Home Seinlamp 28 januari 2020

28 januari 2020

Nummer: 3 Jaargang: 36 Datum: 28 januari 2020

De vriendjes en vriendinnetjes opkomst was een groot succes! Mochten jullie vriendjes het zo leuk gevonden hebben dat ze ook bij de bevers willen komen, laat ze dan een mailtje sturen naar ons.
Zaterdag gaan we verder met de stuiter insigne. Tot zaterdag!

Wat een tof toernooi hebben wij gehad afgelopen zaterdag! Aankomende zaterdag gaan we beginnen aan een nieuw insigne, het insigne koken. Heb jij nou een superleuk kookboek thuis speciaal voor kinderen? Neem die dan mee! Graag zien wij jullie allemaal zaterdag.
Hathi, Mysa, Oe, Lex, Rikki-Tikki-Tavi en Rama

Wat een leuke opkomst hadden we afgelopen zaterdag weer zeg! Na het starten van het insigne 'ik', zullen we hier aankomende zaterdag weer verder mee gaan. Dat betekend dus wel een opkomst vol gezelligheid en plezier! We hopen jullie dus allemaal weer aanstaande zaterdag te zien om 14:00.
Hebben jullie al wel deze datums in je agenda gezet?
- 7 Februari: 19:30 tot 21:30 opkomst op vrijdagavond! ( en dus niet op 8 Februari! )
- 22 Februari: Geen opkomst!!
- 29 t/m 1 Maart: Winterkamp! ( Aanmelden!! )
Groet,
Jullie coole leiding!

Ha Beste Scouts,

Voor degene die zich hebben aangemeld is het zover: WINTERKAMP!

Nog niet aan of afgemeld? Doe dit dan NU !!!

Kom op vrijdagavond om 20.00 uur naar de Boerderij met je FIETS en bagage.

Op zondag om 12.00 uur mag iedereen weer naar huis, ten minste als alles is opgeruimd ;)

Als het goed is hebben jullie geleerd wat je voor spullen nodig hebt voor het winterkamp maar als herinnering hierbij de paklijst:

• Fiets (we blijven niet alleen op de boerderij)
  • €15 kampgeld (graag gepast)
  • Tas (waar je spullen inzitten)
  • Matje, Slaapzak, Kussen en extra deken als je het koud hebt
  • Kleding (Broek, ondergoed, sokken, t-shirt)
  • Warme kleding (trui, vest)
  • Pyjama en knuffel
  • Warme oude jas, die ook goed is voor de regen
  • Goede Schoenen of Laarzen
  • Tandenborstel + tandpasta
  • Bord, Mok en Bestek en vergeet de Theedoeken niet
  • Zakmes, Zaklamp en Knoophandschoentjes als je die hebt.
  • Medicijnen (bij aankomst inleveren bij de leiding)

Tijdens het winterkamp zullen jullie van alles leren voor het insigne “Buitenleven” dus daar kun je jezelf op voorbereiden “Be Prepared”. Zorg dus voor kleding die bij het weer past, want we zullen niet alleen buiten activiteiten doen maar we zouden ook zomaar buiten kunnen gaan slapen.

Groetjes van jullie leidingsssss, die er enorm veel zin in hebben! :D

BELANGRIJKE DATA:

22 feb: Geen opkomst ivm carnaval

13-14 mrt: APL en PL kamp. 14 mrt voor de andere leden opkomst van 14:00-17:00

3 t/m 5 apr: Duinenmars KAMP

18 apr: geen opkomst ivm leiding weekend

Afgelopen vrijdag hebben we spellen gedaan met het thema vuur rond om het kampvuur. Ook hebben we nog heerlijke broodjes gebakken!
De uitslag van deze spannende strijd zullen we zaterdag horen!
Aankomende zaterdag staat de game opkomst gepland georganiseerd door Jef en Arendo. Met een hoop games op het programma!
LET OP! De opkomst tijden zijn aangepast van 12.00 tot 00.00. Zorg dat je erbij bent!

Planning komende tijd:
Vri 7  Feb | Planopkomst - door: de begeleiding
Zat 15 Feb | #Hashtrack - door: de begeleiding
Vri 21 Feb | ?????????? - door: ????????
Zat 29 feb | Taartenbak wedstrijd - door: Jennie, Milou en Lianne

Tot zaterdag!