Home Seinlamp 15 oktober 2019

15 oktober 2019

Nummer: 41 Jaargang: 35 Datum: 15 oktober 2019

Afgelopen zaterdag zijn we bezig geweest met de rebbel badge en hebben we kennis gemaakt met alle inwoners van hotsjietonie.
Aankomende zaterdag is het tijd voor de jota/joti. We gaan tijdens de opkomst contact proberen te maken met andere scouting groepen. Bedenk vast wat je aan andere kinderen van andere scouting groepen zou kunnen vragen. Ook zullen de inwoners van Hotsjietonia nog langskomen.
De opkomst is gewoon van 10-12 uur. Tot dan!
Van de bevers die gaan overvliegen naar de welpen horen we graag naar welke welpengroep ze zouden willen gaan.
Ook missen we  nog lotenboekjes, deze graag aanstaande zaterdag inleveren bij de leiding.

Wij doen onze opkomsten in de jungle, en dat klopt volgende zaterdag helemaal! Het thema van de JOTA komend weekend is namelijk in the jungle! Natuurlijk doen wij dan ook met de JOTA mee, van 10 tot 12 uur zaterdag. En hoe kan je in de jungle nou goed met elkaar praten? Met trommels natuurlijk! Dus wij hopen dat jullie komende zaterdag allemaal trommels en ander slagwerk (denk hierbij bijvoorbeeld aan emmers, oude potten en pannen, een koebel, twee halve kokosnoten of een triangel) willen meenemen. Dan gaan we daar zaterdag een heel leuk spel mee doen. Wij zien jullie dan allemaal op de boerderij om een lekker potje lawaai te maken!
Groetjes van de leiding,
Oe, Mysa, Martijn, Rama, Rikki-Tikki-Tavi en Hathi

Aankomende zaterdag is het dan JOTA/JOTI. De leiding is al druk bezig op vrijdag met alles klaar zetten om er een super leuk weekend van te maken. Vanaf zaterdag 12:00 zijn jullie welkom met jullie slaapspullen. Denk hierbij ook aan je matje, kussen en slaapzak. Vergeet je knuffel, toiletspullen, slaapzak en slaapkleding niet.
Wij zorgen voor avondeten en ontbijt op zondag, maar jullie moeten zaterdag nog wel even thuis lunchen!
Zondag om 11:00 zijn we klaar en kunnen jullie worden opgehaald op de boerderij.
Heb je je nog niet opgegeven? Doe dit dan uiterlijk 18 Oktober, daarna wordt het meedoen erg lastig...
Vergeet verder niet om je blouse, goeie humeur en leuke grappen mee te nemen natuurlijk.
Tot zaterdag 12:00!
Namens de Sionieleiding.
Aankomend weekend is het dan weer zo ver! Het allereerste kamp van het nieuwe seizoen. JOTA/JOTI-kamp!
LET OP!! ALS JE JE NIET HEBT AANGEMELD KUN JE NIET MEER MEE.
Wij verwachten de APL's en PL's op vrijdagavond om 20:00 uur op de boerderij.
De andere scouts zijn op zaterdagochtend vanaf 10:00 uur welkom.
Het kamp is op zondag om 12:00 uur afgelopen voor iedereen.
De kosten voor het kamp zijn voor de:
APL/PL's= 12,50 euro.
Voor de rest= 10 euro.
Zorg ervoor dat je dit geld contant meeneemt en betaalt aan Yorick bij binnenkomst.
Zorg er ook nog voor dat je een opgeladen telefoon bij je hebt.
Denk bij het pakken van je spullen aan je matje, slaapzak, kussen, tandenborstel en evt. medicijnen (deze inleveren bij Jasmijn).
Houd rekening met het weer. Wij hebben er super veel zin in!
Groeeeeetjes,
jullie aller aller allerliefste leiding en Martijn

Afgelopen week zijn we actief geweest tijdens de opkomst van Aron, Anaïs en Thijmen. Hierbij zijn dwars door IJsselstein gefietst en foto/video opdrachten gedaan.
Aankomende zaterdag is het tijd voor de Jota/Joti, hierdoor zijn de opkomst tijden gewijzigd naar 12.00 - 00.00 uur.
We lunchen met ze alle op de boerderij. Hopelijk zien we jullie allemaal zaterdag!

Planning komende tijd:
Vrij 25 Okt.: Presentaties Zoka + benoemen zelfbestuur
Za 2 Nov.: Overvliegen tijden volgen nog
Vrij 8 Nov.: Filmavond door Jennie, Lianne & Milou + Installeren
Vrij 15 + Za 16 Nov.: Weekendkamp door Amber, Josefien, Danique en Frederique, graag hiervoor aan- of afmelden
Vrij 22 Nov.: Bioscoop
Groeten,