Home Seinlamp 18 juni 2019

Nummer: 24 Jaargang: 35 Datum: 18 juni 2019

Lotencommissie

Dag allemaal,

Het is gelukt! De welpen van de Khaniwarahorde hebben hun doel behaald en worden zaterdag getrakteerd!
Vooruit dan: de Sioniehorde, de Scouts en de Explorers krijgen een traktatie als ze aanstaande zaterdag hun doel behaald hebben.
Totaal zijn er nu 656 verkochte loten geregistreerd.

Op een rijtje:
Bevers: 143 loten verkocht (doel: 110)
Khaniwara 256 loten verkocht (doel 230)
Sionie: 140 loten verkocht (doel 200)
Scouts: 117 loten verkocht (doel 300)
Explorers staan nog op 0.

De lotenverkoop loopt tot 6 juli. We willen graag alles voor de zomervakantie afgerond hebben, zodat jullie met je kersvers verdiende insignes op kamp kunnen.

Groetjes van de lotencommissie

Vorige week zijn jullie super bezig geweest met het vader dag cadeau! Wij hopen dat alle vaders er blij mee zijn! Aanstaande zaterdag hebben we BeverDoeDag. We verzamelen zaterdag om half 10, en vertrekken dan naar scouting Lopik. We gaan een hoop leuke spelletjes doen samen met andere bevers. Dus zorg voor een compleet uniform en natuurlijk een grote glimlach. Als er ouders zijn die kunnen rijden, dan zou dat super zijn! We zijn rond half 1 weer terug op de scouting. Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook. Tot zaterdag
Jullie leiding

Wat hebben een leuke dag gehad in Mijdrecht met de Jungledag! Aankomende zaterdag hebben weer een gewone opkomst op de gewone tijd, van 10.00 tot 12.00 dus. We gaan verder met het waterkringloop insigne, daarvoor vragen we jullie allemaal een fles mee te nemen, deze komt niet heel terug! Denk er allemaal nog aan om lekker loten te verkopen! We hebben al bijna ons doel gehaald, of misschien zelfs al gehaald! Deze week ontvangen jullie ook een mail met daarin een uitnodiging voor een informatie bijeenkomst betreffend het zomerkamp. Graag zien we jullie allemaal zaterdag!
Oe, Mysa, Hathi, Martijn en Rama

Wat een ongelofelijk leuke Jungledag hebben we weer achter de rug zeg! We hebben veel geleerd van Afrika en geholpen om de dieren terug te brengen naar hun originele thuis. Fijn!
Aankomende zaterdag hebben we weer een normale opkomst voor de boeg van 14:00 tot 16:00. Dat betekend dus weer allemaal leuke spelletjes doen en veel plezier met elkaar maken.
Willen jullie nog wel aan je ouders / verzorgers vertellen dat het Zomerkamp nu echt héél dichtbij komt en dat jullie allemaal voor eind van deze week moeten worden ingeschreven via SOL?
Als je dit al hebt gedaan, super goed! Nog niet en wil je toch mee, doe dit dan nog even. En als dat niet lukt, weet je ons te vinden zaterdag.
Daarnaast zullen alle ouders / verzorgers deze week een uitnodiging krijgen voor informatie over het zomerkamp. Hierin zit een document met alle benodigde informatie omtrent het zomerkamp.
Graag willen wij de ouders ( die hier nog behoefte aan hebben ) uitnodigen voor een kleine toelichting hiervan op 06-Juli om 14:00 tot 14:15 ( begin opkomst )
Hopelijk zien we jullie allemaal zaterdag!
Groetjes van jullie te gekke leiding.
Jacala, Baloe, Chil, Mang, Kaa, Akela en Ikki

Mooi bouwwerk afgelopen zaterdag! Komende zaterdag gaan we weer wat dingen voorbereiden voor zomerkamp zodat jullie goed beslagen ten ijs komen!
Kom vooral allemaal zodat je patrouille compleet is en iedereen goed op elkaar kan inspelen. Graag op tijd en natuurlijk in compleet uniform.
Tot zaterdag!
Groeten,
Jullie leidings.

Wat een super gezellig tof weekend hebben wij gehad. Wij als (bege)leiding hebben het in ieder geval enorm naar ons zin gehad. En een keer dixiloos was ook wel een andere ervaring he :D. En wat een mooie kampbijdrage zeg!!

Komende vrijdag hebben we nog een wandeling om te oefenen opstaan. Dus denk aan je goede schoenen. Diegenen die nieuwe schoenen hebben gekocht, trek deze aan je kunt ze beter nu al in lopen met kleine stukken lopen.

Mocht je het toestemmingsformulier buitenland nog niet aan ons hebben gemaild of gegeven, doe dit dan ook zo snel mogelijk.
Groetjes van Kim, Roy, Loe en Marloes

- zat 29 juni, vlotvaren of fotoworkshop;
- zat 6 juli, vlotvaren of fotoworkshop;
- vrij 12 jul, voorbereiden ZoKa 19 (laatste tenten testen en spullen klaar zetten)
- 20 juli tot en met 27 juli, ZoKa tjechie