Home Seinlamp 22 juni 2021

22 juni 2021

Nummer: 24 Jaargang: 36 Datum: 22 juni 2021

Scoutingloterij 2021,
Door een technische storing is de centrale computer van de lotencommissie niet helemaal bijgewerkt. Daarom alleen even een schatting van de verkoop van de hele groep. We hebben met zijn allen ongeveer 738 loten verkocht. We komen daarmee steeds dichter bij het doel voor de hele groep.
Nog éven, kom op!
De lotencommissie, Eva en Pieter-Jan

Zaterdag gaan we weer verder met de Keet Kleur insigne. Het is heel belangrijk dat je daarvoor je hamer meeneemt! Tot zaterdag allemaal!

Het is eindelijk zo ver, het zomerkamp komt er aan! Hebben jullie er al zin in? De link om je aan te melden voor het zomerkamp: https://sol.scouting.nl/as/form/35172/participant/new/
Afgelopen zaterdag zijn we weer lekker bezig geweest met leuke spelletjes en zaterdag gaan we het (minstens) net zo leuk maken met zijn alle. Vergeet daarnaast niet dat deze week de laatste week was om lootjes te verkopen. Neem zaterdag de boekjes weer mee of ze nou leeg zijn of nog vol, we hebben de boekjes zaterdag nodig.
Bagheera, Oe, Mysa, Rama en Rikki-Tikki-Tavi

Afgelopen zaterdag hebben we een leuk vaderdag suprise gemaakt, hebben jullie die allemaal gegeven?!
Aankomende zaterdag hebben we weer een leuke opkomst in petto. We starten om 14:00 en eindigen om 16:00.
Ook hebben we al jullie ouders/verzorgers een bericht gestuurd voor een zomerkamp informatie avond, dit hebben we in de spoedapp gedaan. En weet je wat helemaal mooi is? Je kan je nu al inschrijven! Dat doe je door op deze link te drukken:
Dus, schrijf je in, meld je ouders aan voor die informatieavond zodat ze kunnen vragen wat voor leuke dingen wij gaan doen, en dan kan jij als welp je ouders ondervragen over wat we gaan doen!! (En ze mogen helemaal niks zeggen!!!!)
Hopelijk zien we jullie allemaal zaterdag,
Geoetjes,
Jullie leiding!

Wat een gezellige opkomst hadden we afgelopen zaterdag.
We waren erg onder de indruk van hoe jullie de uitdagingen aangingen en oplosten. Super.
Aankomende opkomst is NIET op zaterdag, maar op VRIJDAGAVOND van 19.00u-21.00u.
Wat we gaan doen houden we nog even een verrassing maar zorg ervoor dat je in ieder geval stevige schoenen aan hebt waar je een stukje op kunt lopen.
Als je er niet bij kunt zijn vrijdagavond laat ons dat dan even weten, dan weten wij waar we op kunnen rekenen.
We hopen natuurlijk zoveel mogelijk scouts te zien komende vrijdagavond.
BELANGRIJK
Je kunt je nu aanmelden voor het zomerkamp via https://sol.scouting.nl/as/form/35178/participant/new/
We hopen natuurlijk op heel veel aanmeldingen voor het zomerkamp.
Heel veel groetjes
Het scoutsteam

Afgelopen week hebben we de caravans schoongemaakt en wat shinen ze weer! Dit hebben we natuurlijk gedaan voor het zomerkamp.
Belangrijk, vergeet niet om je aan te melden via de link hieronder:
Deze week hebben we een opkomst van Thijmen en Rens. Wat we gaan doen, is nog een vraag voor ons en een weet voor Thijmen en Rens.
Vergeet ook je lotenboekjes vrijdag weer terug mee te nemen en in te leveren bij de leiding! .
Danique namens de begeleiding.

Hallo AWA Stam,

hier tekst