Home Seinlamp 23 juli 2019

23 juli 2019

Nummer: 29 Jaargang: 35 Datum: 23 juli 2019

Hallo iedereen,
Daar is die dan, de laatste Seinlamp van het scoutingseizoen 2018-2019. Het was een interessant, leuk en actief seizoen waarin we onder andere afscheid namen van 2 leden uit ons bestuur na de maximale 3 termijnen en Sabrina als nieuwe secretaris werd benoemd en het 2e bestuurslidvervanging work in progress is.
Wat hebben we eigenlijk op hoofdlijnen gedaan dit afgelopen seizoen.....
We hebben een mooie gift ontvangen van het Roest Croliusfonds welke we aan het aanwenden zijn om diverse ICTverbeteringen aan te brengen om en in de boerderij. Hiermee hebben we dan ook de kickoff gegeven om projecten te benoemen en deze in de vorm van werkgroepjes aan te pakken. In deze werkgroepjes zoeken we naar een mix van leiding, bestuursleden en betrokken ouders die wellicht vanuit hun werkervaring kunnen ondersteunen. Na de zomer willen we met onze volgende werkgroep aan de slag, te weten “communicatie”. Dus mocht je het leuk vinden om ons te ondersteunen in het beter vormgeven van onze communicatie meld je dan aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan onze wekelijkse communicatie, via de Seinlamp, maar ook onze internetpagina bijwerken/neerzetten en hoe we ons positioneren in IJsselstein.
We hebben met de ondersteuning van onze eigen Bob de Bouwers onder ander de bovenverdieping van de boerderij aangepakt en whowwww wat is dat gaaf aan het worden! Ook in de zomer zullen zij nog lekker doorgaan en wat zijn we blij met hun aanwezigheid! Mannen bedankt
!-Er hebben leuke kleinere kampen gedurende het jaar plaatsgevonden en nu we dit schrijven zitten we middenin ons Zoka’s! Waarbij Erik zelfs alle Zoka’s afgaat om even lekker sfeer te proeven. Onze Bevers hebben hun Zoka op de boerderij, onze Khaniwara’s zitten in Arcen met als thema in 7 dagen de wereld rond, onze Sionies zitten samen met de Scouts in Emmeloord met als thema Ver ver van hier, de scouts hebben als thema Piraten en onze Explo’s zitten in Tjechie. Wat is dit toch een feestje voor alle kids en alle betrokkenen. We hopen dan ook dan een ieder veilig en met een heel tevreden gevoel terugkomt van kamp en klaar is om dan de rest van zijn/haar welverdiende zomervakantie vorm te gaan geven.
En dan lieve ouders en leden een mededeling voor de start van het nieuwe seizoen. Zoals ieder jaar starten we ons seizoen met een tradionele schoonmaakdag. Deze staat gepland op 7 september 2019. We starten om 10.00 uur met een goede bak koffie/thee en hebben dan diverse kleine klusjes en schoonmaakwerkzaamheden waar een ieders hulp zeer welkom is. Mocht je niet de hele dag kunnen, geen probleem we verzinnen voor ieder moment en tijdstip een taak :-) Mocht je nu al voor staan te popelen geef je dan op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . We zullen hier in onze eerste Seinlamp van komend seizoen uiteraad ook nog even aandacht aan besteden, maar noteer de datum vast en geef je op. Samen maken we er een topdag van!
Rest ons niets anders dan alle leden en ouders een hele fijne zomer te wensen en we zien elkaar graag weer op 7 september! Kun je niet aanwezig zijn dan goed om te vertellen dat de eerste opkomsten weer voor de week daarna staan gepland.
Last but not least en zeker niet vergeten.....Dank alle vrijwilligers voor dit afgelopen seizoen. Zonder jullie was en is het niet zo leuk. Wat fijn dan jullie er allemaal iedere keer weer zijn!
Zonnige groet,
Erik & Sabrina