Home Seinlamp 11 juni 2019

Nummer: 23 Jaargang: 35 Datum: 11 juni 2019

Lotencommissie

Dag allemaal,

De Bevers hebben inmiddels hun doel gehaald en hebben afgelopen zaterdag een traktatie gekregen. De Khaniwara moeten nog 14 loten. Dat gaat ze zeker lukken!!!!

Zullen we kijken of de Sionie, de Scouts en de Explorers hun doel ook nog gaan halen op de magische datum van 15 juni? Kom op met die leegverkochte boekjes en het bijbehorende geld.
En denk ook nog even aan de badges die jullie verdienen met het verkopen van loten.
Totaal zijn er nu 576 verkochte loten geregistreerd.

Op een rijtje:
Bevers: 123 loten verkocht (doel: 110)
Khaniwara 216 loten verkocht (doel 230)
Sionie: 120 loten verkocht (doel 200)
Scouts: 117 loten verkocht (doel 300)
Explorers ………………………………………, draag je steentje bij!

De lotenverkoop loopt tot 6 juli. We willen graag alles voor de zomervakantie afgerond hebben, zodat jullie met je kersvers verdiende insignes op kamp kunnen.

Groetjes van de lotencommissie

Afgelopen zaterdag hebben we leuk spelletjes gespeeld, en genoten van de traktatie doordat we het loten doel hebben gehaald. Hopelijk is het weer zaterdag weer wel wat beter, zodat we weer lekker naar buiten kunnen. Aankomende zaterdag gaan we weer verder met het knutsel project. De opkomst is van 10.00 tot 12.00 uur.
Vergeet niet om je aan te melden voor het zomerkamp als je dat nog niet gedaan hebt.
Mvg,
De leiding

Hallo Khaniwarahorde en Sioniehorde,

Aankomende zaterdag is het weer zo ver en is de Jungledag 2019! Dat belooft een leuke dag met veel plezier en actieve spelletjes. Wij hebben er in elk geval heel veel zin in.
We willen jullie vragen om 10:00 op de boerderij te verzamelen. De verwachting is om 16:00 terug te zijn op de boerderij.
Vergeet niet dat je compleet in uniform moet komen en met lunchpakketje!
Verder willen we een oproep doen aan alle lieve ouders/verzorgers die willen en kunnen rijden. Dit omdat het dit jaar in Mijdrecht is, en wij met ons leidingteam dit niet kunnen behappen met eigen vervoer.
Willen jullie zo vriendelijk zijn uw kind aan te melden ( of af te melden ) en hierbij te vermelden of u wel of niet kan rijden, en zo ja, hoeveel kinderen er mee kunnen.
Het liefst willen we alle aanmeldingen voor donderdagavond, zodat wij goed kunnen kijken of alles haalbaar is.-
Hopelijk zien we jullie allemaal zaterdag om 10:00!
Hallo lieve Scouts,

Vorige week wouden we de belangrijkste knopen herhalen voor zomerkamp. Helaas was het te slecht weer hiervoor. Deze week lijkt het mooi weer te gaan worden. Dus we gaan deze week verder met de knopen herhalen. We zien jullie graag op tijd op de zolder met een volledig uniform.
Heb je dat niet of ben je te laat, dan krijg je een streepje. Bij drie streepjes moet je trakteren, de leiding heeft altijd trek ;-).
Vergeet je ook niet aan te melden voor zomerkamp!
Tot zaterdag,
jullie lieve scoutsleiding

Afgelopen vrijdag zijn we weer druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het zomerkamp naar Tsjechië. Ook jullie ouders zijn nu op de hoogte van alle toffe plannen! Denken jullie nog aan je lijstje met 10 liedjes voor de gezamenlijke spotify lijst?
Aankomende vrijdag is het dan toch echt tijd voor het proefkamp. Daarnaast gaan we net als vorig jaar nog geld verdienen voor het zomerkamp door caravans te wassen.
We vertrekken vrijdag om 19u naar Havelte en zijn zondag om 12u weer terug op de boerderij. Zorg dat je er op tijd bent (rond kwart voor 7), zodat we op tijd kunnen vertrekken. We slapen in tenten, dus houd daar rekening mee met het pakken van je spullen. Een stoeltje mag ook mee.
Mocht je het toestemmingsformulier buitenland nog niet aan ons hebben gemaild of gegeven, doe dit dan ook zo snel mogelijk.
Groetjes van Kim, Roy, Loe en Marloes