Home Seinlamp 25 juni 2019

Nummer: 25 Jaargang: 35 Datum: 25 juni 2019

De lotencommissie,

Dag allemaal,
De khaniwara horde is afgelopen zaterdag getrakteerd omdat zij vorige week hun loten
doel hebben gehaald. Bedankt voor jullie inzet!
In totaal zijn er 696 loten verkocht! We zijn dus bijna bij ons doel van 1000 loten.
Aantal verkochte loten:
Bevers 143
Khaniwara 266
Sionie 150
Scouts 137
Er zijn nog 50 lotenboekjes in de omloop. Als deze allemaal verkocht worden halen we het lotenboekje van 1000 makkelijk!
Doe dus nog even jullie best!
Groetjes van de lotencommissie

Afgelopen zaterdag hebben jullie erg je best gedaan op de BeverDoeDag! We hebben een hoop andere bevers gezien, en leuke spelletjes gedaan om te helpen de robot van Stanley af te maken.
Aankomende zaterdag hebben we gewoon opkomst van 10-12. Het ziet er naar uit dat het zaterdag warm weer wordt, dus zorg ervoor dat je kleding aan heb die vies en nat mag worden. Ook willen we jullie vragen om het volgende mee te nemen: Waterpistool, Plastic fles, en mini speelgoed auto's. Als er iemand nog een hoop (kleine) knikkers heeft dan zou dit ook super zijn!
Wij hebben er in ieder geval zin in!
Jullie leiding
Was leuk met de waterkringloop zaterdag, weer veel geleerd. Aankomende zaterdag weer een super leuke opkomst! Kleed je naar het weer, als het nog steeds zo warm is neem dan maar een zwembroek mee. Mogelijk gaan we dan met water spelen. Wij zien jullie graag zaterdag om 10.00!
Groetje,
De supercoole leiding

Wat een weer is het de afgelopen dag hé! Wij hebben het in ieder geval erg heet, daarom houden we het ook niet te lang vandaag.
Aankomende zaterdag wordt het erg heet, neem dus vooral zonnebrand mee en kleed je naar het weer, met kleding die nat mag worden en een handdoek.
Wat we gaan doen gaan we nog even niet verklappen, maar wij hebben er veel zin in.
Ohja, wie oh wie heeft er thuis een XXL blouse van onze Mang liggen? Hij kan hem niet meer vinden...
Hopelijk zien we jullie allemaal zaterdag,
Groetjes van jullie leiding.

Komende zaterdag gaan we optimaal genieten van het weer! Zorg daarom dat je je zwemspullen bij je hebt en denk ook aan zonnebrand, slippers en dergelijk.
De opkomst tijden zijn van 14.00 tot 16.00.
Belangrijke data:
13 juli geen opkomst. De PL’s en APL’s (die mee gaan op kamp) zijn welkom om te helpen inpakken van 10.00 tot 12.00
20 juli geen opkomst ivm zomerkamp!
De rest van de zomer hebben we zomer-reces, dus geen opkomsten.
Fijne dag en tot zaterdag!

Afgelopen vrijdag hebben met een aantal van jullie nog wat kamp voorbereidingen gedaan. Hier zijn weer leuke ideeën uit gekomen! Wij hebbem heel veel zin in het ZoKa! Tijdens de opkomst hebben jullie nog een stuk gelopen terwijl jullie wie is de Nico speelde.

Aankomende zaterdag gaan we vlotvaren en zoals het er uitziet hebben we daar top weer bij!
Vergeet vooral niet je zwemkleding mee te nemen!

Mocht je het toestemmingsformulier buitenland nog niet aan ons hebben gemaild of gegeven, doe dit dan ook zo snel mogelijk.

- zat 29 juni | vlotvaren
- zat 6 juli | fotoworkshop
- vrij 12 juli | voorbereiden ZoKa 19 (laatste tenten testen en spullen klaar zetten)
- 20 juli tot en met 27 juli | ZoKa Tjechie