Home Seinlamp 16 juli 2019

Nummer: 1 Jaargang: 35 Datum: 16 juli 2019

Lotencommissie

Dag allemaal,

We hebben met zijn allen nu 855 loten verkocht! Prima!
Wil iedereen proberen aanstaande vrijdag of zaterdag alles inleveren? Dan kunnen we het uit ons hoofd zetten. Ook al ga je niet op zomerkamp: er zijn vrijdagavond en zaterdagochtend mensen genoeg op de boerderij om je spullen aan kwijt te kunnen. Lukt dat allemaal niet: leg het dan thuis in het zicht zodat je er na de zomervakantie aan denkt!
De volgende jeugdleden hebben nog 1 of meer boekjes thuis:
Alex Xu
Cas Verweij
Josey Duijts
Sylvester Jérémie Nienhuis
Shurooq Aljader
Rafael Polo Lopez
Chris van der Wind
Lucy van Eck
Jimmy Joe Voorhaar
Freek (scouts)
Fred Kluvers
Jelle Kant
Jack van Soest
Luuk van Zwieten

Groetjes van de lotencommissie

Wat hebben we heerlijk gegeten afgelopen zaterdag. We zitten er nog vol van.

Aankomende zaterdag is het weer zo ver! We gaan weer op zomerkamp !!!

Voor het inladen van de bagage verwachten wij jullie allemaal op vrijdagavond om 19:30 uur op de boerderij.

Dus neem de paklijst nog even goed door die vorige week verstuurd is.

Zaterdag verzamelen we om half 10 en we vertrekken om 10 uur!

Vergeet niet een lunchpakketje en wat te drinken mee te nemen.

En het allerbelangrijkste: wat lekkers voor de leiding! :)

Wij hebben er super veel zin in en hopen jullie ook.

We wensen iedereen die helaas niet meegaat op zomerkamp alvast een fijne zomervakantie!

Mysa, Hathi, Rama, Martijn en Oe

Het zit er alweer bijna aan te komen, want aanstaande zaterdag gaan we eindelijk weer op zomerkamp! Wij hebben er in elk geval veel zin in!
Maar voordat we weg kunnen moeten we de vrachtwagen eerst laden, dit doen we vrijdag vanaf 8 uur samen met scouts. Velen handen maken licht werk.
Zorg dat je dan ook je bagage mee neemt! Graag geen losse tassen of spullen. Het gaat namelijk allemaal in de vrachtwagen!
We verzamelen zaterdag om 10:30 op de boerderij. en rijden rond 11 uur weg.
Hieronder nog even de beknopte paklijst:
● Adressen en postzegels
● Boek, spelletje, geen elektronisch speelgoed of mobiele telefoon
● Oude theedoeken
● Snoep (bovenop, inleveren),
● Inpakken met de kinderen
● Toiletspullen
●  een wit shirt zonder opdruk.
● Schone kleren (alle kleding merken)Slaapzak, matje/1-persoonsluchtbed (geen veldbed), nachtkleding, knuffel
De zaterdag erop zijn we weer rond 12:00 terug. Maar we verzoeken jullie ouders en verzorgers om ons op het terrein op te halen, vanaf 10:00. Ook bij terugkomst zijn alle handjes welkom om de vrachtwagen weer uit te laden.
Voor de kinderen die niet mee gaan, een hele fijne vakantie toegewenst, en tot zaterdag voor de kinderen die wel mee gaan!
Hebben jullie nog vragen, schroom niet ons te benaderen per mail of per app.
Groetjes van jullie toffe leiding!
Beste Scouts,

Aanstaande Zaterdag is het zo ver: Zomerkamp!
Maar voor we dit alles gaan doen moet eerst de vrachtwagen geladen worden. Dit gaan we samen met de Sioniewelpen vrijdag om 20:00 doen.
Zorg dus ook allemaal dat je er dan ben, en vergeet je fiets niet die kan je samen met je bagage en medicatie afgeven in het beverhok zorg dat je bij de medicatie een briefje te doen met naam,hoe te gebruiken, en hoe vaak per dag.
We kunnen alle hulp gebruiken tijdens het laden van de vrachtwagen, want voor een leuk kamp moeten er een hoop spullen mee.
Zaterdag zullen we rond 11:00 vertrekken zorg dan ook dat je uiterlijk 10:30 aanwezig ben. De ouders die rijden graag ook uiterlijk 10:30 aanwezig. Dan is er nog genoeg tijd om de auto's in de delen.
Als laatst: Check de paklijst nog even goed! zorg dat je echt dat je niks vergeten bent.
Voor de ouders houd de FB van de scouts van de Nico Steenbeek groep goed in de gaten. Hier word div. info en foto's geplaatst tijdens het kamp.  https://www.facebook.com/groups/scoutsscoutingnicosteebeek/
We verwachten volgende week zaterdag rond 13:00 weer terug te zijn.
Wij hebben er SUPER veel zin in!!
Tot vrijdag allemaal.
Groeten de Hopman

Nog 3 dagen voordat wij vertrekken op zomerkamp naar Tsjechië.

Zorg allemaal dat jullie er vrijdag zijn om 20:00 uur om de aanhanger in te pakken en te contoleren of iedereen alles heeft.
Pak je matje, je slaapzak en je tandenborstel apart in, dan kunnen we makkelijk gaan slapen vrijdagavond. Denken jullie ook aan jullie ontbijt en lunch, deze moet je wel meenemen!!

Wij vertrekken zaterdag ochtend om 05:00 stipt.

Wij hebben er veel zin in.