Home Seinlamp 16 juni 2020

16 juni 2020

Nummer: 24 Jaargang: 36 Datum: 16 juni 2020

Zaterdag hebben we weer een leuke opkomst op de boerderij. We gaan weer verder met het Steven Stroom insigne. We gaan sowieso het landen kwartet opnieuw spelen. De opkomst is van 10:00-12:00 uur. Neem zelf weer wat te eten en te drinken mee voor tijdens de opkomst.
- 27 juni hebben we de digitale ouder kind opkomst. Opgeven kan nog steeds door een mailtje te sturen naar de leiding
Groetjes van de leiding.

Helaas hebben wij geen opkomst aankomende zaterdag. Wel krijgen jullie deze week informatie over het zomerkamp. Dan weten we helemaal zeker of het door kan gaan. Ga deze week nog lekker oefenen met je knoopjes!
De leiding
Hallo Sioniehorde!

Afgelopen weekend hadden we weer een te gekke opkomst met elkaar! Aankomende zaterdag kunnen jullie hier nog even van uitrusten omdat er dan geen opkomst is.
Maar we zien elkaar wel weer over 2 weken!!
Als het goed is hebben jullie ouders afgelopen zondag een mailtje gekregen van ons over zomerkamp. Hierin hebben we gevraagd of ze jullie willen opgeven / afmelden voor zomerkamp dit jaar.
Doe dit alsjeblieft nog deze week zodat we kunnen inventariseren wie er allemaal mee gaan!
Daar worden wij, jullie, en heel scouting Nico Steenbeekgroep blij van!
Hopelijk zien we jullie mailtjes tegemoet en sowieso tot over 2 weken!
Groet,
Akela, Jacala, Baloe, Mang, Chil, Kaa en Ikki

Zaterdag hebben we weer opkomst! We zullen deze keer niet gaan knopen.
Wel gaan we een aantal leuken spellen doen zodat jullie even mooi je energie kwijt kunnen.
We zien jullie graag zaterdag in compleet uniform.
Groetjes, de leidinks.

Wat was het fijn om iedereen weer gewoon in het echt te zien! De eerste fysieke opkomst was een succes. Helaas kan er met een pubquiz maar 1 winnaar zijn. Deze week hebben we weer gewoon een online opkomst op zaterdag van 13.00 - 16.00 uur. Ditmaal wordt het georganiseerd door Max en Denni. Daarnaast is de inzamelactie voor de 75e anjeractie voorbij, waarmee we nog een leuk bedrag hebben opgehaald!
Wij zullen jullie buiten de seinlamp om op de hoogte brengen van het zomerkamp, dus hou de mail en de app goed in de gaten.
Mocht je niet kunnen of willen meld je dan af.
je kan joinen via discord: https://discord.gg/6dFPBc8