Home Seinlamp 1 juni 2021

1 juni 2021

Nummer: 21 Jaargang: 36 Datum: 1 juni 2021

Hee lotenverkopers,
Jullie zijn lekker bezig! Zaterdag gaat de eerste speltak getrakteerd worden omdat zij hun speltakdoel hebben behaald! Of dat jou speltak is, zie je hieronder bij de tussenstand. Heeft jou speltak nog niet genoeg loten verkocht? Niet getreurd, jullie hebben nog de hele maand juni om je boekje leeg te verkopen.
Groetjes van de lotencommissie, Pieter-Jan en Eva
Bevers 80/80
Khaniwara 240/250
Sionie 60/140
Scouts 100/330
Explorers 20/150

Wat was de popcorn lekker zaterdag! Ook hebben we een leuk spel gedaan met slangen en ladders.
Jullie hebben ook hard jullie best gedaan voor de lotenactie. We hebben ons speltakdoel behaald! Super goed!
Aankomende zaterdag gaan we lekker aan het bouwen. Dus tot zaterdag allemaal.

Afgelopen zaterdag hebben we eens heerlijk kunnen genieten van het heerlijke weer! Zaterdag word het hopelijk weer zo mooi! Nemen jullie dan allemaal een pet fles mee? Dan kunnen we flessenvoetbal spelen! Zorg ook dat je voldoende te drinken meeneemt, neem bijvoorbeeld gewoon een fles water mee, deze kan je dan gewoon opnieuw vullen. Wij zien jullie graag allemaal aankomende zaterdag om 10.00.
Bagheera, Oe, Mysa, Rikki-Tikki-Tavi en Rama

Afgelopen zaterdag hebben we jullie weer wat meer verteld over routetechnieken en hoe je nou de weg weer kan vinden als je verdwaald bent. Aankomende zaterdag gaan we weer een leuke opkomst houden met goeie temperaturen!
Zorg dus dat je je flesje drinken mee neemt en vergeet vooral je shirt of uniform niet!
Hopelijk zien we jullie allemaal zaterdag om 14:00 in de kampvuurkuil.
Jullie leiding!
Hoppaateee!!
Het lekkere weer is begonnen hoor!  Wat krijgen wij ontzettend veel zin in zomerkamp op deze manier :) Vorig jaar in afgeslankte versie maar dit jaar knallen we 2x keer zo hard terug in een (semi)normale zomerkamp week. De locatie is bij de leiding al bekend en de voorbereidingen zijn in volle gang, uiteraard ook met een fiets-hike, het thema én de overige activiteiten die we gaan doen. ZoKa 2021 wil je niet missen!
Afgelopen zaterdag hebben jullie tip-top je best gedaan met het tenten opbouwen, dat ging al aardig goed dus houd dat vast! Bij het ZoKa heb je deze skills zeker weer nodig dus onthoud goed hoe de boel in zijn werk gaat.
Omdat we nog een aantal weken hebben tot aan het zomerkamp gaan we jullie zo goed mogelijk klaarstomen. Tijdens de thuisopkomsten hebben we al een aantal keer via de webcam met jullie gekookt dus de basis vaardigheden hebben jullie zeker. Komende zaterdag gaan we weer eens lekker als vanouds op de boerderij koken, zorg dat je trek hebt!
Wij hebben er nu al zin in! Tot zaterdag allemaal!
Even een paar belangrijke data
Ouderbijeenkomst zomerkamp: woensdagavond 16 juni 20.30u (online, link volgt)
Zomerkamp: vrijdagavond 16 juli t/m zaterdag 24 juli

Afgelopen week hadden we de kookopkomst van Thijmen en Imre, waarbij we ook nog toffe spellen hebben gespeeld!
Aankomende week hebben we van 20.30u tot 22.30u de opkomst van Amber en Danique, wat we gaan doen is nog een verrassing.
De opkomsttijden zijn wat anders, omdat we een bingo organiseren van 19.00u tot 20.30u. Zit je in de groep die de bingo organiseert?
Wees dan om 18.00u aanwezig, zodat we alles klaar kunnen zetten.
Binnenkort hebben we ook weekendkamp van 18 juni tot en met 20 juni. We hebben maar 2 tenten tot onze beschikking, dus zouden jullie thuis willen kijken of jullie nog tenten hebben?
Er mogen 2 personen samen in een tent als het mogelijk is om afstand te houden.
En het laatste: vergeet geen lege flessen mee te nemen ;)
Danique en de begeleiding.