Home Seinlamp 6 juli 2021

6 juli 2021

Nummer: 26 Jaargang: 36 Datum: 6 juli 2021

Beste lotenverkopers,

We hebben ons doel van 1000 verkochte loten bijna bereikt! Wat goed van jullie! Van het verdiende geld kunnen we het komende seizoen weer allemaal leuke dingen doen.
Mocht je nog een boekje thuis hebben liggen, dan is het belangrijk dat je deze zo snel mogelijk inlevert bij je leiding. Mochten we de 1000 loten nog halen, dan eten we bij de opening van het nieuwe seizoen taart met zijn allen.
Groetjes van de lotencommissie

Aankomende zaterdag gaan we op zomerkamp! Iedereen die mee gaat heeft gisteren een mail gekregen met de paklijst en verdere instructies voor het zomerkamp. Jullie ontvangen uiterlijk vrijdag ook nog een gezondheidschecklijst.
Wij hebben er zin in!
Tot zaterdag

Afgelopen zaterdag was een lekker waterfestijn! Aankomende zaterdag hebben wij helaas geen opkomst, dit is zodat wij het zomerkamp kunnen gaan voorbereiden. Want 17 juli gaan we al weer op zomerkamp! Wij hebben er mega veel zin in en ik hoop jullie ook. Iedereen heeft als het goed is de paklijst en informatie brief ontvangen, dus je kan alvast gaan inpakken. Mocht je niet mee gaan op zomerkamp dan wensen we jou een fijne vakantie. Ga je wel mee op zomerkamp dan zien we jullie daar!
de Leiding

Wat een leuke laatste opkomst hadden we afgelopen zaterdag met jullie zeg! Aankomende week hebben we geen opkomst omdat wij als leiding nog druk zijn met de voorbereiding van het zomerkamp. Gelukkig gaan jullie (bijna) allemaal mee!
Iedereen die mee op kamp gaat heeft dan ook alle informatie gekregen per mail. Mocht je daar toch nog iets in missen dan kan je dat aan ons laten weten.
We zien jullie allemaal graag in Gorssel op het betreffende tijdstip in de mail. En zoals hierboven al gezegd, mocht er iets zijn bel dan gerust!
Voor iedereen die niet mee op zomerkamp gaat, een hele fijne vakantie en tot in het nieuwe seizoen!
Groetjes
Jullie Sionie leiding,

Wat een fantastische vlotten hebben jullie zaterdag gebouwd om mee op de IJssel te varen en lekker in de IJssel gezwommen. Een mooiere laatste opkomst van het seizoen is er eigenlijk niet.
Zoals eerder gezegd, aankomende zaterdag 10 juli is er GEEN opkomst.
De leiding gaat dan alle spullen klaarzetten voor het megatoffe zomerkamp dat eraan komt.
Even een paar belangrijke zaken
  • Lotenboekjes
    Een aantal Scouts hebben nog lotenboekjes thuis. Zorg ervoor dat we het boekje (het liefst leeg verkocht natuurlijk, lukt dat nou niet willen we toch graag het boekje terug, maar probeer nog even je best te doen) uiterlijk zaterdag 10 juli van je ontvangen. Er is dan leiding op de boerderij, maar je mag het boekje ook gewoon in de brievenbus stoppen.. Eerder mag ook, zorg er dan voor dat je het boekje in de brievenbus van de Scouting doet, wij kunnen het boekje dan het makkelijkst vinden.
    De volgende scouts hebben nog een of meerdere boekjes thuis
    - Sverre (2 boekjes)
    - Jelle (2 boekjes)
    - Thomas de Rijk (1 boekje)
    - Maarten (1 boekje)
    - Ben (1 boekje)
    - Indi (1 boekje)
    - Ruben (1 boekje)
  • Zomerkamp informatie
    Paklijst en mail met extra informatie worden zo spoedig mogelijk opgestuurd, zodat je weet wat je mee moet nemen op zomerkamp. Zorg ervoor dat je echt meeneemt wat er op de paklijst staat, want dit heb je zeker weten nodig op zomerkamp.
We zien jullie allemaal weer op vrijdag 16 juli om 19.00 om de vrachtwagen te laden
Ga je niet mee op zomerkamp, dan wensen je alvast een heel mooie zomervakantie en zien we elkaar weer in het nieuwe seizoen.
Heel veel groetjes
De leiding

We hebben afgelopen week een paar throwbacks gehad en onze lasergames uitgetest.

Aankomende week gaan we alles klaar zetten voor het zomerkamp. De opkomst is gewoon van 19.00 tot 21.00.

Heb je lege eierdozen? Neem ze mee, dan kunnen we deze namelijk gebruiken op zomerkamp :)

Danique namens de begeleiding.