Home Seinlamp 14 januari 2020

14 januari 2020

Nummer: 2 Jaargang: 36 Datum: 14 januari 2020

Hulp gezocht voor terrein onderhoud,
Aankomende zaterdag (18 januari) gaan we de hazelaars op het veld snoeien.
Hiertoe zoeken wij enthousiaste ouders die ons daarbij willen helpen.
Om 09.30u starten we met koffie/thee en om 10.00u gaan we aan de slag.
Als je het leuk vindt om ons te helpen, zien we je graag verschijnen.
Heb je interesse om ons vaker te helpen met het onderhoud op het terrein?
Dan zorgen wij ervoor dat je meer informatie krijgt
Groeten
het onderhoudsteam

Afgelopen zaterdag zijn we begonnen met we stuiter insigne. We hebben heel veel spelletjes gedaan waarbij jullie hebben moeten samenwerken.
Aankomend zaterdag gaan we verder met de stuiter insigne. We gaan zelf een spelletje maken. Hiervoor hebben jullie een leeg plastic flesje nodig van 500ml. Er zijn er al een paar ingeleverd maar we hebben er nog niet genoeg voor iedereen, dus mocht je er 1 thuis hebben neem hem mee.
Jullie hebben ook allemaal uitnodigingen meegekregen voor de vriendjes en vriendinnetjes opkomst. Deze mag je geven aan je vriendjes of vriendinnetjes die het leuk vinden om een keer met je mee te komen naar scouting. Zouden jullie willen doorgeven hoeveel vriendjes er mee komen zodat de leiding het programma daar op aan kan passen?
Tot zaterdag,
Groetjes steven, Stanley, prof plof, noa, keet en rebbel

Afgelopen zaterdag hebben wij een hoop nieuwe welpen weer geinstalleerd. Er kwam zelfs al weer een nieuwe welp kijken.Aankomende zaterdag hebben wij een kamp! Hou je mail goed in de gaten voor meer informatie. Wij starten vrijdag om 19.30 en zaterdag kan je weer worden opgehaald om 19.30.
Tot vrijdag!
Oe, Hathi, Mysa, Lex, Rikki-tikki-tavi en Rama

Wat een leuke opkomst hebben we afgelopen zaterdag weer gehad zeg, hopelijk zitten de buikjes weer vol!
Aankomende zaterdag hebben we weer een leuke opkomst voor jullie voorbereid, kom dus op tijd en vergeet niet je blouse en uniform mee te nemen!
Ook hebben we nog wat belangrijke data’s waar we jullie alvast van op de hoogte willen brengen:
- 7 Februari 19:30 / 21:30 op vrijdagavond opkomst!
- 22 Februari geen opkomst in verband met Carnaval
- 29 t/m 1 Maart Winterkamp! ( Geef je op via de mail! )
Hopelijk allemaal tot zaterdag!
Groet, jullie leiding!
Ha gerookte Scouts,

De vuurtjes en de broodjes waren goed gelukt!
Om iedereen goed voor te bereiden op het winterkamp en zomerkamp, of eigenlijk elk kamp in te toekomst, gaan we zaterdag beginnen aan de insigne "Kampeer technieken en pionieren" pagina 117 van je zakboekje. Als je vast wat wil bekijken om te zien wat we gaan doen kijk dan op pagina 25, 26 en 27 van je zakboekje.
We zullen lekker buiten zijn zaterdag dus kijk goed naar het weer om te zien wat je voor kleding aandoet, want "slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding".

Graag vragen we jullie ook AAN of AF te melden voor het Winterkamp, als je dit zelf of je ouders nog niet gedaan hebben per mail.
Dit zal starten op 31 jan om 20:00 en eindigen zondag 2 feb. om 12:00.
Doe dit uiterlijk 28 Januari ivm. de voorbereidingen.

Tot zaterdag en uiteraard in compleet uniform, zie pagina 9 :D
Groetjes ook namens de hopman, jullie leidingssss

BELANGRIJKE DATA:
31 jan. 20:00 t/m 2 februari 12:00 : Winterkamp
22 feb. Geen opkomst ivm. Carnaval.
13,14 Maart APL en PL kamp. 14 Maart voor de andere Leden gewoon opkomst van 14:00-17:00.
3,4,5 April Duinenmars KAMP.
18 April geen opkomst ivm. Leiding weekend.

Afgelopen week zijn we druk bezig geweest met landen veroveren in een actieve risk opkomst. Aankomende zaterdag is de opkomst op de gewone tijden en zal een uitgebreid spel zijn. De opkomst wordt georganiseerd door Danique en Frederique.
Planning komende tijd:
Vrij 24 Jan: Kampvuuropkomst door Aron, Thijmen en Anaïs
Za 1 Feb: Gameopkomst van 12.00 uur tot 00.00 uur door Jef en Arendo
Vrij 7 Feb: Planopkomst
Za 15 Feb: Hashtrack
Hopelijk zien we jullie allemaal zaterdag.
De Begeleiding

Hallo AWA Stam,