Home Seinlamp 10 maart 2020

Nummer: 10 Jaargang: 36 Datum: 10 maart 2020

Over het Corona-virus,

Beste Ouders,

Ook bij de Nico Steenbeekgroep is er gesproken over hoe te handelen met betrekking tot COVID-19 (het Coronavirus). De Nico Steenbeekgroep volgt hierin de richtlijnen van Scouting Nederland en die van het RIVM. Scouting is echter geen statisch iets maar de Spelteams zullen met de richtlijnen zo goed mogelijk rekening houden.

Wij vragen u ook rekening te houden met onze staf en kinderen. Mocht u of uw kind ziekteverschijnselen hebben dan verzoeken wij u uw kind thuis te houden.

In het geval dat er sprake is van besmetting met het virus verzoeken wij u de Teamleider van de desbetreffende speltak op de hoogte te stellen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze altijd stellen aan de Spelteams of het bestuur.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Scouting Nico Steenbeekgroep.

Wat was het leuk dat Rozemarijn afgelopen zaterdag weer een keer bij de opkomst was! Jullie hebben hard gewerkt en ook hard gegleden op een mooie zelfgemaakte glijbaan.
Aankomende zaterdag gaan we op kamp. Om half twaalf beginnen we met het klaarleggen van de bedden. Daarna vertrekken we met de tram naar Utrecht voor een leuk uitje. Op zondag kunnen jullie om tien uur weer worden opgehaald.
Als het goed is hebben jullie vandaag allemaal een paklijst ontvangen van Noa. Vergeet vooral je uniform niet aan te trekken want we blijven niet op de boerderij.

Hallo welpen, wat hebben jullie lekker geknot zaterdag! ook zijn sommige lekker vies geworden! volgende zaterdag hebben wij opkomst van 10:-- tot 12:00. Neem tijdschriften en een veiligheids bril mee want die gaan we gebruiken(om pijltjes te schieten schieten).
Belangrijke data:

7 maart - Wilgenknotten (verzamelen bij de Nedereindse Plas om 10:00 tot 12:00)
21 maart -  Overvliegen (tijden volgen nog)
4 April - Duinenmars in Den Haag
18 april - Geen opkomst in verband met leidingtraining
Groetjes van de khaniwara-leiding en tot zaterdag,
Oe, Mysa, Lex, Rikki-Tikki-Tavi, Rama en Hathi

Wat hebben we Jan de Wilgenman weer goed geholpen afgelopen zaterdag! Het labyrinth is weer klaar voor 2020!
Aankomende zaterdag gaan we naar de verkeerstuin in Utrecht! Gelukkig hebben jullie je allemaal netjes opgegeven zoals gevraagd! :), heb je dit niet gedaan? Dan kan je helaas ook NIET mee!
We verzamelen daar om 10:45, het adres is Vreugdenhillaan 50 te Utrecht.
Hier zullen we tot 13:30 uitleg krijgen over het verkeer, en zelf ook deelnemen in eigen autootjes met stoplichten, politieauto's, fietsen en voetgangers. Aan het einde krijgen jullie ook nog eens een diploma op zak!
De kosten zijn €5 euro per kind, dit graag contact meenemen!!
Het feestje zal om 13:30 afgelopen zijn en jullie kunnen dan weer opgehaald worden door jullie ouders/verzorgers.
Belangrijke data:
28 Maart: Sint Jorisopkomst, afwijkende opkomsttijden, meer info volgt nog!
4 April: Duinenmars, heb je je nog niet opgegeven, doe dit dan nog!
18 April: Geen opkomst in verband met leidingtrainingen
27 April: Koningsdag op het plein achter de kerk in de stad
Jullie coole leiding
We hebben weer ons best gedaan dit jaar en Jan de Wilgenman is weer hartstikke blij met al onze hulp. Hopelijk zijn jullie schoenen al opgedroogd. Wat was het nat hé!
Goed nieuws, we hebben genoeg aanmeldingen voor de PL/APL kamp, dus deze gaat door!!! We zien jullie (PL en APL) graag op vrijdag om 19:30 uur op de boerderij. De kosten voor dit kamp zullen €12,50 zijn, graag deze op vrijdagavond meenemen. Wat we gaan doen kunnen we natuurlijk nog niet verklappen, maar het gaat leuk worden en wie weet leren jullie er ook nog van. Het kamp eindigt op zaterdag om 19:30 uur. Vergeet niet naast je standaard spullen ook zwemkleding mee te nemen, deze zul je nodig hebben tijdens het kamp.
De rest zien we graag om 14:00 in volledig uniform en een goed humeur. De opkomst zal voor jullie afgelopen zijn om 17:00 uur.
Tot dan!!!
Scoutinggroetjes,
Jullie lieve scoutsleiding!

BELANGRIJKE DATA:

3 t/m 4 apr: Duinenmars KAMP (Vergeet je niet aan/af te melden!!!)

18 apr: geen opkomst ivm leiding weekend

12 September 20_UP challenge!!! (geef je hier alvast voor op!!)

Afgelopen zaterdag hebben we mee gedaan aan de i-scout game. Iedereen is lekker creatief bezig geweest met de opdrachten en daar zijn we dan ook een heel eind mee gekomen!

Meer als de helft van de opdrachten is zijn uitgevoerd en goed gekeurd! De vragen gingen we iets minder had mee, uit eindelijke hebben we toch nog 23 vragen goed weten te beantwoorden!

Aan komende week hebben we op vrijdag opkomst op de normale tijden!

Planning Komende tijd:

Za 21 maart: Duitsland opkomst | georganiseerd door Imre

Vrij + Za 27/28 maart: Explo Regiodag

Za 4 april: Duinenmars (let op er zullen aangepaste opkomsttijden zijn)

Za 11 april: Autowasdag gevolgd door Paasdiner

Tot vrijdag!

Groeten van de begeleiding.

Hallo AWA Stam,

hier tekst