Home Seinlamp 5 november 2019

5 november 2019

Nummer: 45 Jaargang: 35 Datum: 5 november 2019

Oliebollenactie 2019,

Ook dit jaar houden we weer een oliebollenactie. Iedereen kan weer helpen om de actie tot een succes te maken. Zo kunnen we bijdragen aan het onderhoud van onze mooie boerderij. We kunnen ook nuttige dingen kopen.  En ook nog leuke opkomsten organiseren. Met de oliebollen en de lotenactie kunnen we contributie zo laag mogelijk houden.
Volgende week meer informatie.

Aankomende zaterdag heeft de leiding een trainingsdag. Er zal dan geen opkomst zijn.
We zien jullie graag 16 november weer.
Groetjes van de leiding.

Aankomende zaterdag hebben wij helaas geen opkomst. De leiding heeft een trainingsdag. Zaterdag 16 november zien wij jullie graag weer!
Groetje,
Oe, Hathi, Riki-Tiki-Tavi, Mysa en Rama

Aankomende zaterdag hebben we zoals jullie weten helaas geen opkomst, want de leiding gaat op training!
We houden het daarom ook kort, en tot volgende week!

Komende zaterdag geen opkomst!
Planning komende weken:
30 november - sinterklaasopkomst (mogelijk andere opkomsttijden, info volgt nog)
7 december - oliebollenverkoopdag
21 december - Kerstopkomst
29/30 december - oliebollenactie (inpakken/bezorgen)
Tot 16 november allemaal, dan gaan we verder met insignes!
groet,
Jullie leiding.

Afgelopen zaterdag hebben de nieuwe explorers de scouts officieel verlaten. Hier aansluitend gaan we deze vrijdag de nieuwe explorers installeren, zodat ze officieel explorers zijn. Naast de installatie staat er een filmavond in de planning van Jennie, Lianne en Milou. Hierdoor begint de opkomst om 20.00 en rond 23.00 is de opkomst afgelopen.
Planning komende tijd:
15/16 Nov: Weekendkamp door Amber, Josefien, Danique en Frederique