Home Seinlamp 18 februari 2020

18 februari 2020

Nummer: 7 Jaargang: 36 Datum: 18 februari 2020

Afgelopen zaterdag zijn er begonnen met de Noa insigne. Jullie hebben daarvoor een mooie levensgrote tekening gemaakt van jezelf. 29 februari gaan we verder met de Noa insigne.
Zaterdag gaan we tijdens de opkomst carnaval vieren. Je mag dus verkleed komen. De opkomst is gewoon van 10-12 uur.
Belangrijke data
14 maart Lente kamp (meer info volgt nog)
21 maart Overvliegopkomst
4 april Duinenmars
18 apr: geen opkomst ivm leiding weekend

20 september Regio dag ivm jubileum

Afgelopen zaterdag hebben we heerlijk geknutseld, wel zijn jullie je kunstwerken vergeten mee naar huis te nemen. Ook een beetje stom van ons maar vergeet deze zaterdag dan dus niet! Zaterdag hebben wij gewoon weer een opkomst van 10.00 tot 12.00. Het is natuurlijk carnaval en wij snappen dat je misschien door moet naar de optocht, dus je mag verkleed komen!
Voor in de agenda:
7 maart - Wilgenknotten (verzamelen bij de Nedereindse Plas om 10:00 tot 12:00)
21 maart -  Overvliegen (tijden volgen nog)
4 April - Duinenmars in Den Haag
18 april - Geen opkomst in verband met leidingtraining

Wat een leuke opkomst hadden we afgelopen zaterdag weer, we hebben lekker koekjes gebakken en hebben ook nog mooie beeldjes gemaakt met klei!
Aankomende zaterdag hebben we geen opkomst in verband met carnaval, houdt hier dus rekening mee. Niet getreurd, zaterdag 29 februari is het WiKa om het goed te maken!!!
Zorg ervoor dat als je nog niet aan of af gemeld bent dat je dit nog doet vóór 26 februari 20:00 - Niet aangemeld kan betekenen dat je ook niet mee kan doen!
Verder staat er nog op de planning:
7 maart - Wilgenknotten ( verzamelen bij de Nedereindse Plas om 14:00 tot 16:00 )
14 maart - Verkeerstuin Utrecht ( verzamelen bij Vreugdenhillaan 50 Utrecht om 11:00 tot 13:30 ) - Opgeven/afmelden verplicht, kosten €5 per kind.
4 April - Duinenmars in Den Haag ( opgeven per mail )
18 april - Geen opkomst in verband met leidingtraining
Zorg er dus voor dat je je tijdig opgeeft waar nodig, dit om teleurstelling te voorkomen!
Ha ApenLuiderScoutsssss,

HEEEL VEEEEL PLEZIER MET CARNAVAL VIEREN!!!
Hierdoor is er aankomende Zaterdag 22 Februari helaas geen opkomst :'(
Wel hebben jullie dan natuurlijk genoeg tijd om je op te geven voor het APL/PL kamp en het Duinenmars Kamp.
- APL/PL Kamp: De APL's en PL's gaan heel veel nieuwe dingen leren en deze tijdens de opkomst uitproberen bij hun eigen patrouille.
- Duinenmars Kamp: Om het insigne UST Tochttechnieken af te ronden lopen wij de Duinenmars. Heb je al eerder de Duinenmars gelopen? Geef dan bij het aanmelden ook door hoe vaak je al meegelopen hebt zodat je het juiste speldje of medaille krijgt. Ook zoeken we nog ouders die vrijdag heen of zaterdag terug willen rijden.
Lalalaa jullie Leidingssss

BELANGRIJKE DATA:

13-14 mrt: APL/PL kamp. 14 mrt voor de andere leden opkomst van 14:00-17:00

3 t/m 4 apr: Duinenmars KAMP

18 apr: geen opkomst ivm leiding weekend

12 September 20_UP challenge!!! (geef je hier alvast voor op!!)

Afgelopen zaterdag hebben we mee gedaan met de hashtrack als voorbereiding op de i-scout.

Na een tijdelijke eerste plaatst zijn we als 6de geëindigd. Niet verkeerd voor de korte tijd welke we hebben mee gedaan!

Een goede voorbereiding voor de i-scout binnenkort!

Aankomende vrijdag wordt De Kluis georganiseerd door Arendo en Danique, zorg dat je optijd bent!

Planning komende tijd:

Zaterdag 29 feb  | Taartenbak wedstrijd georganiseerd door Jennie, Milou en Lianne

Zaterdag 7 mrt  | i-scout game van 17.00 tot 00.00 Laat even weten of je erbij bent!

Vrijdag 13 mrt  | ???

Zaterdag 21 mrt | Duitsland opkomst door Imre en Frederique