Home Seinlamp 8 juni 2021

8 juni 2021

Nummer: 22 Jaargang: 36 Datum: 8 juni 2021

Dag toffe lotenverkopers,
Afgelopen zaterdag heeft de eerste speltak hun traktatie ontvangen omdat ze hun verkoopdoel hadden behaald. En aankomende zaterdag kunnen we de volgende speltak al weer trakteren. Wij zullen de speltak tijdens de limo komen verrassen.
In totaal zijn er al 614 loten verkocht. Jullie zijn dus al lekker bezig met zijn allen. We zijn nog iets minder dan 400 loten verwijderd van ons groepsdoel. Als het groepsdoel is bereikt trakteren we jullie op een lekkere taart.
Groetjes van de lotencommissie, Pieter-Jan en Eva

Afgelopen zaterdag zijn jullie druk in de weer geweest met de knex van prof. Plof en bambox stokjes. Ook hebben jullie een lekkere traktatie gekregen van de lotencommissie! Jullie hebben hard je best gedaan met de verkoop van de loten.
Aankomende zaterdag gaan we beginnen met de Keet kleur insigne. Kom dus allemaal en neem je creative spier mee naar de opkomst.

Afgelopen zaterdag hebben we weer allemaal leuk spellen gedaan, aankomende zaterdag word het minstens net zo leuk. We hopen met zijn alle weer op mooi weer. Hou het weer ook zelf in de gaten en kleed je naar de verwachtingen, maar kom aub niet op slippers. We hopen jullie allemaal zaterdag weer te zien! Tot dan!
Bagheera, Oe, Mysa, Rikki-Tikki-Tavi en Rama

Aankomende zaterdag is het dan eindelijk weer eens zo ver: een proefkamp! Hieronder vind je alle belangrijke (en definitieve) details op een rijtje:
- We beginnen zaterdag gewoon om 14:00 op onze boerderij
- Het proefkamp eindigt zondag om 12:00
De lijst met spullen vind je hier:
- slaapmatje, kussen, en slaapzak
- Goeie wandelschoenen
- Blouse en das
- Waterfles
- Rugzakje
- Toilettas met in elk geval een tandenborstel en tandpasta, kam en andere belangrijke dingen
- Schoon ondergoed en sokken
- Eventueel schone kleding voor de zondag
- Een washand en handdoek (geen badhanddoek, we gaan niet douchen)
- Je zaklamp als je die hebt
- Je favoriete knuffel!
Heb je medicijnen, of andere bijzonderheden waar wij absoluut even van moeten weten, geef dit dan zaterdag even aan bij Baloe, om 14:00. Dan zorgt zij dat het goed komt!
Hopelijk hebben jullie allemaal net zo veel zin als de leiding dat heeft, want we hebben een fantastisch proefkamp  in petto!
Mochten jullie nog vragen hebben, mail ons dan even,
Jullie leiding!

Wat een lekker hapje hadden we zaterdag! 2uurtjes was wel wat kort. Gelukkig hebben we op ZOKA wat meer tijd.
Voor zaterdag is het belangrijk dat als je knoop handschoentjes heb, je deze mee neemt.
We gaan namelijk weer iets doen wat belangrijk is om te kunnen voor zomerkamp.
Zorg dat je op tijd bent en in compleet uniform.
Groeten,
De hopman.
Even een paar belangrijke data
Ouderbijeenkomst zomerkamp: woensdagavond 16 juni 20.30u (online, link volgt)
Zomerkamp: vrijdagavond 16 juli t/m zaterdag 24 juli

Afgelopen week hebben we een toffe opkomst gehad van Amber en Danique.
Aankomende week hebben we de opkomst van Amber, Iris en Jef. Hiervoor heb je, je zwemkleding en handdoek nodig maar, we gaan nog niet zeggen wat we gaan doen.
De opkomst is van 19.00 tot 21.00, wees op tijd en kom in complete uniform, want we gaan ook nog Iris installeren.
Vergeet geen lege flessen mee te nemen ;) Alle kleine beetjes helpen!
Naast de lege flessen vergeet ook niet om je loten te verkopen en dan je lege boekje(s) weer mee te nemen.
Danique en begeleiding.