Home Seinlamp 16 februari 2021

16 februari 2021

Nummer: 7 Jaargang: 36 Datum: 16 februari 2021

Jullie hebben zaterdag laten zien dat jullie goed kunnen opletten! Zowel de verhalen bingo als de spullen memory deden jullie erg goed!
Aankomende zaterdag mogen we jullie eindelijk weer op de boerderij verwelkomen! We hebben dan weer opkomst van 10:00-12:00. Lees alle info omtrent de richtlijnen voor de opkomsten uit de seinlamp van vorige week nog even goed door. Brengen en halen zal weer via het plein van de wenteltrap plaatsvinden. De leiding heeft er weer veel zin in!
Tot zaterdag
p.s. De leiding heeft zaterdag na de opkomst nog een vergadering dus verzoeken wij om de bevers weer op tijd op te halen.

Na een lange tijd dan eindelijk weer een echte opkomst gehad en dan ook nog is met sneeuw! Aankomende zaterdag word het weer een stukje warmer en gaan we natuurlijk weer allemaal leuke dingen doen. We hopen jullie dan allemaal weer te zien om 10.00! Kleed je goed naar het weer, want we doen zo veel mogelijk buiten! Tot dan!
De leiding

Wat een superleuke opkomst hadden we afgelopen weekend weer zeg, een groot kampvuur en lekkere broodjes. TOP!
Aankomende zaterdag zullen we in elk geval wat spellen gaan doen die jullie bedacht hebben, hopelijk zijn het niet te ingewikkelde spellen om uit te leggen, want ook dat moeten jullie natuurlijk doen!!
Zien we jullie allemaal zaterdag 14:00?
Groetjes
Jullie leiding!

De scholen gaan weer open en ook scouting mag (in aangepaste vorm) fysieke opkomsten draaien. Om zeker te zijn dat we de juiste keuze maken, wachten we de resultaten, van het openen van de scholen, af.
Dit betekend dat we 6 maart weer de eerste fysieke opkomsten gaan draaien mits de cijfers blijven dalen! Liever zien wij het ook anders maar hopen op jullie begrip in deze keuze. We maken deze keuze niet alleen voor jullie, maar ook voor onszelf waarbij we rekening houden met alle risico's. Wij pakken de juiste verantwoordelijkheid door de daling nog 2 weken af te wachten.
Komende zaterdag draaien we een toffe online opkomst waarbij we jullie eens flink aan het werk gaan zetten. Geloof het of niet, maar dat gaat ons zeker lukken! Je zal 3 dagen last hebben van spierpijn weet ik uit eigen ervaring. Zorg ervoor dat je sportkleren aan hebt en dat je vooraf nog niet gedoucht hebt! De opkomst start om 14.00 en zal klaar zijn rond 14.30, kort maar krachtig.
Tot zaterdag!
Groeten jullie leiding

Afgelopen week hadden we de carnavals opkomst van Danique, waarbij we een online pubquiz en Amerika vraagt gedaan hebben. Aankomende vrijdag hebben we de opkomst van Arendo en Jeff in het thema van games. Daarnaast is er ook de Hashtrack, hoeveel tijd we hier mee bezig gaan zijn is aan de planning van de organisatoren.
Hopelijk zien we jullie allemaal weer.
De begeleiding.