Home Seinlamp 11 mei 2021

11 mei 2021

Nummer: 18 Jaargang: 36 Datum: 11 mei 2021

Hallo lotenverkopers,
Zijn jullie al lekker bezig met de lotenverkoop? We hebben al meer dan 80 boekjes aan jullie uitgedeeld, en de eerste lege boekjes zijn ook al weer ingeleverd. De eerste stappen richting ons doel van 1000 verkochte loten is dus al gezet. Met de verkoop van de loten halen jullie niet alleen geld op voor de groep, maar sparen jullie zelf voor toffe insignes en een lekkere traktatie. Kijk hiervoor ook even in de seinlamp van 27 april. We zullen jullie regelmatig via de seinlamp en de Facebookgroep op de hoogte houden van het verloop van de lotenverkoop. We willen de actie eind juni afronden, dus jullie hebben nog een paar weken om te verkopen.
Groetjes van de lotencommissie

Hallo overvliegers,

We gaan weer overvliegen!!!! Al een heel jaar hebben we geen afscheidsfeestje kunnen vieren  met alle overvliegers vanwege alle maatregelen waar we ons op scouting (nog) aan moeten houden. Ook nu zal het overvliegen nog geen grote groepsopkomst zijn waarbij alle speltakken tegelijkertijd een doldwaas overvliegavontuur beleven. Wel hebben we iets leuks bedacht waardoor we op een feestelijke manier, met zijn allen maar toch afzonderlijk, onze overvliegers kunnen uitzwaaien.
Ook de kinderen die al op een eerder moment naar een andere speltak zijn gegaan (sinds maart 2020) en nog geen overvliegfeestje hebben gehad, zullen zaterdag in het zonnetje worden gezet.
Iedere speltak zal gewoon op zijn eigen opkomsttijd draaien.
Groetjes van de overvliegcommissie

Heeft jullie moeder genoten van de lekkere traktatie die jullie voor har hebben gemaakt afgelopen zaterdag? De boerderij ruikt nog steeds naar de lekkere koekjes die jullie hebben gemaakt.
Aankomende zaterdag gaan we officieel afscheid nemen van de bevers die gaan overvliegen naar de welpen. Voor meer informatie over het overvliegen kun je het algemene stukje lezen.

Wat hebben we weer een lol gehad afgelopen zaterdag! Aankomende zaterdag is het eindelijk weer eens tijd voor een overvlieg opkomst, deze keer wat anders dan dat je bent gewent. Maar het word zeker weer super leuk! Zorg dat je er allemaal bij bent in compleet uniform! Graag tot zaterdag 10.00!
de leiding

Afgelopen zaterdag hebben we het al een beetje verklapt, maar zaterdag gaat het toch echt gebeuren: We nemen afscheid  van een paar welpen die naar de scouts gaan! We hebben een toffe opkomst bedacht voor de kinderen die gaan overvliegen dus zorg ervoor dat je om 14:00 op de boerderij bent om te beginnen. Vergeet natuurlijk niet je uniform, das en dasring. Dat staat wel zo netjes! Om 16:00 zijn we weer klaar.
Ohja, heb je je al opgegeven voor het proefkamp? Nee? Echt niet? Waarom niet? Vergeten? Och je hebt nog de kans om een aanmelding OF afmelding te sturen over de mail! Doe dat zodat we zeker weten dat je komt! (ECHT DOEN, Anders moeten wij erachteraan gaan bellen…)
Hopelijk allemaal tot zaterdag!
De leiding!

Komende zaterdag gaan we de nieuwe scouts op een feestelijke manier welkom heten! Dat gaat een super gezellige overvlieg opkomst worden! Dit is de laatste keer dat we met de halve groep draaien WANTTT: 22 mei draaien we weer met iedereen en gaan we alle scouts die nog niet geïnstalleerd zijn ook installeren.

Over het installeren hebben wij een email gestuurd met daarin belangrijke informatie, mocht je deze niet gekregen hebben stuur ons dan een email dan zorgen we dat je de informatie alsnog krijgt en goed voorbereid bent voor het installeren.

We zien de scouts die in de oneven weken draaien graag zaterdag om 14.00 in compleet uniform, vergeet niet zelf wat te drinken mee te nemen want je zult vast dorst krijgen van het rennen vliegen en weer doorgaan!

Groetjes van jullie leuke leiding!

Afgelopen week hebben we lekker met zijn allen gekookt. Aankomende week staat in het teken van het overvliegen. Hiervoor gaan we diverse toestellen in elkaar knopen, dus zorg ervoor dat je je knopen nog een keer bestudeerd. De opkomst zal een uur langer doorgaan, dus van 19u-22u.

Hopelijke zien we jullie allemaal vrijdag weer.

Vergeet niet om je loten te verkopen.

De begeleiding