Home Seinlamp 3 december 2019

3 december 2019

Nummer: 48 Jaargang: 35 Datum: 3 december 2019

Hallo Bevers, khaniwarahorde, sioniehorde en scouts,

Aanstaande zaterdag vindt de oliebollenverkoopdag plaats. We gaan met zijn allen de wijken van IJsselstein in om oliebollen te verkopen. We verzamelen om tien uur op de boerderij. Zorg dat je je uniform aan hebt. Zo kan iedereen zien dat je van dr scouting bent. Trek ook een lekkere warme trui aan. Om half twaalf zal er voor jullie een lekker kopje soep op de boerderij klaar staan om op te warmen. Ook kunnen we dan proeven van de oliebollen want de bakker komt trakteren.
Na de Sinterklaas opkomst hebben jullie allemaal een mapje met een oliebolverkooplijst meegekregen. Nemen jullie deze zaterdag mee naar de boerderij?
Afmelden?
of telefonisch
Secretaris Verenigingsbestuur gezocht

Dit is een herinnering, we zijn nog steeds op zoek!
Onze huidige secretaris heeft een nieuwe baan. Die baan blijkt niet goed samen te gaan een functie in het bestuur.
We hopen daarom zo snel mogelijk een nieuwe secretaris te vinden.

We willen graag dat ons bestuur breed is samengesteld. We zoeken daarom naar een ouder of verzorger van een (jeugd)lid, onze eerste voorkeur gaat uit naar een vrouw.

Dus… als je dit wel wat lijkt en je hebt affiniteit met schriftelijke communicatie en structuur aanbrengen: meld je dan aan bij onderstaand adres.
Als je gewoon meer informatie wilt, kun je ook op dit adres terecht.

Namens het bestuur, Pieter-Jan de Vries

Oliebollencommissie

Dag allemaal,
Jullie hebben afgelopen zaterdag allemaal een oliebollen verkooplijst meegekregen. Daarbij zaten ook brieven voor mensen die bij jullie in de buurt wonen. Vanaf 6 december mogen deze bezorgd worden. Je mag bij deze klanten ook aanbellen. Bestellen ze bij jou dan spaar je direct punten voor je verkopersinsigne.
Nemen jullie zaterdag allemaal je oliebollenlijst weer mee naar de boerderij? We ontvangen hem ook graag als er geen bestellingen op staan.
Wilt u ook helpen de actie tot een succes te maken? Dat kan!
- U helpt door zelf een zak oliebollen te bestellen.
- Of u helpt met het invoeren van alle bestellingen tijdens een breng-je-laptop-mee-naar-scoutin-en-help-invoeren-dag.
- Of U kan helpen met het nabellen van onze vaste klanten
- Of schoonmaken  van de boerderij
- Of bezorgen of inpakken van de oliebollen op 29 en 30 december
heeft u een bedrijf en zou u graag oliebollen ontvangen op een andere datum dan de 29e of 30e neem dan contact op met de commissie voor de mogelijkheden.
Groetjes van de commissie

Hallo bevers,

Zie voor de opkomst van aankomende zaterdag het stukje hierboven.
Op 21 december zal de kerstopkomst plaats vinden. Omdat we met alle jeugdleden samen gaan lunchen zal de opkomsttijd gewijzigd zijn. Op 21 december hebben we opkomst van 12;00uur tot 14:00 uur.
Op 28 december zal er geen opkomst zijn. We zullen dan de boerderij gereed maken voor de oliebollenactie.
Op 4 januari is de nieuwjaarsopkomst. Wat we gaan doen is een verassing maar houdt er vast rekening mee dat ook dan de opkomsttijden kunnen afwijken.
Groetjes Stanley, Steven, Keet, Prof plof, Noa en Rebbel

Aankomende zaterdag gaan we oliebollen verkopen! Zie daarvoor het stukje bovenaan de seinlamp. Neem dus allemaal een mooie kerstmuts mee en je beste humeur!

07-12 oliebollenverkoopdag

28-12 geen opkomst ivm oliebollen bezorgen

17-01 -- 18-01 winterkamp, geef je op via het linkje in een eerdere mail

Oe, Mysa, Hathi, Rikki- Tikki- Tavi en Rama

Zie bovenstaand algemeen stukje voor aankomende zaterdag.

BELANGRIJKE DATA:
7 december: Oliebollenverkoop (10:00 - 12:00)
21 december: Kerstopkomst (12:00 - 14:30)
28 december: geen opkomst ivm opbouw oliebollenactie
29 en 30 december: Oliebollenactie

Zie bovenstaand algemeen stukje voor aankomende zaterdag.

BELANGRIJKE DATA:
7 december: Oliebollenverkoop (10:00 - 12:00)
21 december: Kerstopkomst (12:00 - 14:30)
28 december: geen opkomst ivm opbouw oliebollenactie
29 en 30 december: Oliebollenactie
31 jan. t/m 2 februari: Winterkamp

Zaterdag hebben we met zijn allen sinterklaas gevierd. Er zijn weer veel verschillende cadeautjes gepasseerd. Aankomende zaterdag is Sinterklaas alweer het land uit en gaan we al weer richting de kerstdagen! Hierbij hoort natuurlijk ook de oliebollenactie van de scouting! Vergeet niet oliebollen te verkopen en op te geven wanneer je komt helpen met inpakken en bezorgen! Zaterdag gaan we ook alvast een begin maken met de oliebollenactie, namelijk; de laatste brieven bezorgen. Niet alle brieven zijn onder te verdelen onder kinderen, dus gaan wij daarbij helpen. Daarnaast is er gelukkig ook nog genoeg tijd over om de rest van de opkomst te vullen met powerpointkaraoke. De opkomst is weer zoals gewoon van 13.00 uur tot 16.00 uur en we zien jullie zaterdag!

Planning komende tijd:

vrij 13 dec: Objecten verzamelen door Jef en Arendo
za 21 dec: Kerstopkomst door Amber, Danique en Frederique (vanaf 12.00 uur i.v.m. gezamenlijke kerstlunch)
Vrij 27 dec: Geen opkomst
Zo 29 en ma 30 dec: Oliebollenactie