Home Seinlamp 25 mei 2021

25 mei 2021

Nummer: 20 Jaargang: 36 Datum: 25 mei 2021

Hallo super lotenverkopers,
Jullie doen onwijs hard je best! Er zijn al meer dan 100 boekjes met jullie mee naar huis. Als al deze loten worden verkocht halen we het doel van 1000 loten met gemak! En dan trakteren wij de hele groep op een lekker stukje taart :-) Maar ook zullen we de afzonderlijke speltakken belonen met een lekkere traktatie als ze hun speltak verkoop doel hebben bereikt.
De eerste officiële tussenstand van de lotenverkoop per speltak:
Bevers: 70 vd 80
Khaniwara: 190 vd 250
Sionie: 40 vd 140
Scouts: 40 vd 330
Explorers: 0 vd 150
Totaal: 340 vd 1000
Jullie zijn dus al erg goed bezig! Heb je nog een tip waardoor iedereen een top lotenverkoper kan worden? Laat het ons weten onder onze Facebook post.
Groetjes van de lotencommissie, Pieter-Jan en Eva

Wat regende het afgelopen zaterdag hard zeg! Gelukkig hebben we ons niet hoeven vervelen. We bouwden het huisje van Stuiter in Hotsjietonia. Er werd onder andere een glijbaan en een restaurant toegevoegd aan Hotsjietonia. Daarna knutselde we ook nog ons eigen slootje. Deze kunnen jullie zaterdag mee naar huis nemen.
Aankomende zaterdag hopen we op beter weer. Dan gaan we lekker buiten aan de slag.
Zien we jullie dan?
ps We gaan weer op zomerkamp! Zet het vast in je agenda! 10-11 juli zullen we een leuk avontuur beleven. Meer info volgt nog.

Afgelopen zaterdag was het wel echt poepweer, maar het was nog steeds erg leuk! Aankomende zaterdag word het dan als het goed is weer heel erg mooi weer! Dus wees er allemaal weer bij om daar weer eens goed van te genieten. Zorg dus dat je het weer goed in de gaten houdt en kleed je ernaar. Dan zorgen wij weer dat we allemaal leuke spellen gaan doen! Graag zien wij jullie allemaal zaterdag om 10.00!
De leiding
Hallo speurende Sioniehorde,

Afgelopen zaterdag hebben we jullie uitgelegd over hoe het kompas werkt en waar nou precies het noorden is.
En weten jullie nog hoe het ezelsbruggetje ging? (Nooit Op Zondag Werken) NOZW!
Ook hebben jullie een route gelopen. En hoewel niet iedereen de tijd kreeg hem af te maken ging het toch super goed!!
Aankomende zaterdag gaan we jullie nog even verder klaarstomen. Zo weten we in elk geval zeker dat er niemand kwijt raakt op kamp!! ;)
Zien we jullie allemaal weer aanstaande zaterdag? 14:00 tot 16:00.
Vergeet niet je uniform, wat drinken, en je goeie wandelschoenen!
Tot dan,
Jullie leiding!
Wat was het leuk om jullie allemaal weer te zien afgelopen zaterdag.
Aankomende zaterdag zien we jullie graag weer allemaal.
Wat we gaan doen is nog even een verrassing maar we gaan wel weer lekker naar buiten.
Even een paar belangrijke data
Ouderbijeenkomst zomerkamp: woensdagavond 16 juni 20.30u (online, link volgt)
Vrachtwagen laden: vrijdagavond 16 juli
Zomerkamp: Zaterdag 17 juli t/m zaterdag 24 juli
Groetjes
Jullie leiding

Afgelopen vrijdag hebben we in verschillende teams gestreden om zoveel mogelijk attributen te krijgen om de vlam aan het einde van de plank te krijgen. Na een hoop spelletjes is hier een duidelijke winnaar uit gekomen.
Waarna er ook nog fanatiek plaatbal is gespeeld!
Aankomende vrijdag gaan we de nieuwe explorers installeren. Zorg dat je op tijd aanwezig bent in compleet uniform!
Na de installatie zullen we beginnen aan de opkomst van Thijmen en Imre.
Groeten,
De Begeleiding