Home Seinlamp 18 mei 2021

18 mei 2021

Nummer: 19 Jaargang: 36 Datum: 18 mei 2021

Wat hadden de explorers een onwijs leuk klim en klauter parcours voor ons gebouwd zeg! Jullie hebben je flink kunnen uitleven. Zo hebben we toch op een vrolijke manier afscheid kunnen nemen van de kinderen die over zijn gevlogen naar de welpen.
Aankomende zaterdag hebben we weer een leuke ‘normale’ opkomst gepland voor jullie. We hopen jullie dan te zien!
P.s. hoe gaat het met de lotenverkoop? Wij hebben al bijna een lekkere traktatie van de lotencommissie verdiend met zijn allen!

Wat een toffe stormbaan hadden de explo's voor jullie gemaakt! En de bevers zijn nu dan ook echt overgevlogen. En onze oude welpen vrienden helaas ook, wij wensen ze heel veel plezier bij de scouts. Aankomende zaterdag gaan we natuurlijk weer allemaal leuk dingen doen. Denken jullie ook nog aan het verkopen van de lootjes aan je familie? En misschien ook wel aan je juf of meester ;). Graag allemaal tot zaterdag!
Groetjes aan je voetjes!

Afgelopen zaterdag hebben we een super leuke overvlieg opkomst gehad en afscheid genomen van onze welpen die naar de scouts gaan, tot ziens!! Ook hebben we lekkere broodjes gebakken, maar dat kwam door een regenstorm nogal abrupt tot een einde. Geen paniek. Die halen we gewoon in!!
Aankomende zaterdag gaan we weer eens aan de slag met een paar routes voor de routetechnieken. We willen natuurlijk niet verdwalen als we eindelijk weer eens de weg op mogen! (Of op kamp)
Zorg daarom dat je aanstaande zaterdag goed wakker bent. We gaan niet van de boerderij af, dus wandelschoenen is geen pré. (Maar goeie scoutingschoenen wel!)
Verder missen we nog een paar aan- afmeldingen voor het weekend proefkamp. Heb je dat dus nog niet gedaan, doe dat dan voor zaterdag aanstaande!!
Hopelijk zien we jullie allemaal zaterdag om 14:00 op de boerderij.
Jullie leiding

Goed nieuws! Zaterdag gaan we weer met de hele scoutsgroep draaien, dus iedereen is weer welkom. Wij hebben er al heel veel zin. Afgelopen zaterdag was het overvliegen voor de nieuwstee scouts en ook de nieuwe scouts die het afgelopen jaar er bij zijn gekomen. Welkom! Zaterdag wordt er een grote installatie gehouden. Degene die worden geïnstalleerd hebben hierover een mail gekregen. De insignes moeten jullie al op jullie uniformen naaien. Deze moeten jullie van tevoren met schilderstape afplakken, waarna Niels ze coronaproof kan onthullen.
Helaas kunnen er geen gasten bij de installatie aanwezig zijn, maar we willen toch het gevoel geven dat je er live bij bent. De installatie zal te volgen zijn via de volgende google meet link. https://meet.google.com/usi-kgoa-whk.
Na de installatie gaan we een groot spel met zijn allen om weer te vieren dat we als gehele speltak draaien. Tot zaterdag in de kampvuurkuil. Vergeten jullie niet jullie scoutingloten te verkopen?
Jullie enthousiaste leiding

Afgelopen vrijdag zijn jullie druk bezig geweest met het maken van een stormbaan voor het overvliegen. Hier is erg enthousiast op gereageerd! Ook is de eerste geldverdienactie van het jaar een feit. De pubquiz was een groot succes. Aankomende vrijdag van 19.00 tot 21.00 is het de opkomst van Amber en Arendo. We gaan weer buiten aan de slag dus kleed je hierop!
Vergeet niet je deze week aan of af te melden voor het kamp van 18 t/m 20 juni en geef dit door aan Danique zodat ze wat vragen kan stellen. Denk daarnaast ook nog even aan je lotenboekjes.
Tot vrijdag!
Groetjes de begeleiding.