Home Seinlamp 26 november 2019

26 november 2019

Nummer: 47 Jaargang: 35 Datum: 26 november 2019

Oliebollenactie 2019,
Om 11.45 uur is er voor ouders een informatiebijeenkomst over de oliebollenactie. Het reilen en zeilen van de actie zal kort worden toegelicht, speciaal voor nieuwe ouders. Komt allen naar het Beverhok!
Aan het einde van de opkomst krijgen alle jeugdleden een oliebollenverkooplijst in een mapje mee naar huis. Hierbij zitten bij de meesten een stapel brieven van vaste klanten die bezorgd dienen te worden. Dit mag pas na Sinterklaas! Steeds meer klanten bestellen trouwens per e-mail en krijgen daarom een mail in plaats van een brief.
Wil je helpen bij het verkopen, inpakken en bezorgen van oliebollen en appelflappen: geef je op bij onderstaand adres. Als je denkt dat je op een andere manier kunt helpen, meld je dan ook aan.

Hallo Bevers, Khaniwara en Sionie,

Aankomende zaterdag is het dan eindelijk zo ver! De Sint komt samen met zijn pieten op bezoek bij ons op de scouting.
Rond 10:00 uur verwachten wij hen, dus zorg dat je voor 10:00 uur aanwezig bent, beneden op de deel.
De opkomst zal van 10:00 tot 12:00 duren. Als je nog een mooi knutselwerkje, tekening, gedichtje etc. voor de Sint wil maken mag dat natuurlijk graag! Wel moet de goedheiligman om 11:00 uur alweer door naar zijn volgende afspraak. Wij hebben kunnen regelen dat de pieten wel gezellig met ons spellen gaan spelen tot het eind van de opkomst.
Kun je er helaas niet bij zijn, meld je dan af bij je EIGEN speltak.
Wij kunnen niet wachten!! Tot zaterdag!

Aankomende zaterdag gaan ook wij natuurlijk het grote Sinterklaasfeest vieren. Dit jaar anders dan anders!
Onze opkomst begint om 14:00 en is om 17:00 afgelopen. Zorg dat je op tijd bent, dit is wel zo handig voor het grootse spel dat wij gaan spelen.
Meer gaan we lekker nog niet vertellen, want dat zien jullie zaterdag allemaal vanzelf!!!
Tot zaterdaaaaaaag,
jullie lieve leiding
BELANGRIJKE DATA:
7 december: Oliebollenverkoop (10:00 - 12:00)
21 december: Kerstopkomst (mogelijke gewijzigde opkomsttijden)
28 december: geen opkomst ivm opbouw oliebollenactie
29 en 30 december: Oliebollenactie
31 jan. t/m 2 februari: Winterkamp

Afgelopen vrijdag zijn we druk bezig geweest de bioscoop om geld op te halen voor het ZOKA. Aankomende week is het tijd voor de sinterklaas opkomst, deze is op zaterdag op de gewone tijden va 13.00 tot 16.00 en wordt georganiseerd door Jennie, Lianne en Milou. Hiervoor moet iedereen meerdere cadeautjes meenemen met een totale waarde van ongeveer €5,-.
Vergeet jullie cadeautjes niet en tot zaterdag.
De begeleiding
Planning komende tijd: