Home Seinlamp 29 oktober 2019

29 oktober 2019

Nummer: 43 Jaargang: 35 Datum: 29 oktober 2019

We hebben zaterdag de laatste opdrachten gedaan voor het Rebbel insigne. We hebben geoefend met het kompas van Steven, geluisterd naar een verhaal van Noa, een natuurkunstwerk gemaakt voor Fleur en Keet Kleur, en vies en lekkertje gespeeld voor Rozemarijn. Iedereen heeft de Rebbel badge mee naar huis gekregen. Deze mag op de linker mouw gemaakt.
Aankomende zaterdag is een overvlieg opkomst. Deze is van 14:00 - 16:00 uur! Komen jullie allemaal om de overvliegende bevers uit te zwaaien?
PS 9 november is er geen opkomst ivm een trainingsdag van de leiding

Aankomende zaterdag is een overvlieg opkomst. Dus dat betekent dat we afscheid gaan nemen van de welpen die naar de scouts gaan. Deze is van 14:00 - 16:00 uur! Komen jullie allemaal om de overvliegende welpen uit te zwaaien?
9 november - geen opkomst
30 november - sinterklaasopkomst (mogelijk andere opkomsttijden, info volgt nog)
7 december - oliebollenverkoopdag
De leiding

Afgelopen zaterdag hebben we 4 nieuwe welpen geinstalleerd, welkom bij de Sionie! Verder hebben we weer een leuke opkomst gehad, en daar gaan we gauw weer mee verder. Aankomende zaterdag gaan we eerst nog echt afscheid nemen van onze oude welpen die al even bij de Scouts draaien. We zien jullie dan ook gewoon om 14:00 compleet in uniform!
Verder hebben we 9 November helaas geen opkomst voor jullie. Maar 16 November gaan we natuurlijk weer met jullie aan de slag!
Hopelijk zien we jullie allemaal zaterdag,
Groetjes van jullie toffe leiding

Goed gekookt allemaal! We komen nog een keer terug op een lesje afwassen :-)
Komende zaterdag gaan we overvliegen! We nemen afscheid van een aantal scouts, maar gelukkig krijgen we er ook een aantal nieuwe bij. Het beloofd een leuke opkomst te worden dus wees aanwezig. We draaien gewoon van 14.00 tot 16.00.
Groeten en tot zaterdag!
9 november - geen opkomst
7 december - oliebollenverkoopdag
21 december - Kerstopkomst
29/30 december - oliebollenactie (inpakken/bezorgen)

Afgelopen vrijdag hebben we ons beziggehouden met het bepalen waar we heen gaan op zomerkamp. Het is geworden.... tromgeroffel.... Het zwarte woud in Duitsland (Ja hoor de begeleiding heeft weer gewonnen). Ook de rollen voor het zelfbestuur zijn weer helemaal rond, waardoor we weer helemaal klaar zijn voor het komende scoutingjaar! En wat was er een grote hoeveelheid aanmeldingen hiervoor, heel leuk!
Aankomende week hebben we weer opkomst op zaterdag, maar deze week een kortere opkomst. De opkomst is van 14.00 uur tot 16.00 uur en we gaan overvliegen met de hele groep.
PS: geef je zo snel mogelijk op voor het weekendkamp van 15 en 16 november. Dit in verband met planning rond krijgen. De kosten die hieraan vast zitten zullen nog worden gemeld.

Planning voor de komende tijd:
Zat 2 Nov. | Overvliegen
Vrij 8 Nov. | Installeren + Filmavond door Jennie, Lianne & Milou
Vrij 15 + Za 16 Nov. | Weekendkamp door Amber, Danique en Frederique, graag hiervoor aan- of afmelden
Vrij 22 Nov. | Bioscoop avond
Za 30 Nov. |