Home Seinlamp 21 mei 2019

Nummer: 20 Jaargang: 35 Datum: 21 mei 2019

Lotencommissie,

Dag allemaal,
Een korte update van de stand van de lotenactie tot nu toe.
Bevers hebben al 83 loten verkocht.
Khaniwara al 72 loten verkocht.
Sionie al 50 loten verkocht.
Scouts al 50 loten verkocht.
In totaal willen we proberen 1000 loten te verkopen. We zitten nu op 255 loten in totaal! Dit gaat dus al erg goed, maar we zijn er nog niet.
Heb je nog boekjes thuis? Probeer de overgebleven loten dan nog te verkopen. Heb je alles al verkocht? Neem dan zo snel
mogelijk het geld mee naar de boerderij! Dan kunnen we misschien volgende opkomst al een traktatie uitdelen bij jouw speltak.
Groetjes van de lotencommissie.

Afgelopen zaterdag hebben we weer lekker gespeeld en flink geknutseld.
Zaterdag gaan we de knutsels verder afmaken. Ook Steven zal er weer zijn nu zijn examens klaar zijn.
Denken jullie ook aan de opgave voor het zomerkamp? Heb je geen inschrijfformulier ontvangen? Laat het ons dan even weten.

Wat een hoop leuke spellen hebben we gedaan afgelopen zaterdag! Aankomende zaterdag gaan we weer allemaal leukendingen doen en misschien gaan we ook werken aan een nieuw insigne. Dus wees er allemaal bij om 10.00!
Mysa, Oe, Hathi, Martijn en Rama

Wat een lekkere broodjes hebben we afgelopen zaterdag weer gemaakt zeg!
Aankomende zaterdag zouden we naar de verkeerstuin gaan, maar door een tekort aan vrijwilligers bij de verkeerstuin, hebben we te horen gekregen dat dit helaas niet door kan gaan..
Daarom zal aankomende zaterdag gewoon een opkomst van 14:00 tot 16:00 op de boerderij zijn zoals gewoonlijk!
We hopen jullie natuurlijk allemaal weer te zien aankomende zaterdag, vergeet je verkochte lotenboekjes niet in te leveren, en als je het nog niet hebt gedaan, meld je dan aan voor zomerkamp!
Hieronder nog even speciale datums die eraan zitten te komen:
- 15-06 tijd zal 11:00 tot en met 16:00 zijn JUNGLEDAG! ( Locatie in Mijdrecht ) We zoeken hier nog ouders voor die kunnen rijden en halen!!
- 20-07 t/m 27-07: ZOKA!
Groetjes van jullie leiding,
Akela, Baloe, Chil, Mang, Kaa, Jacala en Ikki

Soo dat was een goede, eerste Scoutsraad met veel input voor ons. Dank daarvoor!
Komend weekend hebben we ouder-kamp.
We starten zaterdag om 10.00 uur. Zondag om 13.00 uur zijn we klaar, lunchen mag dan thuis weer :)
De bijdrage voor het kamp is €12,50 per persoon. Graag contant betalen.
Houd er rekening mee dat we in tenten slapen en veel buiten zijn. Denk hieraan bij het inpakken van kleding.
Neem vooral mee:
  • Tas voor bagage (geen harde koffer)
  • Slaapzak (extra dekentje)
  • Kussen
  • Matje (GEEN luchtbed, een luchtbed trekt kou aan)
  • Kleding (ook kleding waar je in kan sporten, ondergoed, sokken, riem enz)
  • Warme kleding (trui/vest/lange broeken.
  • Pyjama
  • Regenkleding
  • Schoenen
  • Toiletartikelen
  • Handdoek(en), washandje
  • Theedoek
  • (evt.) Zakmes
  • Zaklamp
  • Leesboek/puzzelboekje, spelletje (bijv. kaarten)
  • Lekkers voor jezelf (en voor de leiding mag natuurlijk ook altijd – geen etenswaren voor bij het ontbijt/lunch/avond eten, want dat wordt verzorgd)
  • Evt. Medicijnen (in te leveren bij de leiding op vrijdagavond bij Kirsten)
Wat neem je niet mee:
  • Elektronische apparatuur is op eigen risico, de mobiele telefoon wordt aan het begin van het kamp bij de leiding ingeleverd
  • Je slechte humeur natuurlijk.
Tot zaterdag voor wie zich heeft opgegeven!
Groeten, jullie leidings.

Afgelopen zaterdag hebben veel van jullie geholpen bij het feest van winkelcentrum Achterveld. Wat een enthousiasme bij het begeleiden van de spelletjes, zoals het springkussen, mega sjoelen en niet vergeten het kippenvang spel. Goed gedaan en weer een mooi bedrag opgehaald voor het zomerkamp.

Deze zaterdag hebben we ook weer een leuke activiteit gepland staan, waar we ook weer wat kunnen verdienen voor het zomerkamp. Voor degene die hebben aangegeven te komen helpen, we verzamelen om 9u in het gemeentehuis van Nieuwegein (Stadsplein 1). Handig om met de fiets of de tram te komen. Ook degene die alleen de middag kunnen helpen komen daar naartoe. Om 17u sluit het voor de bezoekers en de verwachting is dat we om 18u klaar zijn.
Denk eraan je blouse en das mee te nemen. Je kan ook je stoeltje meenemen als je dat wil. Verder moet je zelf lunch meenemen.

Planning komende tijd:

- Zaterdag 1 juni: Wie heeft een leuk idee?

- Vrijdag 7 juni: Wie heeft een leuk idee?

- Vrijdag 14 t/m zondag 16 juni: Proefkamp en Caravans wassen

- Vrijdag 21 juni: Wie heeft een leuk idee?

- Zaterdag 29 juni: Vlotvaren

Tot zaterdag! En voor degene die nog examens hebben deze week, succes met de laatste loodjes!

Groetjes van Roy, Kim, Loe en Marloes