Home Seinlamp 8 oktober 2019

8 oktober 2019

Nummer: 40 Jaargang: 35 Datum: 8 oktober 2019

Hallo (Oud) Leiding en (Oud)Stamleden,

Volgend weekend, 18 t/m 20 Oktober is het natuurijlk weer JOTA.
Hiervoor zoeken wij nog mensen die een extra handje kunnen helpen vanaf donderdag 17 oktober om een toren te knopen.
Ook ouders met pionierervaring mogen zich natuurlijk opgeven.

Afgelopen zaterdag zijn we weer druk bezig geweest met de rebbel badge. En omdat rebbel erg van dieren houdt, hebben we dierendag gevierd. Naast een actief potje dieren stand in de mand, hebben we bewogen als verschillende dieren en ook nog een mooi sneeuw uiltje geknutseld.
Aankomende zaterdag gaan we verder met de rebbel badge. We gaan kennis maken met alle inwoners van hotsjietonia. Het wordt een erg drukke opkomst dus wees op tijd!
Dit is de laatste week dat de overvliegers bij de welpen kunnen kijken. Daarna moeten ze kiezen naar welke groep ze willen overvliegen. Dit vindt in tegenstelling tot eerder vermeld op 2 november plaats
Tot zaterdag, groetjes van de

Wat hebben we lekker gebakken afgelopen zaterdag. Aankomende zaterdag gaan we lekker spelletjes spelen en gaan we verder met het insigne samen. Voor het insigne samen hebben jullie al lekker vuil geprikt. Zorg dat je er bent in complete scout-fit als je die hebt. Zaterdag 02-11 is het overvliegen gepland, de tijden hiervoor volgen nog. Tot zaterdag!
De coole leiding.

Afgelopen zaterdag begonnen aan het Insigne Wijde Wereld, ik hoop dat jullie al wat vragen hebben bedacht die Chil kan gaan stellen als ze straks naar Oeganda is!
Aankomende zaterdag gaan we dan ook verder met het insigne en gaan we nog wat uitleggen over de JOTA/JOTI. Heb je je al opgegeven per mail? Zo nee, doe dit dan vóór 16 oktober!
Verder was er nog een foutje in de Seinlamp van vorige week geglipt. Het JOTA/JOTI weekend is van 19 Oktober 12:00 tot 20 Oktober 11:00. Wat je verder moet meenemen staat in de volgende Seinlamp.
Ohja, willen de volgende kinderen hun lotenboekje nog inleveren bij ons? Als je geen boekje meer hebt, stuur ons dan even een bericht!
- Sylvester ( boeknummer 15 )
- Shurooq ( boeknummer 22 )
- Jack ( boeknummer 124 )
Wij hopen dat jullie weer net zo vrolijk en gezellig zijn als afgelopen week en tot zaterdag!

Dat was nog is een gezellige regio dag, met wel 250 scouts uit de hele regio Utrecht.

Zaterdag gaan we weer verder met de insignes. Op het programma staat Uitdagende scouting technieken!

Zorg dus ook dat je er allemaal bij bent, want er staat weer een insigne op het spel.

Mocht je je nog niet aan of afgemeld hebben voor Jota/Joti doe dit dan snel. In ieder geval voor 15 oktober.

Voor de nieuwe scouts, kijk eens een keer op https://www.facebook.com/groups/scoutsscoutingnicosteebeek/

Dit is de scouts facebook, hier posten we ook allerlei info en foto’s over de opkomsten en kampen.

Planning:
18/19/20 oktoberJOTA/JOTI-kamp.
De APL/PL's (dit zijn Maarten,Jimmy Joe,Nathan,Brent,Rens,Djesley,Lucy,Parissa,Fleur,Lindsey) starten vrijdagavond 20:00 uur op de boerderij.
De rest van de scouts starten zaterdag om 10:00 uur op de boerderij.

9 november Geen opkomst

30 november Sinterklaas opkomst

7 december Oliebollen verkoop dag

21 december Kerstopkomst

Hartelijke groetjes,

jullie altijd lieve, gezellige, vrolijke leiding

Afgelopen week zijn we druk bezig geweest met plannen, helaas was dit nog niet genoeg voor heel het jaar. Hierdoor gaan we later in het jaar nog een keer plannen. Aankomende vrijdag hebben we opkomst van 19.30 t/m 22.30 op verzoek van de organisatoren: Aron, Anaïs en Thijmen. Zorg ervoor dat je voor de opkomst een opgelade telefoon bij je hebt. Ook hebben jullie nog een half uur om te werken aan de presentaties voor het zomerkamp, daarnaast gaan we benoemen welke rollen er zijn in het zelfbestuur. Mocht je al weten dat je in het zelfbestuur wil kan je dat laten weten.
PLanning komende tijd:
Za 19 Okt.: Jota/joti van 12.00 tot 00.00