Home Seinlamp 15 september 2020

15 september 2020

Nummer: 37 Jaargang: 36 Datum: 15 september 2020

wat was het afgelopen zaterdag weer leuk om iedereen te zien! Het filmpje met de foto’s van zomerkamp was erg leuk om te zien. En de snoepjes uit de piñata waren ook erg lekker.
Aankomende zaterdag hebben we weer een leuke opkomst gepland. We starten om 10 uur en zijn weer om 12 uur klaar.
De bevers die gaan overvliegen kunnen aankomende zaterdag mee kijken met de khaniwara. Zij starten ook om 10 uur.
Tot zaterdag,

Wat een mooie foto's hebben we van jullie gezien. Ik hoop dat er nu nog meer kinderen enthousiast zijn om mee te gaan op zomerkamp. Aankomende zaterdag hebben we weer een opkomst van 10.00 tot 12.00, wees er allemaal bij. Er komen aankomende zaterdag ook een aantal bevers bij ons kijken, laten we ervoor zorgen dat ze zich welkom voelen! Tot zaterdag allemaal.

Oe, Mysa, Bagheera, Rikki-Tikki-Tavi en Rama

Afgelopen zaterdag hebben we het nieuwe seizoen afgetrapt met wat leuke spelletjes en kampfoto's kijken. Aankomende zaterdag gaan we helaas afscheid nemen van Björn en Philippe, zij gaan naar de scouts toe! Maar gelukkig komt er een bever bij ons langs om bij ons te blijven! Zo blijven we lekker aan de gang. Aanstaande zaterdag gaan we starten aan het werken van insignes. 1 daarvan zal Ikki alvast verklappen: Natuur! Hoe dat allemaal in ze werk gaat, daar komen jullie zaterdag wel achter.
Wij hebben er in elk geval al heel erg veel zin in, jullie ook? Wees dan om 14:00 aanwezig op de boerderij en vergeet niet alleen de voordeur te gebruiken!
Ohja, hieronder alvast wat afwijkende opkomstdata's voor in jullie agenda:
- Za 03-10: Uitje naar het Natte Pad in Haarzuilens. ( dus niet op de boerderij ) <-- Dit is wel onder voorbehoud van 'goed' weer!
- Za 17-10: Jota/Joti, zonder overnachting. Meer info volgt later.
- Vrij 30-10: Halloween opkomst in de avond, en dus geen opkomst op zaterdag!
Groetjes van jullie toffe leiding!

Zaterdag hadden we onze eerste opkomst. Het was heel fijn om elkaar weer te zien en gezellig verschillende spelen te doen. Onder andere uitgekozen door de scouts die weggaan. Lucy, Parissa en Fleur veel plezier bij de explorers!
Aankomende zaterdag komen er nieuwe scouts kijken die vanuit de welpen. We heten jullie hierbij alvast welkom. Wees op tijd op de scoutszolder met uniform en das. Het is niet erg als je nog geen scoutsuniform, je mag je welpenuniform nog dragen.
Wat gaan we doen zaterdag horen we jullie al denken. Zaterdag gaan we twee dingen. Als eerste een aantal spelletjes om elkaars namen te leren kennen. En het tweede is op een opfriscursus over de insignes die we gaan doen dit jaar. Wij hebben er al in ieder geval zin in!
Heel belangrijk trouwens. In verband met corona maatregelen hebben wij onze eigen in- en uitgang. Via de achteringang bij het grote veld kom je het gebouw in en verlaat je het gebouw na de opkomst. Niet vergeten! Kom op tijd en in compleet uniform, anders krijg je een streepje. Bij drie streepjes wordt het trakteren. Tot zaterdag!
Groetjes, jullie lieve leiding,

Afgelopen vrijdag hebben we weer terug gekeken naar het zomerkamp door de foto’s en filmpjes terug te kijken met ze alle. Daarna hebben we onze energie nog even opgemaakt door ouderwets blikspuit te spelen!

Aankomende vrijdag komen de nieuwe explorers bij de groep en gaan we team building doen en kennis maken zodat iedereen alle naam weet voor de rest van het scouting seizoen! De opkomst is van vrijdag 20.00 tot 22.00 fysiek op de boerderij!

Groeten,

De begeleiding