Home Seinlamp 25 februari 2020

25 februari 2020

Nummer: 8 Jaargang: 36 Datum: 25 februari 2020

Afgelopen zaterdag hebben we druk carnaval gevierd. We hebben een optocht getekend, gedanst en kleurenkwartet gespeeld.
Aankomende zaterdag gaan we verder met het Noa insigne. We hebben opkomst op de normale tijden van 10 tot 12 uur.
Als het goed is hebben jullie allemaal een mail gehad over het lente kamp van 14 maart. Graag horen we zo snel
mogelijk wie er allemaal komen in verband met het reserveren van de activiteit.

Wat een feest afgelopen zaterdag! We hebben lekker gedanst met zijn allen en zo lekker ons eigen carnaval gevierd! Ik hoop dat jullie alle veel plezier hebben gehad met de optocht! Zaterdag gaan we weer allemaal leuke dingen doen dus wees erbij!

7 maart - Wilgenknotten (verzamelen bij de Nedereindse Plas om 10:00 tot 12:00)
21 maart -  Overvliegen (tijden volgen nog)
4 April - Duinenmars in Den Haag
18 april - Geen opkomst in verband met leidingtraining
Groetjes van de khaniwara-leiding en tot zaterdag,
Oe, Mysa, Lex, Rikki-Tikki-Tavi, Rama en Hathi

Groetjes van de leiding!
Ohohoh wat een wind de afgelopen dagen he welpen? Zelfs dit bericht is omgewaaid!
Hopelijk mogen we jullie allen welkom heten aanstaande zaterdag in ons hotel ‘lessa mosredna‘ welke ook ondersteboven is gewaaid. De ‘eitpecer’ (receptie) is geopend om 14:00 op zaterdag en uitchecken moet om 12:00 op zondag. We verwachten dat jullie met eigen vervoer komen. Neem zelf je slaapspullen, matje, kussen, knuffel, handdoek, kleding en toiletspullen mee. Die zijn hier namelijk weggewaaid! Het eten wordt volledig verzorgd door onze ster koks en verder is ons hotel is voorzien van alle gemakken en ons personeel staat klaar voor u!
Hopelijk hebben jullie het leuk gehad met carnaval!
Hallo lieve welpen!

Hallo lieve scouts,

Hebben jullie het naar jullie zin gehad met carnaval? Wij in ieder geval wel en zijn weer klaar om een leuke opkomst met jullie te hebben.

Deze zaterdag gaan we een grote wedstrijd tussen de patrouilles houden. Hier worden verschillende dingen van de activiteitengebieden getest. Wat is sowieso handig om mee te nemen? Je zakboekje, zakmes, compleet uniform en een goed humeur.

Wij zien jullie graag verschijnen om 13:55 op de zolder zodat we mooi op tijd kunnen openen.

Jullie lieve enthousiaste, gedreven, beetje gekke leiding.

BELANGRIJKE DATA:

13-14 mrt: APL/PL kamp. 14 mrt voor de andere leden opkomst van 14:00-17:00

3 t/m 4 apr: Duinenmars KAMP

18 apr: geen opkomst ivm leiding weekend

12 September 20_UP challenge!!! (geef je hier alvast voor op!!)

Afgelopen week hadden we een actieve kluizen roof opkomst. Aankomende zaterdag hebben we een creatieve opkomst in de vorm van taarten versieren.
We hebben op de normale tijden een taartenbak wedstrijd door Jennie, Milou en Lianne.
Van een aantal hebben we nog geen aan/afmelding gehad voor de Iscout van 7 maart, doe dit dan nog z.s.m..
Planning komende tijd:
Za 7 Mrt: Iscout van 17:00 - 00:00 uur
Vrij 13 Mrt: ?????
Za 21 Mrt: Duitsland opkomst door Imre en Frederique
Vrij+Za 27/28 Mrt: Explo regiodag.
de begeleiding