Home Seinlamp 3 maart 2020

3 maart 2020

Nummer: 9 Jaargang: 36 Datum: 3 maart 2020

Belangrijke huishoudelijke mededeling voor alle speltakken!
Aankomende weken zal de boerderij niet bereikbaar zijn door de werkzaamheden die uitgevoerd worden in de Panoven. Omdat dit ook in het weekend voor problemen zorgt hebben wij een tijdelijke oplossing voor het bereiken van onze boerderij.
Tijdens de weekenden zal via het hek bij de Wenteltrap toegang zijn naar ons terrein. Bij de Wenteltrap zal de auto tijdelijk geparkeerd kunnen worden. Fietsers kunnen afstappen en lopend bij de boerderij hun fiets stallen. Bijgevoegde afbeelding geeft de situatie aan, geel is de route vanaf het viaduct langs het politiebureau, blauw is de looproute richting het toegangshek! De werkzaamheden zullen naar verwachting de gehele maand maart duren. Tot die tijd is dit het alternatief voor alle leden.
Het adres van de Wenteltrap waar parkeergelegenheid is: Baden Powellweg 3.
Dit geld dus voor al het vervoer, zowel auto, fiets en te voet!
toegang tot boerderij
De speltakken

Afgelopen zaterdag zijn we verder gegaan met de Noa insigne. Jullie hebben onder andere gepraat over emoties.
Aankomende zaterdag is de laatste opkomst voor de Noa insigne. Daarnaast gaan we snoeien rondom de boerderij. Rozemarijn komt ons hierbij gezellig helpen!  Neem dus je snoeischaar mee.
14 en 15 maart gaan we met kamp. Hiervoor kun je je tot woensdag avond voor aanmelden.
Tot zaterdag allemaal,

Aankomende zaterdag gaan we weer wilgenknotten met Jan de Wilgenman! Wij doen dit bij het Labyrint bij de Nedereindse plas in Ijsselstein.
Zorg dat je het volgende bij je hebt:
  • Waterdichte schoenen of laarzen.
  • handschoenen (geen wanten want dan valt snoeien niet mee)
  • eigen snoeischaar.(als je die hebt)
We verzamelen daar om 10:00 en om 12:00 kan je daar weer worden opgehaald of zelf naar huis. Tot dan!
Belangrijke data:

7 maart - Wilgenknotten (verzamelen bij de Nedereindse Plas om 10:00 tot 12:00)
21 maart -  Overvliegen (tijden volgen nog)
4 April - Duinenmars in Den Haag
18 april - Geen opkomst in verband met leidingtraining
Groetjes van de khaniwara-leiding en tot zaterdag,
Oe, Mysa, Lex, Rikki-Tikki-Tavi, Rama en Hathi

Wat een geweldig leuk kamp hadden we afgelopen zaterdag! We hebben alles lekker andersom gedaan en dat leverde wat hilariteit op!
Aankomende zaterdag hebben we weer een opkomst rond de normale opkomsttijden, maar wel ergens anders. We gaan weer terug naar Jan de Wilgenman om het wilgenlabyrint te snoeien.
We verwachten jullie dan ook om 14:00 op bijgevoegde locatie. Deze zal nog even in de app gedeeld worden met jullie!
Vergeet niet om mee te nemen:
  • Waterdichte schoenen of laarzen.
  • Handschoenen (geen wanten want dan valt snoeien niet mee)
  • Eigen snoeischaar
Daarnaast hebben we nog een mededeling voor jullie:
7 maart - Wilgenknotten ( verzamelen bij de Nedereindse Plas om 14:00 tot 16:00 )
14 maart - Verkeerstuin Utrecht ( verzamelen bij Vreugdenhillaan 50 Utrecht om 11:00 tot 13:30 ) - Opgeven/afmelden verplicht deze week!, kosten €5 per kind.
4 April - Duinenmars in Den Haag ( opgeven per mail )
18 april - Geen opkomst in verband met leidingtraining
DOE JE DIT NIET DAN KAN JE OOK NIET MEE!!!!!!!!
Groet,
Chil, Baloe, Akela, Jacala, Mang, Kaa en Ikki

Zaterdag is het weer tijd om het wilgenlabyrint te gaan snoeien. Uiteraard doen we dit weer samen met Jan de wilgenman.
Hij zal het dansje weer hebben ingestudeerd, en wij gaan natuurlijk weer lekker mee dansen.
Wij doen dit gewoon tijdens onze normale opkomst tijden van 14:00 tot 16:00.
We verzamelen alleen direct bij het Labyrint. De link met de locatie staat onder aan het stukje.
Vergeet niet om mee te nemen:
  • Waterdichte schoenen of laarzen.
  • Handschoenen (geen wanten want dan valt snoeien niet mee)
  • Eigen snoeischaar.
Daarnaast alvast een leuke aankondiging voor 28 maart. Viavia heeft een oude bekende van onze scoutinggroep contact met ons gezocht. Deze dame woont inmiddels in Schotland in het kleine dorpje Peterculter. Daar is zij bij een scouting groep gegaan, de 58th Aberdeen Scouts. Het gaat er daar anders aan toe dan bij ons en we willen graag met haar en haar leden contact leggen via Skype! Super nice natuurlijk, dus dat gaan we doen! Dit is natuurlijk goed te combineren met het insigne Internationaal dus bereid je daar vast op voor!
Tot zaterdag!
Groetjes jullie scouts leiding.
Let op geef je nog op of meld je nog af voor onderstaande kampen of speciale dagen. Hoe eerder wij het weten hoe beter wij kunnen plannen.

BELANGRIJKE DATA:

13-14 mrt: APL/PL kamp. 14 mrt voor de andere leden opkomst van 14:00-17:00

3 t/m 4 apr: Duinenmars KAMP

18 apr: geen opkomst ivm leiding weekend

12 September 20_UP challenge!!! (geef je hier alvast voor op!!)

Zaterdag is het tijd voor de i-scout game. Met de hashtrack hebben we hier al voor geoefend dus we zijn er klaar voor!
Omdat het een ander soort opkomst dan normaal is zal het duren van 17.00 tot 00.00 uur.
We zullen dan gezamenlijk koken en eten, om daarna de strijd aan te gaan tegen de andere teams in Nederland.
Als je je nog wil opgeven kan dat tot donderdagavond. Dit in verband met de boodschappen.
Planning Komende tijd:
vrij 13 maart: ????
Za 21 maart: Duitsland opkomst | georganiseerd door Imre
Vrij + Za 27/28 maart: Explo Regiodag
Za 4 april: Duinenmars (let op er zullen aangepaste opkomsttijden zijn)
We zien jullie zaterdag!
Groetjes de begeleiding.