Home Seinlamp 23 juni 2020

Nummer: 25 Jaargang: 36 Datum: 23 juni 2020

Zomerkampen

Beste ouders/verzorgers,

De zomerkampen van scouting Nico Steenbeek zullen gelukkig toch nog doorgaan. Na deze bewogen periode met veel wijzigingen en een tijd geen opkomsten zijn wij er erg blij mee dat dit alsnog kan plaatsvinden. De zomerkampen zullen wel in een wat gewijzigde vorm plaatsvinden. Dit jaar is dat geheel gebaseerd op de stafleden. Er zullen stafleden niet kunnen deelnemen en er zijn nog veel zaken waar men rekening mee moet houden. De protocollen voor de omgang liegen er niet om zeker niet voor de oudere speltakken. Natuurlijk vinden wij het super leuk als u uw kind alsnog mee op zomerkamp wil en kunt laten gaan.

Hieronder vindt u de datums waartussen de kampen zullen plaatsvinden en hoe u een en ander kunt regelen.

Graag willen wij u verzoeken om de inschrijvingen voor 4 juli te regelen. De inschrijvingen voor de bevers en scouts vinden plaats middels aanmelding bij de betreffende speltak. Dit jaar zullen zij zelf de gelden aannemen (contant, via tikkie over overmaking aan de speltak).

Voor de khaniwara, de sionie en de explorers vind dit net zoals vorig jaar plaats via SOL en het liefst verzoeken wij u dit middels incasso te laten verlopen. De incasso zal worden gedaan circa 18 juli.

Zomerkampen:

Speltak

Datum kamp

Bevers

4 t/m 5 juli

Circa € 5,--

Khaniwara

19 t/m 24 juli

€ 125,--

Sionie

19 t/m 24 juli

€ 120,--

Scouts

17 t/m 19 juli

€ 12,50

Explorers

18 t/m 22 juli

€ 100,--

Afgelopen zaterdag was de laatste opkomst op de boerderij. We hebben het landenkwartet nog een keer gespeeld en de boot van Steven Stroom nagebouwd met allemaal natuurlijk materiaal.
Aankomende zaterdag is de laatste digitale opkomst van dit seizoen. Dit keer is de opkomst met het hele gezin. Zorg dat je om tien uur klaar zit achter de computer. We starten gezamenlijk via zoom. Hierna krijgen jullie allemaal leuke, leerzame en knotsgekke opdrachten waarmee jullie punten kunnen verzamelen. Wil je mee doen en heb je je nog niet aangemeld? Geef het nog even door in de app.
4-5 juli gaan we op zomerkamp op de boerderij. De leiding is druk bezig hier alles voor te regelen. Inschrijfformulieren zullen zo snel mogelijk worden verstuurd.

Aankomende zaterdag mogen we weer. Dan gaan we de laatste hand leggen aan de knopen. Ook gaan we iets nieuws uitproberen; we gaan Lex installeren in coronatijd! Hoe we dat gaan doen? Weten wij ook nog niet helemaal, maar zorg dat je in compleet uniform komt inclusief das enzo. Wij hopen jullie allemaal te zien zaterdag om 10.00.
Oe, Mysa, Hathi, RTT, Bagheera en Rama

Het klinkt misschien wat gek, maar aankomende zaterdag is alweer de laatste opkomst voor dit seizoen..!
Omdat we wel op zomerkamp gaan om het leuke en toch gekke jaar af te sluiten, volgt nog een mail later deze week.
Aankomende zaterdag verzamelen we weer om 14:00 in de kampvuurkuil. Bereid je maar voor op leuke waterspellen, want het wordt lekker warm!
Hopelijk zien we jullie allemaal zaterdag, en hopelijk ga je ook mee op zomerkamp. Mer informatie hiervan volgt snel als je je hebt opgegeven!
Groetjes van jullie leiding
Afgelopen zaterdag hebben we weer een erg leuke opkomst gehad met allemaal spellen die we al een tijdje niet hebben gespeeld.
Helaas hebben we dit seizoen (tot aan het zomerkamp) geen opkomsten meer.
Maar het goede nieuws is.... we gaan wel op zomerkamp :)
Hieronder vind je de eerste informatie over het zomerkamp. Verdere informatie volgt deze week in een aparte mail
- Het zomerkamp is van vrijdag 17 juli 19.00u tot zondag 19 juli 15.00
- We gaan dit jaar helaas niet naar een andere locatie maar blijven op de boerderij
- Kosten voor het zomerkamp bedragen 12,50 per persoon.
- Meld je AAN of AF via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. voor 6 juli. Dan weten wij hoeveel van jullie meegaan en kunnen we daar rekening mee houden.
Tot op het zomerkamp
Groetjes
Jullie leiding

Afgelopen zaterdag hebben we elkaar digitaal gezien in Minecraft. We hebben in verschillende challenges gestreden voor de winst. Wat onderhandelde prachtige kunst werken heeft opgeleverd.

Aankomende vrijdag hebben we weer een fysieke opkomst van 20.00 tot 22.00 georganiseerd door Jennie en Lianne.

De opkomst zal buiten zijn dus zorg dat je het niet te koud krijgt. Zorg tevens voor je eigen drinken. We hopen jullie allemaal weer in goede gezondheid te zien.

Groeten,

De Begeleiding