Home Seinlamp 4 februari 2020

4 februari 2020

Nummer: 5 Jaargang: 36 Datum: 4 februari 2020

In januari hebben jullie hard gewerkt aan de stuiter insigne. Daarvoor hebben jullie afgelopen opkomst een heel parcours moeten afleggen. Hiermee hebben jullie het insigne weten te verdienen.
Aankomende zaterdag nemen we even pauze van het insignes verdienen.  Tot zaterdag allemaal!

We hebben een goed begin gemaakt aan ons kook insigne, de ideeen liggen klaar en zaterdag gaan we dan ook verder met het insigne. Ouders goed opgelet: de welpen gaan binnenkort een lunch voor jullie voorbereiden voor het behalen van het insigne.  We gaan waarschijnlijk ook eventjes op stap zaterdag dus zorg dat je allemaal je scout-fit aan hebt!
Hathi, Mysa, Oe, Lex, Rikki-Tikki-Tavi en Rama

Aankomende vrijdagavond hebben we weer een gezellige avondopkomst voor jullie voorbereid, zorg dus dat je 19:30 aanwezig bent op de boerderij. 21:30 is het helaas weer afgelopen. Verder hebben sommige van jullie je al opgegeven voor het winterkamp maar nog lang niet allemaal! Doe dit dus nog snel via de mail!
Hopelijk allemaal tot vrijdag!
Groet,
Jullie leiding

Wat een tof kamp hebben we gehad zeg! Zijn jullie alweer gewend aan het slapen in je eigen bed? In tenten slapen was natuurlijk veel leuker en lekkerder!
Binnenkort gaan we alleen nog sterren bekijken en dan hebben jullie het insigne: BUITENLEVEN meer dan verdiend.
Aankomende zaterdag is er gewoon weer een normale opkomst van 14:00 tot 16:00. Er komen dan ook twee welpen kijken bij de scouts.
Let op hier onder in de Data staat de 20-UP Challenge voor in September. Dit word een super leuke activiteit, geef je hier alvast voor op, dan kunnen we ons aanmelden.
Tot zaterdag!
Jullie lieve leiding

BELANGRIJKE DATA:

22 feb: Geen opkomst ivm carnaval

13-14 mrt: APL en PL kamp. 14 mrt voor de andere leden opkomst van 14:00-17:00

3 t/m 5 apr: Duinenmars KAMP

18 apr: geen opkomst ivm leiding weekend

12 & 13 September 20_UP challenge!!! (geef je hier alvast voor op!!)

Afgelopen week hebben we met zijn allen zitten gamen. Aankomende vrijdag gaan we de rest van de opkomsten plannen, deze opkomst is op de normale tijden. Mocht je al ideeën voor opkomsten schrijf ze op zodat je ze niet vergeet.
Planning komende tijd:
Za 15 Feb: Hashtrack door leiding
Vrij 21 Feb: ???????
Za 29 Feb: Taartenbakwedstrijd door Jennie, Milou en Lianne
Za 7 Mar: I-scout van 17.00 tot 00.00
Hopelijk zien we jullie vrijdag allemaal.
De begeleiding