Home Seinlamp 16 maart 2021

16 maart 2021

Nummer: 10 Jaargang: 36 Datum: 16 maart 2021

Wat waaide het hard zaterdag! De frisbees deden het hierdoor wel erg goed! Ook de paasversieringen die jullie van klei hebben gemaakt zijn erg mooi geworden. Hopelijk zijn ze zaterdag goed gedroogd en kunnen jullie ze naar huis meenemen.
Aankomende zaterdag gaan we kennismaken met de inwoners van Hotsjitonia.
Tijs, Jimi en Nina zullen voor het eerst gaan meedraaien met de khaniwara welpen. Jullie hebben hierover een mail ontvangen.
Tot zaterdag allemaal,

Hebben jullei de bloembommen van afgelopen zaterdag al neergegooit? Aankomende zaterdag gaan we ook weer hele leuke dingen doen. Er komen ook een aantal nieuwe bevers bij ons kijken, wees dus allemaal extra lief. Zorg dat je je kleed naar het weer en dat je je scoutfit bij je hebt. Tot zaterdag.
Groetjes de Leiding!

Afgelopen zaterdag zijn we weer verder gegaan aan het insigne show. Daar gaan we aanstaande zaterdag weer op verder breien. Ook gaan we afscheid nemen van 2 welpen die naar de scouts gaan, we wensen hun natuurlijk heel veel plezier daar!
Maar aankomende zaterdag gaan we dus verder aan de act die jullie bedacht hebben. We zullen deze ook om 15:15 livestreamen op onze facebook pagina zodat ouders kunnen meekijken. Dit is in de Sioniegroep. (En we zullen hem opsturen naar de ouders zonder facebook indien gewenst!)
Zorg dus dat je 14:00 aanwezig bent in de kampvuurkuil!
Zien we jullie allemaal zaterdag?
Jullie leiding!
Wat was het leuk om jullie allemaal weer een keer gezien te hebben :).
Hopelijk is alle modder uit jullie kleren gekomen, en anders heb je alvast een mooie outfit voor het zomerkamp.
Aankomende zaterdag is het weer een oneven week, dus zijn de Scouts die een mail hebben gehad dat ze in de oneven weken draaien weer naar de boerderij.
De overige scouts moeten nog even een weekje wachten.
Wat we gaan doen zaterdag blijft nog even een verrassing, maar het is belangrijk dat je je zakboekje meeneemt (als je die hebt).
We gaan zaterdag weer echt iets scouting-achtigs doen, dus het wordt weer hartstikke leuk.
Als je verkouden bent, in aanraking bent geweest met iemand die Covid-19 positief is, koorts hebt of een huisgenoot hebt met koorts, of twijfelt of je wel naar scouting kan omdat je ziek aan het worden bent meldt je dan af. Dit kan gewoon tot zaterdag 13.30u, dus ook als je zaterdag ziek wordt is dat geen probleem.
Houd de Facebook pagina in de gaten, mocht de opkomst niet door kunnen gaan zullen we dat laten weten via Facebook en via de mail.
Nog geen lid van de Facebook pagina, zoek dan Scouts van de Nico Steenbeekgroep op op Facebook en meld je aan.
Tot zaterdag.
Heel veel groetjes
De leiding

Vrijdagavond hebben we elkaar na al die tijd dan toch echt eindelijk in het echt gezien. We hebben leuke spelletjes gespeeld om de "wie is het?" op te lossen en te winnen. Iedereen was erg fanatiek en energiek. Aankomende vrijdag gaan we weer in teams aan de slag. Omdat het programma afhankelijk is van het aantal aanwezigen is het belangrijk dat jullie vandaag of morgen aangeven of je aanwezig of afwezig bent. We zien jullie allemaal graag weer vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur. We verzamelen in de kampvuurkuil.