Home Seinlamp 20 oktober 2020

20 oktober 2020

Nummer: 42 Jaargang: 36 Datum: 20 oktober 2020

De Jota/Joti was afgelopen zaterdag een groot succes. We hebben met kinderen van andere scouting groepen gepraat (die ook van marshmallows bleken te houden) en lekkere broodjes gebakken boven het kampvuur.
Aankomende zaterdag gaan we aan de slag met de kastanjes die jullie laatst geraapt hebben.
Tot zaterdag!

Afgelopen zaterdag hebben we leuk contact gelegt met andere groepen! Aankomende zaterdag gaan we lekker naar het bos. We zouden graag daar willen verzamelen zodat we lekker veel tijd hebben in het bos. https://goo.gl/maps/Z1sexiDgd2mSdagGA via de link kom je op de plek waar wij graag verzamelen, dit is de paralelweg tussen IJsselstein en Nieuwegein. Graag zien wij jullie daar om 10.00 en om 12.00 kan je weer vanaf daar vertrekken.

Oe, Mysa, Bagheera, Rikki-Tikki-Tavi en Rama

Afgelopen zaterdag weer een superleuke opkomst gehad met de JOTA! We hebben toch veel verbindingen met andere groepen gemaakt en lekker aan het kampvuur gezeten!
Aankomende zaterdag hebben we weer een toffe opkomst op de boerderij van 14:00 tot 16:00. Wat we gaan doen houden we nog even geheim, maar zorg ervoor dat je een zakmes meeneemt en compleet in uniform komt! (voor de kinderen die nog geen uniform hebben, geen zorgen! Hier zijn we hard mee bezig! ).
Zien we jullie allemaal zaterdag?
Groetjes van jullie leiding!

Afgelopen zaterdag was het weer JOTA. Met de huidige maatregelen hadden we er een leuke opkomst van gemaakt. Aanstaande zaterdag gaan we verder met de insignes. Dit keer staat Uitdagende Scoutingtechnieken, houtbewerken en stoken op het programma. De weersverwachting ziet er goed uit, dus we kunnen hier mooi aan werken. Als je een zakmes hebt, vergeet hem niet mee te nemen.
We zien jullie zaterdag om 13:55 op de scoutszolder in compleet uniform. Tot zaterdag!!
Jullie lieve leiding

Hoihoi Explorers,

Afgelopen vrijdag was de opkomst plotseling heel anders dan we gepland hadden, maar het was er niet minder gezellig om. Door de scherpere regels moeten we met wat meer dingen rekening houden, maar dat kunnen wij! Aankomende vrijdag wordt de opkomst geregeld door Arendo en Amber. Hiervoor is het belangrijk dat jullie je eigen zakmes en zaklamp meenemen. Vergeet natuurlijk ook niet je uniform. We zien jullie allemaal vrijdag.

De explorerbegeleiding!