Home Seinlamp 10 december 2019

10 december 2019

Nummer: 49 Jaargang: 35 Datum: 10 december 2019

Oliebollenactie,

Later deze week komt er een speciale Seinlamp, met daarin de planning en natuurlijk nog steeds een oproep voor hulp!

Afgelopen zaterdag hebben jullie hard je best gedaan voor de oliebollenactie. Als beloning kregen we een lekkere oliebol en een warme kop soep. Jullie kunnen thuis nog verder gaan met verkopen. Hiermee kunnen jullie een mooie insigne verdienen.
Zaterdag gaan we iets kerstigs knutselen. Ook wordt Benthe geïnstalleerd.
Op 21 december organiseert de leiding een kerstlunch. Daarom zijn er gewijzigde opkomsttijden. De opkomst start om 12:00 uur en zal tot 14:00uur duren. In verband met de boodschappen horen we graag of jullie aanwezig zijn.

hier tekst

Hallo lieve Sioniehorde,

Terwijl de Sint onderweg terug is  en wij volop oliebollen en appelflappen aan het verkopen zijn, zouden we bijna vergeten dat we ook nog gewone leuke opkomsten hebben op scouting van 14:00 tot 16:00!
Laat het aanstaande zaterdag nou zo’n feestje zijn dat we ( héhé ) weer een gewone opkomst hebben.
Hopelijk hebben jullie er allemaal net zo veel zin in als ons, en zien we jullie om 14:00 op de boerderij.
Oh, en als je slim bent, zet je onderstaande data’s vast bij jullie papa’s en mama’s en verzorgers in de agenda met een cirkel:
- 21 Decembervan 12:00 tot 14:00 kerstopkomst ( vorige week stond er 14:30, dat was een foutje.. )
- 28/29/30 December Oliebollenactie!
Groetjes van jullie leiding,
Afgelopen zaterdag zijn we gestart met de oliebollenverkoop en natuurlijk zijn jullie thuis nog even verder gegaan :).
Zorg ervoor dat je aankomende zaterdag je lijsten meeneemt, dan kun je weer een nieuwe lege lijst mee naar huis nemen.
Hoe meer oliebollen je verkoopt, hoe eerder je de volledige verkopersbadge bij elkaar hebt verdient.
Natuurlijk gaat de opbrengst van de oliebollenverkoop naar de groep en daar kunnen we volgend jaar weer een hoop leuke opkomsten voor organiseren.
Aankomende zaterdag gaan we verder met het insigne uitdagende scouting technieken: houtbewerking en stoken
Neem je zakboekje dus mee
We zien jullie allemaal zaterdag, op tijd, en in compleet uniform
BELANGRIJKE DATA:
21 december: Kerstopkomst (12:00 - 14:30)
28 december: geen opkomst ivm opbouw oliebollenactie
29 en 30 december: Oliebollenactie
4 jan: Schaatsen (let op; mogelijk gewijzigde opkomsttijden)
31 jan. t/m 2 februari: Winterkamp

Zaterdag hebben we de laatste brieven voor de oliebollen actie rondgebracht, daarnaast hebben we de presentatie skills geoefend met powerpointkaraoke! Weer een hoop leuke onderwerpen voorbijgekomen! Deze week hebben we op vrijdag opkomst we gaan objecten verzamelen georganiseerd door Jef en Arendo.

Planning komende tijd:

vrij 13 dec: Objecten verzamelen door Jef en Arendo

za 21 dec: Kerstopkomst door Amber, Danique en Frederique (vanaf 12.00 uur i.v.m. gezamenlijke kerstlunch)

Vrij 27 dec: Geen opkomst

Zo 29 en ma 30 dec: Oliebollenactie