Home Seinlamp 19 januari 2021

19 januari 2021

Nummer: 3 Jaargang: 36 Datum: 19 januari 2021

Wat was het gezellig om jullie weer even te zien zaterdag. De Pictionary tekeningen waren ook weer erg goed gelukt. Wij hopen dat jullie ‘s middags nog lekker in de sneeuw hebben kunnen spelen.
Aankomende zaterdag hopen we jullie weer te zien op zoom.

Afgelopen zaterdag hebben we elkaar nog iets beter leren kennen. Zo weten we nu dat Rikki-Tikki-Tavi niet zo'n hele goede turner is, maar wel een hele leuke leiding natuurlijk. Aankomende zaterdag gaan we online pictionary doen. Dit doen we op een website, maar kan eventueel ook op je telefoon als je die hebt. Om elkaar te kunnen horen hebben we gewoon weer een Zoom bijeenkomst. Graag tot zaterdag 10.00 allemaal!
Bagheera, Mysa, Oe, Rikki-Tikki-Tavi en Rama

Aankomende week zal de leiding weer gaan brainstormen over een onlineopkomst ergens deze aankomende weken..
Aankomende zaterdag in elk geval geen opkomst..
Hebben jullie afgelopen weekend nog wel in de sneeuw gespeeld? Stuur dan, als je die hebt natuurlijk, even een foto daarvan, vinden we leuk!
Groetjes
Jullie leiding.

Beste Scouts,
We gaan ons best doen om nog een aantal super leuke online, actieve opkomsten te organiseren. Om daarmee te beginnen knallen we komende week af met een KaHoot-Quiz geleid en begeleid door Niels, Koen en Kirsten! Gebruik daarvoor onderstaande link.
Uiteraard beginnen we om 14:00 tot....... we alle vragen hebben gehad.
Tot zaterdag allemaal!!
Groeten, de Leiding
Om vast vooruit de lopen op de planning delen we deze vast met jullie:
  • 23 januari Kahoot Pubquiz
  • 30 januari OnlineKookOpkomst
  • 6 februari Online spelopkomst met iedereen
  • 13 februari Online Escaperoom
  • 20 februari Online SportOpkomst
  • 27 februari Online spelopkomst met iedereen
  • 6 maart (waarschijnlijk) online hike

Afgelopen vrijdag hebben we de slimste mens gespeeld. Na het weg spelen van de secondes van de tegenstanders hebben uiteindelijk Kim, Danique en Parissa gewonnen!

Aankomende vrijdag is er weer een gezellige opkomst, dit keer georganiseerd door Arendo, Danique en Roy.
De opkomst is zoals elke week op Discord van 20.00 tot 22.00 uur zorg dat je op tijd online bent!
Om de Discord te joinen gebruik de volgende link: https://discord.gg/bYvBqTcEka

Gegroet de begeleiding!