Home Seinlamp 14 juli 2020

14 juli 2020

Nummer: 28 Jaargang: 36 Datum: 14 juli 2020

Aankomende zondag is het dan zover! Het zomerkamp! Zaterdag hebben jullie allemaal een mail gekregen met daarin de informatiebrief, paklijst en het aankomst schema. Wij vragen jullie allemaal deze goed door te nemen, dit is echt heel belangrijk. Wij vragen jullie ook echt goed aan het aankomstschema te houden, deze tijden zijn inclusief het afscheid nemen. Graag zien wij alle kinderen die zich hebben ingeschreven op zondag op het kampterrein. De rest van de kinderen wensen wij een hele vakantie en tot in het nieuwe scouting seizoen!
De leiding

Aankomend weekend is het dan zo ver! We gaan weer op kamp!
Wij gaan nog even druk in de weer met de wisjes en de wasjes op de achtergrond, hopelijk hebben jullie alle spulletjes al gepakt en zijn jullie er helemaal klaar voor aanstaande zondag. Lees nog even goed de mail door met de kampbenodigdheden en de tijd waarop we je verwachten. Heb je nog vragen, bel, mail of app ons dan!!
En voor de kinderen die op vakantie gaan, en niet mee op kamp gaan, tot na de zomervakantie!
De leiding
Vrijdag is het zover. Dan hebben we onze eigen echte, licht aangepaste, maar niet minder gezellige zomerkamp! Kijk goed in de mail die vorige week verstuurd, daarin kun je de paklijst vinden en de regels die we hanteren in verband met corona. Lees deze goed door! Mocht je deze mail niet hebben ontvangen, laat het ons weten en dan sturen wij hem nog een keer op.
24 uur voordat het kamp begint krijg je een google form die je in moet vullen voor de gezondheidscheck. Vul deze in, niet ingevuld betekent helaas dat je niet mee mag doen.
Je kan het terrein op vanaf 18:45 uur. Om 19:00 uur gaan we openen. Wees op tijd en vergeet niet de kampbijdrage van €12,50 mee te nemen!
Voor degene die niet meegaan op zomerkamp, wij wensen jullie een hele fijne zomervakantie toe en zien jullie graag weer in het nieuwe seizoen.
Scoutinggroetjes,
Jullie lieve scoutsleiding

Vorige week vrijdag hebben we de spullen voor kamp klaar gezet! Nu zijn we helemaal klaar voor het kamp.

We gaan aankomende week dan ook op kamp! Aankomende vrijdag zullen we de aanhanger inladen zorg dan ook dat je fiets om 17.00 op de boerderij is zodat die de aanhanger in kan.

We hopen jullie zaterdag allemaal te zien in Havelte! Wij hebben er zin in!

Groeten,
De begeleiding