed naar de bagagelijst te kijken
Mocht je nog brandende vragen hebben, laat dat dan weten aan ons.
Hopelijk zien we jullie allemaal aanstaande zaterdag.
Jullie leiding!

Na eeuwen wachten is het eindelijk zover. We gaan op zomerkamp!!!! Waarnaartoe is nog een grote vraagteken, maar grote smurf zal ons zeggen waar we naartoe zullen gaan. Was dit een hint? Oeps. Hierbij de laatste info die nodig is.
- De laatste richtlijnen van scouting Nederland tonen weinig verandering. Wij als leiding zullen ons blijven houden aan de 1,5 meter afstand.
- Vrijdag gaan we de bagage inzamelen. Dit zal corona proof gedaan worden. Vanaf 19:00 uur kunnen jullie komen. De vrachtwagen inladen zal gebeuren op 1,5 meter afstand. We willen jullie vragen om zoveel mogelijk een mondkapje te dragen bij het laden en lossen van de vrachtwagen.
- De ouders die gaan rijden hebben al een mail gehad.
- Zaterdag verzamelen om 11:00 uur. Ben je er niet, dan loop je het risico dat we weggaan zonder jou.
- Omdat er geen elektronische apparatuur meekan hebben wij een spotify lijst gemaakt, waar je zelf liedjes aan kan toevoegen. https://open.spotify.com/playlist/3ZHo4iUwJ7A7ALA8SVy3I8?si=ywJ_QPQpQxiOvlJ80zehng&dl_branch=1
Tot vrijdag! Vergeet niet een lunchpakket en een fles water mee te nemen!!!!!
De scoutsleiding

Aankomende week is het zover! We gaan dan eindelijk op zomerkamp!! Zaterdag 17 juli om 10.15 verzamelen we op de boerderij met je bagage (weekendtas/backpack, zonder wieltjes, maximaal 15 kg), slaapzak, slaapmatje, kampeerstoel en fiets ( zonder kratje zo neemt je fiets minder ruimte in beslag ;)). Zorg ervoor dat je op tijd komt, zodat we op tijd kunnen vertrekken.

Vergeet je mondkapjes ook niet mee te nemen. Het is bijvoorbeeld namelijk verplicht om een mondkapje op te hebben in de auto (zowel voor de heen als terug weg!)

Zaterdag 24 juli zijn we rond 13.00 uur weer op de boerderij. Mocht het anders verlopen houden we de ouders op de hoogte via Facebook of via een andere weg!

Danique namens begeleiding.