Home Seinlamp 29 juni 2021

29 juni 2021

Nummer: 25 Jaargang: 36 Datum: 29 juni 2021

Hallo beste lotenverkopers,
We gaan de laatste week van de lotenverkoop in! Je kunt uiterlijk zaterdag je boekje inleveren. Dan heeft de commissie nog tijd om de administratie van de lotenverkoop op orde te maken voor het zomerkamp! Want wie wil er nou niet genieten van een lekker stukje taart.
Deze week zal er via je eigen speltak gecommuniceerd worden of je nog een boekje thuis hebt liggen.
Groetjes van de lotencommissie

Afgelopen zaterdag hebben jullie goed getimmerd. Aankomende zaterdag de laatste opkomst. We gaan iets super leuks doen. Maar wat dat vertellen we jullie nog niet. Dit horen jullie nog in de groeps app.
Vergeet ook vooral niet om je aan te melden voor Zomerkamp. Dit kan nog tot zaterdag 3 juli. De formulieren mogen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. gestuurd worden.
En als je nog lotenboekjes thuis heb liggen neem deze dan mee.
Hopelijk zien we jullie zaterdag allemaal weer.
Groetjes de beverleiding.

Afgelopen zaterdag hebben we lekker buiten spelletjes gespeeld. Ouderwets vaksleuren was natuurlijk weer heel leuk. Aankomende zaterdag staat er in de planning dat we waterspelletjes gaan doen. Nu ziet het weerbericht er niet zo best uit voor aankomende zaterdag, maar we houden hoop! Blijf aankomende week goed het weerbericht in de gaten houden en kleed je naar het weer. Gaan zien wij jullie allemaal zaterdag! Vergeet ook niet om je aan te melden voor het zomerkamp via: https://sol.scouting.nl/as/form/35172/participant/new/ . En mocht je nog lotenboekjes thuis hebben liggen neem deze mee.
De leiding

Wat een leuke opkomst hebben we weer eens gehad afgelopen zaterdag zeg! Aankomende zaterdag hebben we voor de kinderen die niet mee op zomerkamp gaan helaas de laatste opkomst... Want over 2 weken hebben wij het nog flink druk met voorbereiden. Maar niet getreurd, na deze zomer zijn we gewoon weer terug!
Aanstaande zaterdag hebben we gewoon weer van 14:00 tot 16:00 opkomst op onze boerderij. Zorg je dat je er bent compleet in uniform? Dat is belangrijk want we gaan nog snel een paar welpen installeren!
Kom dus op tijd!
Verder kan je je nog opgeven voor zomerkamp als je dat nog niet gedaan hebt, dat doe je hier:
Hopelijk zien we jullie allemaal zaterdag.
Leidingteam Sionie.

Afgelopen vrijdag zat het weer een beetje tegen helaas. Maar gelukkig mocht dat de pret niet drukken en hebben we een leuke opkomst gehad!
Komende zaterdag hebben we de laatste opkomst van het seizoen!! Dit keer houden we de normale tijden aan van 14.00 tot 16.00. Denk aan je zwembroek en een handdoek want we gaan ervan uit dat het weer nog wel bijtrekt en dat het lekker warm zal worden! Zo niet, dan trekken we plan B uit de kast :)
Voor het zomerkamp hebben we nog niet van iedereen een aanmelding gezien, we hopen natuurlijk dat iedereen mee gaat zodat we weer een ZoKa als vanouds kunnen houden, zoals we dat altijd deden:)  Link voor het aanmeldformulier hebben jullie reeds per mail ontvangen.
Wij hebben zin in de laatste opkomst en het ZoKa! Tot zaterdag allemaal!
10 juli geen opkomst
16 juli vrachtwagen laden (tijd volgt)
17 juli ZOMERKAMP

Afgelopen week hebben we een aantal balspellen mogen doen. Lekker actief!
Aankomende week wordt ook een vrij actieve opkomst, hint hint. Aron en Danique organiseren een throwback opkomst.
Kom dus op tijd, want we gaan iets super cools fantastisch gaafs doen ;)
Als je afgelopen week je lotenboekje nog NIET had ingeleverd, vergeet dan je lotenboekjes deze week niet in te leveren.
Heb je lege eierdozen? Neem ze mee, dan kunnen we deze namelijk gebruiken op zomerkamp :)
Op 2 juli is er een ouderbijeenkomst over het zomerkamp, deze zal plaatsvinden vanaf 21.00 uur (na de opkomst) tot ongeveer 21.30u/22.00u.
Danique namens de begeleiding.