Home Seinlamp 2 februari 2021

2 februari 2021

Nummer: 5 Jaargang: 36 Datum: 2 februari 2021

Hebben jullie afgelopen weekend ook meegedaan met de
Nationale vogeltelling? Rebbel en Bas Bos telden een hele hoop verschillende vogeltjes in hun tuintje. Misschien kunnen jullie nog aan de slag met de pindakaas knutsel die Noa naar jullie heeft gestuurd vorige week.
Zaterdag gaan we weer iets leuks doen via zoom. Zien we jullie dan?

We hebben een hele hoop goede ideeën van jullie gekregen met de brainstorm! Aankomende zaterdag gaan we met de eerste bezig, we gaan samen een verhaal schrijven! Hoe gaan we dat doen vraag je je dan af? Nou dat zie je zaterdag als je aanwezig bent in Zoom. Tot dan!
De leiding

Wat leuk om vele van jullie gezien te hebben afgelopen zaterdag zeg! Helaas deed de verbinding en skypemeeting zo nu en dan wat lastig maar toch hadden vele van jullie vragen goed zeg!
Aankomende zaterdag geen online opkomst, maar we zullen als leiding niet stil zitten dus houdt de seinlamp in de gaten!
Groetjes
Jullie leiding!

En heeft het gesmaakt zaterdag? Wij vonden het erg gezellig.
Het duurde wel wat langer als verwacht, maar vinden dat jullie het super hebben gedaan.
Aankomende zaterdag gaan we weer wat leuks online doen! Als je er zaterdag bent moet je vast wat voorbereiden om mee te kunnen doen. Je maakt namelijk je eigen bingo kaart met 16 vakjes (4x4)! Vul in al deze vakjes een cijfer in van 1 t/m 75.
Wie weet wordt jij zaterdag dan wel de winnaar van de bingo. Je kan nu zelf je kaart maken, dus ook je lievelingscijfers kiezen.
Maar dat is niet het enige wat we gaan doen. Om dat te weten moeten jullie zaterdag om 14:00 inloggen via de volgende link:
Tot zaterdag!
De Scouts leiding.
Ennnn, alvast voor de planning:
  • 6 februari Online spelopkomst met iedereen
  • 13 februari Online Escaperoom
  • 20 februari Online SportOpkomst
  • 27 februari Online spelopkomst met iedereen
  • 6 maart (waarschijnlijk) online hike

Afgelopen zaterdag hebben we verschillende quizen gehad en hebben we kennisgemaakt met de kindertijd en moeders van sommige explorers. Altijd leuk om ook deze kant van elkaar te zien. Een geslaagde opkomst van Aron en Amber. Aankomende vrijdag is het tijd voor een filmavond met wat extra's georganiseerd door Amber en Iris. Zorg er allemaal voor dat jullie de vragenlijst op tijd invullen, want die is nodig voor aankomende vrijdag en kom allemaal op tijd!
Groetjes de explorerbegeleiding.