Home Seinlamp 24 december 2019

Nummer: 51 Jaargang: 35 Datum: 24 december 2019

Oliebollenactie

Dag allemaal,
Hierbij nog een korte update van de Oliebollenactie. Op het moment van schrijven hebben we met zijn allen al 1905 zakken oliebollen en appelflappen verkocht! Er is dus al super hard gewerkt door jullie allemaal, maar we zijn er nog niet.
De oliebollen en appelflappen moeten namelijk nog ingepakt en bezorgd worden. Wie komt ons daarbij helpen?Alle jeugdleden zijn welkom om te helpen met bezorgen. De oudste scouts en explorers zijn ook van harte welkom bij het inpakken. Uiteraard kunnen ouders ook helpen bij beide taken. Voor het bezorgen is het handig dat je een auto meeneemt. Vooral maandag de 30e lijkt het een drukke dag te worden. Het grootste gedeelte van de oliebollen en appelflappen worden die dag bezorgd en opgehaald.
Op 29 en 30 december worden de oliebollen rond 11:00 uur bij ons op de boerderij bezorgd en zullen we ze met zijn allen inpakken. Na de lunch gaan we ze bezorgen. Dit doen wij tot alles bezorgd is. Ook in de avonden zullen er nog oliebollen bezorgd worden. Komen jullie helpen? laat het ons weten via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Graag horen we dan ook of jullie blijven lunchen of avondeten. Ook van diegene die zich al hebben aangemeld om te komen helpen, horen we ook graag of je mee wilt eten.
Op beide dagen zal de koffie vanaf 10:30 uur klaar staan.
O ja, heb je nog oliebollenlijsten thuis liggen? Lever die dan zo spoedig mogelijk in bij je leiding, zodat wij voor de kerstdagen de bestelling aan de bakker kunnen doorgeven.
Groetjes van de oliebollencommissie

hier tekst

Het is alweer de laatste Seinlamp van het jaar. En wat een geweldig jaar was het voor de Sionie. We hebben veel nieuwe leden en we hebben er ook een paar over laten vliegen naar de scouts. Vanavond gaan we 2019 uit knallen en 2020 in!
Aankomende zaterdag is het dan ook weer tijd voor de jaarlijkse schaats opkomst. We verzamelen om 12:00 op de boerderij. We zullen dan naar Utrecht Vechtse Banen gaan. Schaatsen zijn daar te huur als je die zelf niet hebt. Zorg wel dat je dan even €10 mee neemt ( contant ). We zullen rond 16:00 weer terug zijn op de boerderij.
Zien we jullie aankomende zaterdag?
PS: Als je ouders kunnen rijden en mee willen schaatsen dan mag dat!
Zeker als fijn als ze kunnen rijden! :)
Tot dan!
Jullie leiding,