Home Seinlamp 15 juni 2021

15 juni 2021

Nummer: 23 Jaargang: 36 Datum: 15 juni 2021

Hallo lotenverkopers,

Afgelopen zaterdag hebben we de khaniwara kunnen trakteren op een lekker ijsje omdat zij hun verkoopdoel hadden behaald. Ook voor het groepsdoel van 1000 verkochte loten zijn we al lekker onderweg. We hebben met zijn allen ondertussen al 688 loten verkocht. Goed bezig allemaal!
Heb jij nog een lotenboekje thuis? Lever hem dan zo snel mogelijk in bij je leiding. De verkoop loopt in ieder geval tot eind juni. Dan willen we de balans op gaan maken.
Groetjes van de lotencommissie, Pieter-Jan en Eva

Afgelopen zaterdag zijn we begonnen aan de keet kleur insigne. Jullie maakten een natuur kunstwerk met alle kleuren uit de natuur die we konden vinden, schilderden met jullie voeten en maakten nog een mooie verrassing.
Aankomende zaterdag gaan we verder met de Keet kleur insigne. Denken jullie ook aan de lotenboekjes die jullie misschien nog thuis hebben liggen. Ook heeft Noa een mail gestuurd voor het zomerkamp. We willen graag een eerste indicatie wie van jullie wel en wie er niet mee gaan. We blijven het kamp lekker op de boerderij slapen. Meer info zal nog via de mail volgen.

Jullie hebben al vet veel loten verkocht! Wat goed! Daardoor kregen we afgelopen zaterdag een ijsje van de lotencommissie. Aankomende zaterdag gaan we weer allemaal leuke dingen doen. Let op het weer en kleed je ernaar, neem ook weer je eigen drinken mee. Voor de ouders: aankomende vrijdag doen wij een ouderbijeenkomst voor het zomerkamp. Voor deze bijeenkomst krijgt u deze week nog een mail met daarin een uitnodiging voor de digitale bijeenkomst. De bijeenkomst start om 20.00 en zal ongeveer 45 minuten duren, graag tot dan. En welpen graag tot zaterdag!
Bagheera, Mysa, Oe, Rikki-tikki-tavi en Rama

Wat een leuk en gezellig kamp hadden we afgelopen zaterdag zeg! Jullie hebben allemaal laten zien dat jullie echt klaar zijn voor zomerkamp, en dus ook zeker weten meegaan! (Toch papa’s en mama’s?!!)
Aankomende zaterdag hebben we weer een leuke opkomst voor jullie in petto en gaan we een vaderdag cadeautje maken.
Vertel hem dus maar dat ie iets super cools gaat krijgen, maar dat ie nog heeeel even moet wachten.
We starten gewoon weer om 14:00 en eindigen om 16:00.
Nog even belangrijke informatie:
- Het zomerkamp is van 17 t/m 24 juli
- Opgeven kan online via SOL. <— Dit kan op dit moment nog NIET!
- Aan zomerkamp zitten kosten verbonden, per kind is dit €125 euro
- Omdat jullie als ouders/verzorgers vast en zeker met veel vragen zitten organiseren wij een online informatie avond over zomerkamp. Houdt de Seinlamp even in de gaten voor verdere informatie
- Het installeren van nieuwe kinderen zal op 3 juli gebeuren. Hiervoor krijgen (als je nog geïnstalleerd moet worden) de ouders per email nog bericht van!
Tot zo ver dit bericht,
Groetjes jullie (nog een beetje moe en verslagen) leiding!

Wat was het warm zaterdag! Gelukkig hebben jullie nog even lekker afgekoeld aan het einde van de opkomst!
Ook zijn we een heel eind gekomen met de keukens knopen, op ZOKA hebben we gelukkig meer tijd. Dus dan gaat het zeker goed komen en hebben jullie allemaal een goeie stevige keuken om te kunnen koken en te chillen.
Wat we aankomende zaterdag gaan doen is nog een verassing, maar als het warm weer is kan het zomaar zijn dat het water je om de oren vliegt!
Morgen is de digitale Ouderbijeenkomst voor het zomerkamp dit start om 20.30u. de link voor de uitnodiging word vandaag of morgen verstuurd. Hou de mail dus in de gaten.
Ook zal een deze dagen de mail met het zomerkamp formulier verstuurd worden. Dit gaat dit jaar weer digitaal. Mochten jullie hier niet uit komen mag je altijd even mailen.
Ook HEEEEEEEEL belangrijk om in de agenda te zetten is vrijdag avond 25 Juni, we hebben dan namelijk op vrijdag avond de opkomst.
Dit is de eerste keer, maar vanaf volgend seizoen zullen we iedere laatste vrijdag van de maand draaien.
We beginnen om 19:00 en zullen om 21:00 weer klaar zijn! Zorg dus allemaal dat je vrijdag 25 Juni in je agenda zet.
En als laatste maar zeker niet onbelangrijk de scouting loten. Jullie hebben er al heel veel verkocht, goed gedaan.
Zorg dat je je boekje zo snel mogelijk leeg verkoopt en weer bij ons inlevert.
Als het nou echt echt echt niet lukt, mag je je boekje ook inleveren als er nog loten in zitten maar liever niet natuurlijk.
Hoe meer loten we verkopen hoe meer leuke dingen we kunnen doen!
Nou wat een verhaal zeg, maar dit was het echt.
We zien jullie hopelijk zaterdag allemaal in compleet uniform en op tijd!
Groetjes het Scouts team.
Even een paar belangrijke data:
10 Juli geen opkomst, i.v.m. klaarzetten ZOKA spullen.
16 Juli laden vrachtwagen
17 t/m 24 Juli Zomerkamp.

Afgelopen week hebben we een spetterende opkomst gehad! Ik hoop dat jullie genoeg afgekoeld waren van het warme weer.
Aankomend weekend gaan we op kamp. We verzamelen op vrijdagavond 19.00u op de boerderij. Vanuit daar gaan we rijden naar Havelte, waar we de caravans eens flink gaan schoonmaken. Zondagochtend vertrekken we rond 11.00 weer naar IJsselstein. We zijn uiterlijk om 13.00u weer terug op de boerderij.
De kampkosten zijn €2,- per persoon. Deze 2 euro neem je contant mee en geef je aan het begin van het kamp aan Roy.
We hadden eigenlijk een opkomst gepland van Amber, Fleur en Robin. Deze opkomst gaat door, maar dan in Havelte!
En voor de liefhebbers; je mag je kampeerstoel meenemen. We nemen zelf ook tafels en banken mee, dus het is niet verplicht.
Ik zie jullie vrijdagavond op de boerderij.
Ene vergeet je bagage niet! (of je kussen)
Danique namens de begeleiding.