Nico Steenbeekgroep IJsselstein

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Seinlamp 3 september 2019

3 september 2019

E-mailadres Afdrukken PDF


Nummer: 35 Jaargang: 35 Datum: 3 september 2019
Nico Steenbeek Groep
Panoven 10 3401 RA IJsselstein
Postbus 347 3400 AH IJsselstein
Tel.: (030)6876722
Website: https://nsgscouting.nl
Twitter: @NicoSteenbeekgr

Hallo Iedereen,

Dan zit ineens de zomervakantie er weer op.... de meeste van ons zijn weer aan het werk en/of op school begonnen en laten de vakantie achter ons met hopelijk mooie nieuwe herinneringen.
Met deze eerste Seinlamp starten wij ook het nieuwe Scoutingjaar 2019-2020. De eerste actie die we met elkaar vorm willen geven zodat we weer fris en fruitig de opkomsten kunnen starten, is onze grote schoonmaakdag.
-
Wanneer: zaterdag 7 september 2019
Tijd: vanaf 9.00 uur tot ..... uur
Waar: onze mooie boerderij
Wie: iedereen is welkom
Nee je wordt niet thuisgebracht....
-
We zorgen dat om 9.00 uur de koffie klaarstaat maar als je later op de ochtend wilt aansluiten of ‘s middags beter voor je uitkomt, is dat uiteraard ook prima. Alle hulp is zeer welkom. Vanaf 9.30 uur willen we beginnen met binnen- en buitenklussen. Er is een lijst met klusjes en schoonmaakacties en er is echt voor iedereen wat te doen!

Met voldoende inzet kunnen we voor de lunch al heel veel gedaan hebben. Maar voor degene die door willen zullen we zorgen dat er lunch beschikbaar is.
Wat fijn is, is als je eigen spullen mee kan nemen. Je kunt dan denken aan een emmer en/of spons maar ook aan een snoeischaar of takkenzaag. Onze eigen voorraad spullen is niet voldoende om iedereen te voorzien van het juiste gereedschap