Home Seinlamp 27 oktober 2020

27 oktober 2020

Nummer: 43 Jaargang: 36 Datum: 27 oktober 2020

Afgelopen zaterdag hebben we een leuke gevulde opkomst gehad met natuur kleurenbingo, kastanje darts en kastanje knutselen.
Aankomende zaterdag hebben we ook weer een leuke opkomst gepland, gewoon van 10:00-12:00 uur.
Tot dan! Groetjes van de leiding

Wij hebben heerlijk genoten van de buitenlucht afgelopen zaterdag in het bos. Aankomende zaterdag is het 31 oktober, dat betekent Halloween! Trek je allerengste kleding aan en maar je klaar voor een spannende strijd! Wat we precies gaan doen vertel ik nog niet, maar mocht je nog een mooi heksenbezem thuis hebben liggen, of iets wat daarop op lijkt, neem dat dan mee! Graag allemaal tot zaterdag!

Oe, Mysa, Bagheera, Rikki-Tikki-Tavi en Rama

Wat een leuke pompoenen hebben we afgelopen zaterdag toch gemaakt! Wie van jullie heeft ze al staan met een kaarsje erin?
Aankomende zaterdag hebben we geen opkomst omdat we op aankomende vrijdagavond halloweenopkomst hebben van 19:00 tot 21:00!
Trek een leuk kostuum aan dan zorgt de leiding voor een spectaculaire vrijdagavond!
Grillige groetjes,
Jullie leiding

Manmanman wat een mooie vuren afgelopen zaterdag, #trots. Komende zaterdag willen we de verdieping in met het insigne UST Houtbewerking en Stoken, het word goed weer dus we laten ons niet door regen weerhouden.  Bereid je dus vast voor door in je zakboekje te duiken
Tot zaterdag in compleet uniform!
PS. Nieuwe scouts die nog niet geinstalleerd zijn ontvangen binnenkort meer informatie hierover. (iets met Corona dus moeten de vorm van installeren aanpassen)

Afgelopen vrijdag hebben we in teams gestreden voor de winst! Waarbij we moesten sporten als een dier, vuur maken  en steen, papier, schaar kunnen oefenen :-)

Aankomende week wordt de opkomst georganiseerd door Fleur, Imre en Thijmen. Zorg voor een opgeladen telefoon en vergeet natuurlijk ook je uniform niet. We zien jullie allemaal vrijdag.

LET OP!! Aankomende vrijdag begint de opkomst een half uur eerder! Zorg dat je op tijd komt!

Met vriendelijke groet,

Jullie begeleiding