Home Seinlamp 22 oktober 2019

22 oktober 2019

Nummer: 42 Jaargang: 35 Datum: 22 oktober 2019

Wat een leuke jota joti afgelopen zaterdag! Gelukkig zijn alle stuiters weer compleet gepuzzeld.
Aankomende zaterdag is de laatste dag dat we aan de Rebbel badge gaan werken. Dus kom allemaal want dan heb je aan het einde van de opkomst weer een mooie insigne voor op je uniform.
Belangrijke data voor de komende weken:
2 november overvliegen. De opkomst is dan van 14:00-16:00
9 november geen opkomst ivm een trainingsdag van de leiding

Afgelopen zaterdag stond in het teken van de jota/joti. Wat hebben jullie goed contact gelegd met al die andere groepen! Aankomende zaterdag gaan we verder met het insigne samen. Zorg dus dat je er allemaal bent in complete scout-fit!
- 02/11: overvliegopkomst! van 14.00 tot 16.00
- 09/11: geen opkomst, de leiding is dan op training!
Tot zaterdag,
Hathi, Oe, Mysa, Rikki-tikki-tavi en Rama

Wat een super tof Jota/Joti weekend hebben we weer achter de rug zeg! We hebben veel vragen gesteld en ook andere vragen beantwoord. Hopelijk is iedereen een beetje uitgerust en bijgekomen. Ikki heeft nog wel wat slaap tekort, maar ach.
Aankomende zaterdag hebben we weer een leuke opkomst voor jullie voorbereid, maar eerst gaan we over tot de installatie van een paar kinderen. Het is dus belangrijk dat je in compleet uniform komt!
Verder hebben we hieronder nog een aantal mededelingen voor de aankomende weken:
- 02/11: overvliegopkomst!
- 09/11: geen opkomst, de leiding is dan op training!
Wij hebben er weer heel veel zin in, we hopen jullie ook.
Vergeet je blouse dus niet, en tot zaterdag!
Groetjes van jullie coole leiding.

Wat was het een tof kamp! Jullie hebben allemaal erg gezellig meegedaan.
Aankomende zaterdag gaan we voor de tweede keer aan de slag met de insigne:'veilig en gezond'. Als je er de eerste keer dus ook was, maak je kans om je insigne zaterdag dus te ontvangen. BELANGRIJK: VERGEET JE ZAKBOEKJE NIET, ANDERS KUN JE JE INSIGNE NIET ONTVANGEN.
De opkomst duurt van 14:00 tot 16:30 uur. Zorg dat je op tijd bent, zodat wij snel kunnen beginnen. We hebben de tijd hard nodig.
BELANGRIJKE DATA NOV./DEC.
3 november - overvliegen (14:00 - 16:00 uur)
9 november - geen opkomst
30 november - sinterklaasopkomst (mogelijk andere opkomsttijden, info volgt nog)
7 december - oliebollenverkoopdag
21 december - Kerstopkomst
29/30 december - oliebollenactie (inpakken/bezorgen)
Groetjes van jullie lieve leiding !!

Afgelopen week hebben we een extra langen opkomst gehad tijdens de Jota/Joti waarbij weer veel is gecommuniceerd.
En als afsluiter hebben we nog gezellig film gekeken! Wij vonden het in ieder geval een zeer geslaagde opkomst :-)

Aankomende vrijdag gaan we de laatste hand leggen aan de ZoKa presentaties en deze tevens geven waarnaar we gaan kiezen waar we naar toe op ZoKa gaan! Daarnaast gaan we ook stemmen over het nieuwe zelfbestuur benoemen dus zorg dat je erbij bent!

Planning voor de komende tijd:
Zat 2 Nov. | Overvliegen tijden volgen nog
Vrij 8 Nov. | Installeren + Filmavond door Jennie, Lianne & Milou
Vrij 15 + Za 16 Nov. | Weekendkamp door Amber, Josefien, Danique en Frederique, graag hiervoor aan- of afmelden
Vrij 22 Nov. | Bioscoop avond

Groeten,