Home Seinlamp 13 oktober 2020

13 oktober 2020

Nummer: 41 Jaargang: 36 Datum: 13 oktober 2020

Afgelopen zaterdag hebben jullie een hele stapel kastanjes verzamelt. Daar gaan we binnenkort mee aan de slag.
Aankomende zaterdag is de Jota-Joti. We zullen dan radiocontact gaan leggen met andere scoutinggroepen in Nederland. We kunnen ze dan allemaal leuke vragen stellen. Bedenk thuis vast wat je zou kunnen vragen aan andere bevers in Nederland.  We hebben opkomst van 10:00-12:00 uur.
Voor de bevers die gaan overvliegen naar de welpen; laat deze week weten naar welke speltak je wilt gaan. Je kan dan aanstaande zaterdag al gaan draaien bij deze speltak.
groetjes van de Leiding

Afgelopen zaterdag hebben we drie kinderen geïnstalleerd. Welkom bij de welpen! (eindelijk). Aankomende zaterdag is de Jota. Wij gaan spellen doen rondom communicatie en misschien zelfswel via radio contact leggen met andere scoutinggroepen! Graag zien wij jullie allemaal zaterdag om 10:00!

Oe, Mysa, Bagheera, Rikki-Tikki-Tavi en Rama

Aankomende zaterdag hebben we een speciale opkomst, namelijk de JOTA/JOTI. Dit jaar wel even anders dan anders, maar we gaan er iets leuks van maken!
We verzamelen zaterdag om 13:00 in de kampvuurkuil. Wij zorgen voor een lekker warm vuurtje. Zorg jij ervoor dat je al goed gegeten hebt?
De gehele dag staat in het teken van communiceren via radiozendapparatuur. Hiervoor hebben we onze experts op de boerderij uitgenodigd.
De dag eindigt om 18:00 weer aan het kampvuur.
Zorg ervoor dat je compleet in uniform komt, we zullen namelijk ook gedeeltelijk buiten de boerderij gaan draaien!
Zien we jullie allemaal zaterdag? offffffff lees de onderste regel even goed! :)
Groet,
Cerrano Will

Hejj Scouts,

Soooo, wij hebben weer een vet goed programma gemaakt voor komende zaterdag! Zelfs met de nieuwe corona maatregelen is het ons gelukt!
Zoals jullie natuurlijk weten hebben we komende zaterdag JOTA/JOTI. Tijdens deze dag staat het maken van verbindingen via portofoons centraal. We starten om stipt 13.00 uur en zijn klaar om 17.00 uur. Natuurlijk kom je in je complete uniform :) Neem voor de zekerheid je regenjas mee (no joke) want veel van het programma is buiten gezien de nieuwe corona maatregelen.
Tot zaterdag allemaal en laat vooral je telefoon thuis
Groeten jullie topteam scoutsteam.

Afgelopen week hebben we een speurtocht gelopen door de stad, waarbij we bij diverse historische plekken zijn geweest. Aankomende week hebben we vooralsnog gewoon op vrijdag opkomst van 20.00u t/m 00.00u. Het is de jota/joti opkomst van Aron en Jef, voor deze opkomst is je fiets en een opgeladen telefoon nodig.

Met de persconferentie van 13 okt. 20 kunnen er regels verscherpt zijn/worden(afhankelijk wanneer je dit leest). Dus vooralsnog gaan we gewoon door als we al gedaan hebben en houden we rekening met de nieuwe regels. Mocht het zo zijn dat we geen offline opkomsten meer mogen doen, dan zullen we voor a.s. vrijdag kijken hoe we het kunnen oplossen. Voor als we weer digitaal gaan: https://discord.gg/SnBmaP

Hopelijk kunnen we offline doorgaan, als het kan tot vrijdag.

De begeleiding