Home Seinlamp 23 maart 2021

23 maart 2021

Nummer: 11 Jaargang: 36 Datum: 23 maart 2021

Afgelopen zaterdag hebben we hosjietonia bingo gespeeld. Hierdoor hebben we kennis gemaakt met alle inwoners van Hotsjietonia. We speelden fopbal met stuiter, kleurden pas eieren met keet kleur, puzzelden met prof. Plof en luisterde naar dierengeluiden met rebbel.
Aankomende zaterdag gaan we verder met kennis maken met alle inwoners van Hotsjietonia. Ook zullen we Steven Stroom installeren. Zorg dus dat je in compleet uniform bent! Tot zaterdag

Het was weer heerlijk weer afgelopen zaterdag. Aankomende zaterdag hopen weer op mooi weer. We gaan weer wat leuke spellen doen en gaan er weer een gezellige opkomst van maken. Graag allemaal tot zaterdag 10.00!
De leiding

Hopelijk hebben jullie afgelopen zaterdag net zoveel plezier gehad als de leiding.
Aankomende zaterdag gaan we weer een hoop leuke spelletjes doen, dus zorg dat je aankomende zaterdag weer om 14:00 paraat bent op de boerderij compleet in uniform. Om 16:00 eindigen we weer.
Zien we jullie zaterdag?
Groetjes van jullie leiding!
Afgelopen zaterdag hebben de Scouts die op de boerderij opkomst mochten komen draaien, keihard gewerkt aan hun pionier-kunsten
Wij zijn echt supertrots op jullie dat het bijna allemaal gelukt is.
Probeer thuis nog een beetje te oefenen, want volgende keer gaan we hiermee verder en gaan we ook de wat uitdagendere knopen aanpakken
Aankomende zaterdag is het weer een even week, dus zijn de Scouts die een mail hebben gehad dat ze in de even weken draaien weer naar de boerderij.
Met jullie gaan we ook aan de slag met het pionieren.
Neem dus je zakboekje mee en fris je pionierkennis even op.
Natuurlijk gaan we ook nog andere leuke dingen doen, dus het wordt weer een goed gevulde opkomst.
Als je verkouden bent, in aanraking bent geweest met iemand die Covid-19 positief is, koorts hebt of een huisgenoot hebt met koorts, of twijfelt of je wel naar scouting kan omdat je ziek aan het worden bent meldt je dan af. Dit kan gewoon tot zaterdag 13.30u, dus ook als je zaterdag ziek wordt is dat geen probleem.
Houd de Facebook pagina in de gaten, mocht de opkomst niet door kunnen gaan zullen we dat laten weten via Facebook en via de mail.
Nog geen lid van de Facebook pagina, zoek dan Scouts van de Nico Steenbeekgroep op op Facebook en meld je aan.
Tot zaterdag.
Heel veel groetjes
De leiding

Afgelopen vrijdag hebben we in verschillende teams gestreden in Wie is de Mol opdrachten. Wat een mooie strijd heeft opgeleverd.

Deze week hebben we weer op vrijdag opkomst van 18:00 tot 20:00.

Mocht je niet op tijd aanwezig kunnen zijn laat het dan even weten.

Let op:

• Je moet je blouse en das weer meenemen.
  • Binnen moet je een mondkapje op.

We zien jullie allemaal graag weer vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur. We verzamelen in de kampvuurkuil.

De begeleiding